Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 80 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

הסיפור הוא כזה - אני רוצה להפתיע את אבא שלי שכל חייו חסך על ההנאות הקטנות של החיים בשביל המשפחה כעת כשיש לי אפשרות - אני רוצה לקנות לו רכב כמתנה,

ולהלן הדרישות:

- תקציב של 80 אלף ש"ח - לצערי לא יכול להתגמש בזה יותר מדי

- רכב כיפי: אני ממש רוצה שאבא שלי יהנה מהרכב מעבר לפרקטיות, חשוב לי שהחוויית נהיגה תהיה מהנה

- מינימום 4 דלתות

- שנת 2010+

- רכב עמיד ולא יקר מדי לתחזוקה - אני יודע שאבא שלי לא ייתן לי לדאוג לו לתחזוקה\דלק אז אני מבקש שההוצאות על זה יהיו נמוכות עד כמה שאפשר (ועד כמה ששאר הדרישות מאפשרות, כמובן)

- עדיפות לרכב אירופאי כלשהו - ניתן לפשרה אבל אני יודע שהוא תמיד אהב מותגים אירופאים כגון אודי, במוו, מיני, פולקסווגן, וולוו וכו'

- עדיפות לאוטומט אבל לא קריטי

השימוש הצפוי של הרכב הוא בעיקר הגעה לעבודה, טיולים בסופ"שים ונסיעות מהצפון למרכז וחזור פעמיים שלוש בשבוע

אשמח לשמוע הערות, הצעות, אלטרנטיבות וכו'

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי yosgo
פורסם

חשבת על טויוטה יאריס 2012-2013?אחלה רכב (לטעמי לפחות)

הונדה סיוויק (רגיל/האצ'בק)

מאזדה 3

מבחינת אירופאיות:

תוכל לבטח למצוא AUDI A1 בתקציב הזה

אלפא מיטו אולי? רכב מאוד מפנק. שנת 2011-2012 תמצא בוודאות במחיר הזה, אפילו תלתן ירוק 2010-2011 תוכל להכניס לתקציב הזה (רק שזה רכב שקצת קשה להחזיק).

סיאט איביזה בוודאות בתקציב שלך, כמו גם הפאביה והפולו והגולף.

לא מכיר אירופאית שהתחזוקה שלה זולה. אולי אני טועה. אבל כולן מעט יקרות יותר מהיפניות שמעט יקרות יותר מהקוריאניות (אולי זאת סתם סטיגמה).

ונשארו לך כל הקטנטנות (כך אני קורא להן) חדשות מהניילון: קיה פיקנטו, יונדאי I10, שברולט ספארק, ניסן מיקרה, פיאט 500 וכו' וכו'. אולי הן קצת קטנטנות אבל לאדם שנוסע לבד ברכב לעבודה זה בטח יספיק.

לאדם מבוגר, שלא בא לטרוף את הכביש טויוטה יאריס לדעתי (או גולף טורבו דיזל גם רעיון לא רע).

אם אתה יודע שהוא מחפש חוויית נהיגה אחרת חפש AI או MITO הן בטוח יעשו את העבודה :)

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בניגוד לקודמיי לא אמליץ לך על רכב רק רוצה לשבח את כוונותייך. בתור בן לאב ז"ל שחסך כל החיים פרוטה לפרוטה וויתר על הנאות החיים בשביל ילדין, ובתור אבא שכל מה שעומד לפניו הוא העתיד של הילדים שלי - ריגשת אותי!

כל הכבוד. אבא שלך יכול להיות גאה בך מאוד ואני בטוח שיש לו על מה!

פורסם

אני מציע שתיכנס לאתר MOTORI. תראה מה עומד לפניך, פלוס מינוס. המחירים שם למיטב ידיעתי הם הכי טובים.

מדובר ברכבים חדשים לגמרי, שכבר נרכשו ע"י חברות הליסינג בהנחה מרשימה, ונמכרים לך בהנחה פחות מרשימה.

זה חוסך לך התעסקות עם שוק הרכבים יד 2 - אתה מקבל רכב שלא נסע, עם הניילונים - במחיר של משומש (15% הנחה לעומת רכב בסוכנות).

הרכב הכי מעניין וחדש בהיצע במחיר הזה, הוא האופל קורסה, שיצאה בשנת 2015. אני מניח שאפשר לקנות אותה בקלות דרך שלמה סיקסט, שהיא היבואנית של אופל.

שיהיה לך בהצלחה וכל הכבוד לך על המתנה לאבא.

פורסם
חשבת על טויוטה יאריס 2012-2013?אחלה רכב (לטעמי לפחות)

הונדה סיוויק (רגיל/האצ'בק)

מאזדה 3

מבחינת אירופאיות:

תוכל לבטח למצוא AUDI A1 בתקציב הזה

אלפא מיטו אולי? רכב מאוד מפנק. שנת 2011-2012 תמצא בוודאות במחיר הזה, אפילו תלתן ירוק 2010-2011 תוכל להכניס לתקציב הזה (רק שזה רכב שקצת קשה להחזיק).

סיאט איביזה בוודאות בתקציב שלך, כמו גם הפאביה והפולו והגולף.

לא מכיר אירופאית שהתחזוקה שלה זולה. אולי אני טועה. אבל כולן מעט יקרות יותר מהיפניות שמעט יקרות יותר מהקוריאניות (אולי זאת סתם סטיגמה).

ונשארו לך כל הקטנטנות (כך אני קורא להן) חדשות מהניילון: קיה פיקנטו, יונדאי I10, שברולט ספארק, ניסן מיקרה, פיאט 500 וכו' וכו'. אולי הן קצת קטנטנות אבל לאדם שנוסע לבד ברכב לעבודה זה בטח יספיק.

לאדם מבוגר, שלא בא לטרוף את הכביש טויוטה יאריס לדעתי (או גולף טורבו דיזל גם רעיון לא רע).

אם אתה יודע שהוא מחפש חוויית נהיגה אחרת חפש AI או MITO הן בטוח יעשו את העבודה :)

תודה על התגובה המושקעת,

ה-A1, הפאביה החדשה, גולף ופולו נראות ממש בכיוון של מה שאני רוצה, יש לך (או למישהו פה) מושג איך הן מבחינת אמינות, עלות אחזקה וכו'?

ידני או אוטומט?

עדיפות לאוטומט, לא קריטי

סובארו בי4 מוסב לגז. גם פינוק וגם עלויות שוטפות נמוכות וגם אמינות.

לא ממש נשמע כמו הכיוון, תודה אבל

בניגוד לקודמיי לא אמליץ לך על רכב רק רוצה לשבח את כוונותייך. בתור בן לאב ז"ל שחסך כל החיים פרוטה לפרוטה וויתר על הנאות החיים בשביל ילדין, ובתור אבא שכל מה שעומד לפניו הוא העתיד של הילדים שלי - ריגשת אותי!

כל הכבוד. אבא שלך יכול להיות גאה בך מאוד ואני בטוח שיש לו על מה!

מאוד מעריך את התגובה דורון, מאחל רק אושר לך ולמשפחה שלך.

אני מציע שתיכנס לאתר MOTORI. תראה מה עומד לפניך, פלוס מינוס. המחירים שם למיטב ידיעתי הם הכי טובים.

מדובר ברכבים חדשים לגמרי, שכבר נרכשו ע"י חברות הליסינג בהנחה מרשימה, ונמכרים לך בהנחה פחות מרשימה.

זה חוסך לך התעסקות עם שוק הרכבים יד 2 - אתה מקבל רכב שלא נסע, עם הניילונים - במחיר של משומש (15% הנחה לעומת רכב בסוכנות).

הרכב הכי מעניין וחדש בהיצע במחיר הזה, הוא האופל קורסה, שיצאה בשנת 2015. אני מניח שאפשר לקנות אותה בקלות דרך שלמה סיקסט, שהיא היבואנית של אופל.

שיהיה לך בהצלחה וכל הכבוד לך על המתנה לאבא.

תודה לך, יש לך מושג כל כמה זמן רשימת הרכבים שם מתעדכנת?, היה מאוד מעניין אותי אם היה את אחד מהדגמים שהזכרתי למעלה, לדוגמא הפאביה החדשה

פורסם

תודה לך, יש לך מושג כל כמה זמן רשימת הרכבים שם מתעדכנת?, היה מאוד מעניין אותי אם היה את אחד מהדגמים שהזכרתי למעלה, לדוגמא הפאביה החדשה

זה ענייני מלאי. אתה צריך לבדוק גם בעוד אתרים - אפילו גרופון.

לפעמים לא רשום מאיזה חברת ליסינג זה, ואתה צריך לשלם על קופון - במקרה כזה אני ממליץ ליצור קשר עם שירות לקוחות, לשאול על שם מי הרכב יירשם. יגידו לך שם של חברה, ואז פשוט תפנה אליה ותחסוך את התיווך :) ככה חסכתי לעצמי פעם 2000 ש"ח.

למיטב הבנתי אין בעצם דגם שאי אפשר להשיג בצורה כזו, פשוט יש כאלה שנרכשו בצורה מאסיבית יותר ויש כאלה שלא.

פורסם (נערך)
זה ענייני מלאי. אתה צריך לבדוק גם בעוד אתרים - אפילו גרופון.

לפעמים לא רשום מאיזה חברת ליסינג זה, ואתה צריך לשלם על קופון - במקרה כזה אני ממליץ ליצור קשר עם שירות לקוחות, לשאול על שם מי הרכב יירשם. יגידו לך שם של חברה, ואז פשוט תפנה אליה ותחסוך את התיווך :) ככה חסכתי לעצמי פעם 2000 ש"ח.

למיטב הבנתי אין בעצם דגם שאי אפשר להשיג בצורה כזו, פשוט יש כאלה שנרכשו בצורה מאסיבית יותר ויש כאלה שלא.

אשלח להם הודעה להתעניין אם יש אחד מהדגמים, תודה לך!

סלע, אם זה עניין של להתפשר על אחת מהדרישות כדאי לקיים את הדרישות האחרות בצורה יותר טובה אין לי בעיה, כמו שאמרתי המוטיבציה העיקרית שלי היא לא סתם רכב פרקטי אלא רכב שהוא יאהב, אם יש לך הצעות אחרות עם 3 דלתות אני מוכן לגמרי לשמוע :)

פורסם

פאביה ידנית חדשה מהניילונים צריכה לעמוד בתקציב שלך. אותו כנ"ל לגבי רנו קליאו 0.9 טורבו במבצע עכשיו ב 75K, לגבי אוטומטיות יש את האיביזה החדשה 1.0 ליטר, או פז'ו 208, או קליאו 1.2 טורבו 0 ק"מ מליסינג שעולה סביב ה 85K אבל אולי אפשר להתמקח.

אני אישית פחות אוהב את הצרפתיות, למרות שבדגמים שציינתי זו תמורה לא רעה להשקעה

סחתיין עליך שאתה ככה מפנק את אביך, אני מניח שהוא אדם מבוגר, ולא מתכוון להחליף את הרכב כל שנתיים שלוש, לכן הייתי קונה רכב עם ניילונים ולא מתעסק עם יד שנייה

פורסם

אני הייתי הולך על טויוטה ספייס ורסו בתקציב תכנס 2012-2013

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

חברים אפשר לשמוע את דעתכם על רכישת אופל אסטרה 1.4 טורבו 2013 עם 37 אלף קילומטר?

פורסם

המודעה לא מולי כרגע אבל אם אני לא טועה סביבות ה-70

יש לך מושג איך הרכב מבחינת תחזוקה, אמינות וכו'?

• תוכן חדש...