Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק vs קיה פורטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מעוניין לקבל חוות דעת לגבי שני הרכבים הנ'ל.

בתקציב שלי אני יכול לרכוש סיוויק 07-08 או פורטה 09 ואפילו עם קצת מאמץ יש מצב ל2010(תקציב של 40 , 50 K ).

באופן עקרוני,מעוניין ברכב עם תא מטען שיכול להכיל עגלה דיי מאסיבית,חסכוני בדלק,אין דרישה למנוע עוצמתי אבל שלא יהיה ''עגלה'' ( טוטאלוס עם פוקוס 2006...אוטו מעולה לכשלעצמו אבל הייתי מפחד לבצע איתו עקיפות..).

ושאלה לגבי הפורטה- האם החלפת הגיר מ4 ל 6 הלוכים משנה משמעותית את התנהגות הרכב,צריכת הדלק שלו וכו'?

אשמח לשמוע על מה אתם הייתם הולכים,וכן אם יש המלצות נוספות..

תודה לעונים.

פורסם

אני הייתי הולך על הפורטה. אין הבדל גדול בין 4 ל-6 הילוכים, ובכל מקרה זה כנראה לא רלוונטי כי השינוי הוא משנת 2011.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני הייתי הולך על הפורטה. אין הבדל גדול בין 4 ל-6 הילוכים, ובכל מקרה זה כנראה לא רלוונטי כי השינוי הוא משנת 2011.

תודה רבה על התשובה.

משום מה חשבתי שהשינוי בוצע ב-2010.

ואם תוכל לנמק לי למה ללכת דווקא על הפורטה:]

פורסם

אני חושב שיהיה קל יותר למצוא פורטה בתקציב במצב טוב יותר, ולו רק בשל העובדה שהיא שנתיים שלוש פחות על הכביש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...