Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגבהת יונדאי גטס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברצוני להוסיף קצת מרווח גחון לרכב (כ4ס"ם) יש 2 אופציות או ספייסרים או החלפת קפיצים.

שאלה 1- מה עדיף (שניהם אותו מחיר כ 2000 ש"ח)

שאלה 2- איזה השלכות יש לדבר על מכלולי הרכב כגון תפוח הגה וכו....

וכן אנ יודע שרכב יהיה פחות יציב ויתנדנד יותר

תודה מראש

פורסם

לא נראה הגיוני שספייסירים וסט קפיצים עולים אותו דבר.

ספייסירם אמורים להיות זולים בהרבה.

בעיקרון חיסרונות של הגבהה על ידי ספייסרים הם (רוב הדברים נכונים גם להגבהה על ידי קפיצים):

פגיעה בזוויות הפרונט, לא בטוח שאפשר יהיה להגיע לכיוון פרונט נורמאלי.

פגיעה בחוסן ובקשיחות המתלה.

שינוי מאפייני ניהוג. עקב שינוי מרכז כובד ושינוי מסויים בבסיס הגלגים ובזווית היגוי.

שחיקה מוגברת למכלולי הגה כמו זרעות ותפוחים כי הם יעבדו בזווית אחרת ממה שתוכננו.

ציריות כנ"ל, שחיקה מוגברת עקב עבודה בזווית.

תפקוד בולמי זעזועים (מניח שתשאיר את הסטנדרטיים) פחות יעלי.

לא בטוח שהגבהה כזאת עוברת טסט.

פורסם

עוד גובה לרכב הלא יציב הזה?

ביום שישי עם הרוח שהיייתה, חצי מהנסיעה הייתי צריך להחזיק חזק את ההגה כדי לא לעוף לנתיב השני

פורסם

ובנוסף לכל האמור:

פגיעה בחוסן ובקשיחות המתלה. וסיכוי שהגלגל יבקש גט מהמתלה בנסיעה...

שינוי מאפייני ניהוג. עקב שינוי מרכז כובד ושינוי מסויים בבסיס הגלגים ובזווית היגוי. בין היתר, הגדלת הזוית בין ציר ההיגוי לבין סולית הצמיג - הגדלת ההתנגדות בהגה, בעיקר תחת כוח ברכבי הנעה קדמית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני מקווה שזו לפחות יונדאי גטס שמצויידת בABS - לא מספיק שזו מלכודת מוות אתה גם רוצה להגביהה את מרכז הכובד שלה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמובן שבקרות יציבות ונוגדות נעילה (ESP ו-ABS) מתבססות על התנהגות הרכב המקורית, ומשחק בגובה ייפגע בפעולתן התקינה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יונדאי גטס מטבעו הוא רכב די גבוה, ולהוסיף עוד טיפה גובה, לא יוסיף ליציבות שלו ,

בנימה אישית , מודה שכבר חשבתי על זה בעבר לגטס שלי ... עקב הטיולים הרבים שאני עושה איתה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...