Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 VS סקודה פאביה 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי חקירה ארוכה אודות 2 הרכבים האלה אשמח לקבל חוות דעת על מאזדה 2 החדשה,

אני מתלבט בין שני הרכבים האלה, שמעתי הרבה מאוד תגובות לחיוב על שניהם.

מה אתם אומרים על המזאדה 2 החדשה? שווה את הכסף? אמינה?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שווה את הכסף - זה אתה תחליט. אמינה? קשה לדעת, משום שהיא החלה להמכר רק לפני מס' חודשים, אם לשפוט לפי ההסטוריה של המותג - כנראה שכן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המזדה מאוד אמינה.. עוד שנה באחראיות לעומת הפאביה.

הפאביה יותר זריזה, יותר נוחה מקדימה וצריכת דלק טובה יותר.

דגם הסטייל בפאביה והדינמיק במזדה מאוד מאובזרות ובאותו סדר גודל של מחיר.

שני הרכבים האלה הם ללא ספק שתי הסופר מיני הטובות בקטגוריה. תעשה נסיעת מבחן, ותראה מה יותר קוסם לך. כל בחירה תהיה בחירה מוצלחת, מבחינת הנאה ומבחינת שמירת ערך

פורסם

אתה נעול רק על שניהם?

מה תקציב מקסימלי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא נראה לי נסעת על הרכבים האלו.. כי לאחר נסיעה על שניהם אין סיכוי שתבחר במאזדה.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

הסיבות שבגללן רכשתי את הפאביה החדשה, היא הרגשת הכוח מהמנוע, יציבות, הרגשת הביטחון, וגם צריכת דלק טובה.

ועוד משהו מפגר :lol: ששמתי לב אליו לאחר הקנייה, סגירת התדלתות בין רכבים קונצרן ליפניים מאוד שונה, משהו אקוסטי ונקי.

מאוד התחברתי לעיצוב הפנימי והחיצוני, ואהבתי את פתרונות האחסון המיוחדים של סקודה simply clever.

לכל רכב יש חסרונות ויתרונות, תעשה נסיעת מבחן על הרכבים ואז תחליט.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם (נערך)
לא נראה לי נסעת על הרכבים האלו.. כי לאחר נסיעה על שניהם אין סיכוי שתבחר במאזדה.

אתה צודק! וגם אחרי כמה שנים ניתן לקבל מתנה 1200₪,או כמה מחלקים לכל חבר׳ה עכשיו?

עריכה אחרונה על ידי leo69

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

לא יצא לי לנהוג לא על הפאביה ולא על המאזדה, עד אתמול הייתי די נעול על הפאביה ואז התחלתי לקרוא על כל הבעיות הקיימות בכל מה שקשור לפולקסווגן וזה הטריף אותי פשוט, גמו כן יש לי חבר שעבד שנתיים בצ'מפיון מוטורס והוא פשוט אמר לי לא להתקרב לרכבים האלה, יש בהם המון תקלות ובעיות והטיפולים והחלקים יקרים, כמו כן הרגה רכבים מגיעים אליהם בלאי לשם ישר מהנמל, בכח מקרה אני ממש מתלבט!מצד אחד אהבתי יותר את הפאביה והפשטות שלה ומצד שני אנמ רוצה משהו אמין שיחזיק לי כ5 שנים בלי ללכת יותר מדי למוסך ולשלם הרבה כסף, המאזדה נראת גם ממש טוב והיא יפנית, הבעיה היא שאין לה את הדבר הזה ששמים עליו את היד באמצע , כי בלי זה אנע לא רואה את עצמי נוסע, יש אפשרות לקנות אותו בנפרד ולהתקין? אני לא מדבר על אחד צעצוע אלא אחד טוב.

כמו כןYULIANX, אני לא נעול על שני הרכבים האלה, התקציב הוא בסביבות ה100 אלף שקל, מצד שני אני מעוניין בדגמים ההכי בכירים של אותם רכבים אז אין לי בעיה לעלות גם ל120 אם יש צורך, הבאלה מה אפשר לבדוק, כי שמעתי שהצרפתיות לא משהו בכלל, מצד שני יש את האמריקאיות אבל לא מאהבתי אף אחת מהן, אז נשארו רק הגרמניות והיפניות.

יש עוד הצעות?

פורסם

משענת יד מקורית תוכל להזמין ממאזדה עם הרכב, או מאיביי. המחירים יחסית גבוהים, לדוגמא באיביי המחיר בסביבות 1200 ש"ח כולל משלוח.

תוכל לרכוש גם משענת אוניברסלית, ברוחב מתאים, במחיר נמוך משמעותית אך באיכות נמוכה בהתאם.

פורסם

אני דווקא הייתי בודק את הסיטרואן c4 שמוצעת ב 110, מרווחת יותר,איכות חומרים טובה יותר,מושבים מצוינים,תא מטען גדול יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני דווקא הייתי בודק את הסיטרואן c4 שמוצעת ב 110, מרווחת יותר,איכות חומרים טובה יותר,מושבים מצוינים,תא מטען גדול יותר.

מעדיף שלא לגעת בצרפתיות, באמת.

רק יפניות אם כבר.

שמעתי רק דברים רעים על הצרפתיות.

אני מחפש רכב לצעירים אז תא מטען ומרווח מאחור לא כלכך משנה לי.

פורסם

אם ככה לדעתי המזדה 2 פיור לבן,תתאים לך,מאובזרת מאוד וסלון מיוחד מאוד.

פורסם
אם ככה לדעתי המזדה 2 פיור לבן,תתאים לך,מאובזרת מאוד וסלון מיוחד מאוד.

יש לך מושג איך צריכת הדלק ב2 החדשה? כי אני לא מוצא חוות דעת של אנשים על החדשה, רק על הדגם היוצא.

פורסם

צריכת הדלק של המאזדה 2 נותרה גרועה כמו שהייתה, הפאביה מאוד חסכונית כמו הפולו.

אני חייב להגיד לך להפסיק להקשיב לשמועות, דברים רעים על צרפתיות? לרוב הם עדיפות על היפניות, ויש לך חבר שעבד בצמפיון אז ברור שהוא יראה רק את התקלות, למה נראה לך שהמוסך של מאזדה ריק?!

ובקשר לתקלות ה dsg: לכול מי שהיה בעיה החליפו על חשבון החברה ומשנת 2013 אין יותר בעיות. וזאת עובדה.( כמובן שיכול להיות יוצאים מן הכלל אבל זה כמו כל רכב אחר).

לסיכום הפאביה עדיפה על המאזדה בכל פרמטר במיוחד בגרסה המאובזרת.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...