Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לפני קנית רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה רכב אבל לא חושב שהייתי קונה אותו עם קילומטראז' כזה.

הבעיה שלא מצאתי את הדגם הזה עם ק"מ פחות מ210

השאלה זה לא אם זה אחלה רכב גם חחחח בעיקרון שאלתי אחי איזה בדיקות אני צריך לעשות לפני הרכישה ואם מישהו מכיר מוסך באיזור נצרת או עפולה

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

פורסם

במקרה אני גר במושב תל עדשים (בין נצרת לעפולה) במרכז המושב ליד הצרכנייה יש מוסך. המוסכניק שם אוהב אאודי, יש לו אחת קצת יותר ישנה שהוא מטפל בה באדיקות.

אולי כדאי לעבור אצלו שיעיף מבט?

אל תתפשר על בדיקה.

לגבי הרכב אני לא מכיר, זה דיזל? אחרת אני לא מאמין שנשאר עוד הרבה זמן למנוע בנזין שעשה כזה ק"מ. גם אם זה דיזל. חשוב לזכור שבסופו של דבר כל בורג ברכב הזה עבר 275 אלף ק"מ! שזה המון אולי שווה לחכות למציאה מבחינת הק"מ גם אם זה ביותר כסף?

פורסם

במקרה אני גר במושב תל עדשים (בין נצרת לעפולה) במרכז המושב ליד הצרכנייה יש מוסך. המוסכניק שם אוהב אאודי, יש לו אחת קצת יותר ישנה שהוא מטפל בה באדיקות.

אולי כדאי לעבור אצלו שיעיף מבט?

אל תתפשר על בדיקה.

לגבי הרכב אני לא מכיר, זה דיזל? אחרת אני לא מאמין שנשאר עוד הרבה זמן למנוע בנזין שעשה כזה ק"מ. גם אם זה דיזל. חשוב לזכור שבסופו של דבר כל בורג ברכב הזה עבר 275 אלף ק"מ! שזה המון אולי שווה לחכות למציאה מבחינת הק"מ גם אם זה ביותר כסף?

בשישי הוא עובד אתה יודע אולי? אני יגיע בערך ב9 בבוקר לשם

ולגבי הק"מ זה בנזין.. ידוע שדיזל מחזיק יותר זמן

אבל לפי מה שבדקתי הרכבים האלה יכולים להגיע גם ל400 ק"מ בשקט תלוי במצב הרכב ובגלל זה אני רוצה לעשות לו בדיקה כמו שצריך

במידה ולא יהיה תקין כל כך אז יש לי אופציה לAUDI A4 2006 עם 190 אלף ק"מ בקרית שמונה

מה אתה אומר?

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...