Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2016 - והרי התחזית (שלכם)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפנים באדום

אז מה אתם חושבים שעתיד להיות כאן בשנה הבאה בתחומים הבאים:

מיסוי

כמו שקראנו בפרשת השבוע: "וַיָּשִׂימוּ עָלָיו שָׂרֵי מִסִּים לְמַעַן עַנֹּתוֹ בְּסִבְלֹתָם"

ציי רכב

תמשך השליטה של חברות הליסינג בתמחור ובבחירת מגוון הרכבים הנמכרים. אולי עוד יבואן סרבן אחד ייכנע ויצטרף לזרם

תחרותיות

היבואנים ימשיכו להתחרות על לבן של חברות הליסינג

רפורמות

"רפורמות"(בעיקר "ירוקות") שונות שמטרתן יהיה להעמיק את גביית המסים ולשפר את מצבן של חברות הליסינג

דגמים

מה שילך טוב בליסינג

מגמות

1. חברות הליסינג ימשיכו את העמקת אחיזתן בשוק הפרטי בעזרת הטריק של 0-קילומטר מליסינג

2. בנק ישראל ישים סוף למימון הקל לרכב חדש מה שיגרור שינויים קיצוניים במחירי יד שניה.

3. אולי יבואן נוסף יחליט שהוא מביא "עוד רכבים לעם הפשוט" וילמד מהצלחתה של דאצ'יה, אולי תמשך המגמה של יבוא רכבים ידניים.

וכמובן,

פינת המשאלות

מישהו ימצא בבורמה או באוזבקיסטן royal tiger II דגם טלוויזיה-כרטיסנית ויביא אותה לארץ (לא יקרה אבל מותר לחלום...)

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
משאלות 2016 מוצאות חפיפה עם אלו של ניקו http://www.topgear.com/car-news/best-2015/here-are-ten-cars-were-looking-forward-2016#1

אני בוהה ב-RS, בצבע המטמטם הזה, דקות שלמות עד שאני סוגר את התמונה.

מי שעיצב אותה עשה עבודה למופת.

הנתונים היבשים נראים פסיכיים.

כמובן שלדעתי היא תתומחר לפחות ב-300K והאמת שצפונה [עוד לפחות 30K].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בפינת המשאלות - העם היושב בציון יוכל לקנפג רכב באתר היצרן ולייבא דרך היבואן בצורה מסודרת, ולא יהיה מוגבל לרמות האיבזור והמנועים לפי גחמות היבואנים.

פורסם

אני חייב לתקן את עצמי כי עכשיו קראתי את הכתבה ששי צירף.

29K פאונד בבריטניה [מחיר ההתחלה של ה-RS] מתורגם בערך ל-166K בארץ לפני טיפת מס.

אם ניקח 116% מס [יבוא אישי סתם לדוגמה] זה יוצא 358K. זה בלי מס יוקרה שאני לא יודע אם צריך.

נכון שהיבואן כנראה יקבל הקלות במס אך עבור רכב נישה אני לא בטוח שהן יהיו מאוד גדולות.

אני לא צופה מחיר פחות מ-350K בשום סיכוי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מאחר והמציאות שאנו חיים אותה, לרבות הגיאופוליטיקה סביבנו, כל כך נזילה - ומאחר ואתם יודעים מה נאמר על הנבואה - אני מעדיף שלא להתנבא.

מה שכן, אשמח לשתף בגחמות ליבי לשנה הקרובה:

-שלפחות יצרן אחד יקח את הזכיון ליבואן כושל. זה ישדר אותות לכל השוק.

-שיבואנים אחרים יקחו דוגמה מצעדי לובינסקי האחרונים.

-שיעלו פחות קורולות על הכביש לטובת תחליפים מעניינים יותר.

-שיוניון יחזרו לייבא את GT86 במחיר שפוי יותר.

-שהיבוא המקביל יתחיל לתפוס נפח בשוק.

-ש-FCA יתנו צ'אנס נוסף ללנצ'יה מעבר לאפסילון.

-שהיבואן החדש של פורשה יצליח בתכניותיו להנגשת המותג ושיספק שירות בעלויות שפויות יותר, גם לבעלי פורשה קלאסיות.

-שנראה וננהג במסלול ראשון בארץ.

ושנמשיך לעניין האחד את האחרים, ללא הטרלות מיותרות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אם ניקח 116% מס [יבוא אישי סתם לדוגמה] זה יוצא 358K. זה בלי מס יוקרה שאני לא יודע אם צריך.

נכון שהיבואן כנראה יקבל הקלות במס אך עבור רכב נישה אני לא בטוח שהן יהיו מאוד גדולות.

אם זה המחיר, אז התחזית שלי שה ST הייתה הצלחה לעומתה. בארץ.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

פעם אחת ולתמיד אל תשוו מיסים לפי בריטניה - שם המחיר גם גבוה יותר ממערב אירופה.

שנתחיל לייבא רכבים עם הגה ימני - תשוו לבריטניה.

רוצים לראות מחיר ריאלי? תשוו אם כבר לגרמניה (שמשם יש גם אופציה לייבוא אישי).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה זאת אומרת אל תשוו מסים?

למיטב הבנתי, אם אתה מייבא רכב מגרמניה או מאנגליה אתה משלם את אותו המס 116%. יש לנו הסכמי סחר עם כל האיחוד האירופי.

https://taxes.gov.il/customs/personalimport/documents/madrihyevuishirehev.pdf

פורסם

באתר הגרמני מחירה 39,000 אירו.

פורסם
התחזית שלי - עוד יותר פקקים, עוד יותר הרוגים, עוד יותר דוחו"ת ועוד יותר קיטורים. אה...

ועוד יותר תשדירי שירות של "אור ירוק" בנוסח: "אילו מדינת ישראל היתה מתקינה עוד 7,000 מצלמות מהירות, תאונות הדרכים היו מצטמצמות באופן ניכר!".

פורסם
באתר הגרמני מחירה 39,000 אירו.

וזה יוצא בערך כמו המחיר הבריטי - 165K לפני מסים.

אז אותה תחזית בעצם, לא?

:-(

פורסם

אתם שוכחים שמדובר במחיר לצרכן, כולל מע"מ, מרווחי שיווק ושאר ירקות.

מחירה ההגיוני של פוקוס RS בארץ צריך לנוע בגזרת 270-300 אלף ש"ח ברמת שערי החליפין הנוכחית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

המשאלה שלי לשנת 2016 זה שיצא רכב חדש, עממי וחסכוני, קטן ובתמחור אטרקטיבי.

כמעט שכחתי את הדבר הכי חשוב- שיקראו לדגם ספורט.

חצי שנה מתחילת השיווק הרכב כבר נמכר באלפים, 10% מהרוכשים חברים פה בפורום, 7% מתוכם בכלל לא רכשו אותו אלא קיבלו בליסינג, 3% רכשו את הרכב מכספם, 1% מתוך אלה הולכים לנפח לנו את המוח על היכולות הספורטיביות הפנומנליות של הרכב.

עם קצת מזל מתישהו במהלך הרבעון השלישי של 2016 נוכל להודיע על פטירתה (בטרם עת????) של הפאביה ספורט, כושל'**א שלה, ולהכריז על היורשת שתרתק את הפורום עד שנת 2019 עת היא תעבור מתיחת פנים תתעלה לרמת "חביב האלים".

אמן, כן יהי רצון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אתם שוכחים שמדובר במחיר לצרכן, כולל מע"מ, מרווחי שיווק ושאר ירקות.

מחירה ההגיוני של פוקוס RS בארץ צריך לנוע בגזרת 270-300 אלף ש"ח ברמת שערי החליפין הנוכחית.

צודק - בגרמניה ה RS עולה כמו גולף R בדיוק.

יש לי תחושה שה RS נותנת נוק-אאוט. אבל נחיה ונראה.

• תוכן חדש...