Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ האם כדאי לי לקנות מכונה, ואם כן, מה הכי משתלם?

אני לא מבצע הרבה טיפולי פוליש, אבל הפוליש שאני עושה ידני פשוט לא משהו, אולי זה אני אולי זה החומר, אולי זה גם המצב הקשה מדי של הרכב, האם כדאי לעבור למכונה לאדם פרטי, שלא מתכנן יותר מפוליש אחד או שניים לתקופה הקרובה? יש גם אופציה להשכיר, אבל אז אני צריך להשיג פדים והכל, וזה גם חד פעמי ואין לי מושג מה תהיה הרמה לי בפעם הראשונה .

אני חושב לקנות בעיקר בשביל התחביב, לא כי זה משתלם, אבל בכל מקרה - מה המכונה הזולה ביותר שאפשר להשיג בארץ? או מחול אם המשלוח לא מטורף... הבנתי שלמתחילים מומלץ מאוד DA כדי להימנע מנזק ללכה, לא ?

פורסם

לצערי לא קיבלתי תשובה.

מה דעתכם על המכונה הזו והאם היא בטוחה לצבע מפני משתמשים לא מנוסים ?

http://www.amazon.com/gp/product/B002654I46/ref=s9_simh_gw_g469_i2_r?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=10F660910JHDAVPGEN3R&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2079475242&pf_rd_i=desktop

בארץ יש יותר טובות במחיר הזה? זה מגיע כמעט ל 800 שח אחרי מיסים והכל.

פורסם (נערך)

יש לי את המכונה הזו שרכשתי מחבר פורום, זאת מכונה טובה, למען האמת, היא נחשבת די לסטנדרט בתעשיה. כמובן שמאז שהיא יצאה ישנם הרבה יצרנים אחרים עם הרבה מכונות טובות אחרות. אין לי הרבה ידע בתחום המכונות אז אני לא יכול לייעץ לך מה יהיה מספיק טוב לצרכים שלך, בגדול, מכונה מייצרן מוכר תהיה מספיק טובה. שים לב שהמכונה הזו עובדת על 110V, אתה תצטרך שנאי כדי להתאים אותה ל 220V.

אופציה טובה לדעתי למי שרוצה לעבוד על הרכב שלו מדי פעם, תדבר עם יעקב אלטר, הוא נמצא בפתח תקווה. תבקש לשכור ממנו מקום לעבוד על הרכב, הוא ייתן לך יעוץ באלו חומרים לעבוד, פדים, מד עובי לכה, פרוז'קטור וכל מה שאתה צריך. מה אתה צריך לעשות? הדבר היחיד שאתה צריך לעשות לפני שאתה מגיע אליו זה ללמוד את הטכניקה של עבודה עם מכונת DA. שים לב שבפעמים הראשונות אתה לא תגיע לתוצאה מספקת כנראה, עבודה עם מכונה דורשת טכניקה וניסיון, זה לא כזה פשוט, זו גם עבודה מאוד מתישה גופנית.

אופציה נוספת זה לשכור מכונה, אבל זה גם דורש קניה של חומרי פוליש ופדים שיעלו הרבה כסף, במיוחד אם אתה רוצה חומרים איכותיים.

[video=youtube;KP-eAddv2sk]

עריכה אחרונה על ידי adidas1

• תוכן חדש...