Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמשה קדמית שרוטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

שאלה לגבי שמשה קדמית שנשרטה כתוצאה מזה שנפל המגב תוך כדי נסיעה.

האם יש אפשרות לתקן או שאני אאלץ להחליף את כל השמשה?

יש לי חצי עיגול בצד של הנוסע.

תודה לעונים

ספי

פורסם

אתה יכול לפנות לאחד הדייטילרים, אני מאמין שיש להם פיתרון לדברים האלו, כמובן אחרי שיסתכלו על הנזק ויעריכו לך אם אפשרי לתקן.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לי נשרטה השמשה בלקסוס חדשה כתוצאה משער חניון שירד על השמשה. זו הייתה שריטה שנראית עמוקה ולא ירדה בנסיונות ידניים שלי. כבר חשבתי להחליף שמשה אבל החלטתי ששווה לנסות...

לקחתי את הרכב לסוויס ואקס ברמת אביב והם העלימו את השריטה בתוך מספר דקות עם פוליש ועבודה זהירה.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...