Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RAV-4 מול CX-5 מול קשקאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין להבין האם שלוש הרכבים המוזכרים (הנמכרים כחדשים) נמצאים באותה קטגוריה?

הקשקאי נראה לי קצת קטן מידות לעומת השניים האחרים אך ייתכן שאני טועה.

תודה לכם על המידע.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

עשיתי לך את העבודה. בפעם הבאה אתה יכול לבד. כנס לקישור הבא:

http://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=8661&compare-version[]=404&compare-version[]=9789

אתה לא טועה שלושתן משויכות לאותו סגמנט. מבין השלושה ה cx5 תתן את התמורה הטובה ביותר. בטח מול הקשקאי שמשום מה הדגם החדש חלש מאוד מבחינת מנוע וגם מול הראב 4 שלמרות שהיא טויטה וכל המתקשר בעניין אמינות, לא חפה מבעיות.

פורסם

אפשר להבין מה הבעיה באמינות הטויוטה RAV4?

פות"ש: מה אתה מחפש ברכב? לעלות מדרכות? לנסוע בשטח?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בקרוב מאוד תגיע RAV4 היברידית. לידיעה.

כמו כן, במהלך הקיץ, ככל הנראה, תגיע טוסון 1.6 טורבו, שעל פי חוות דעת בחו"ל תהייה טובה יותר מה-cx5.

פורסם

להשוואה בין הטויוטה והמזדה-http://www.thecarconnection.com/car-compare-results/mazda_cx-5_2016-vs-toyota_rav4_2015

השוואה רחבה יותר (אתר אוסטרלי) עם עוד כמה רכבים בסגמנט:

http://www.caradvice.com.au/219849/compact-suv-comparison-test/

בקצרה ה-cx5 המומלצת.

יש לשים לב שהטוסון לא נבחנה.

לגבי הטוסון 1.6 טורבו , זה סיפור אחר לגמרי.

היא אפילו עולה על ה-cx5.

פורסם

עדיין לא נהגתי בטוסון החדשה,אבל ארשום פה כך:

הCX5 פשוט מצטיינת ברוב התחומים...גם בנוחות,גם באיבזור,

גם בנהיגה,וגם בשקט הפנימי בנסיעה,גם במרווח לנוסעים וגם

תא מטען יעיל וזהו בעצם המאזדה...גם גם וגם לדעתי האישית.

זה לעומת,מנוע חלש בניסאן בטויוטה הרכב גמלוני בהתנהלות

הכבדה שלו הפריעה לי יותר מהכל ובכניסה לסיבובים הזכיר לי

את הטוסון המיתולוגי משנת 2005 (כבד בהרגשה הכללית).

פורסם

תודה לכם.

בעיקרון אני מחפש רכב עם קצת יותר נוכחות מהרכב הנוכחי (יטי), למרות שמעבר לרכב יפני ירגיש לי ככל הנראה כשנמוך ולא כשדרוג. הפרמטרים החשובים לי הם נוחות (מרווח פנימי), אמינות ולא אתבייש גם לומר חסכוני (בפרמטר הזה דווקא ה-RAV-4 ההיברידי נראה לי כמו אפשרות טובה).

ישבתי בתוך ה-RAV-4 והתרשמתי יחסית לטובה, אם כי איכות החומרים לא מתקרבת ליטי שלי. פחות חשוב לי עניין ה-4 על 4, אני לא חיית שטח ולא מתיימר להיכנס עם הרכב למקומות מאתגרים.

שוב תודה לכם.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

המזדה CX5 לא תגרום לך להרגיש שינמוך, היא מכונית מלוטשת למדי ובהחלט מהמובילות בקבוצה.

ביליתי שבוע עם המזדה ולדעתי הייטי עדיפה עליה בכל הקשור להתנהגות כביש והנאה בנהיגה. איכות החומרים במזדה מצויינת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

פחות חשוב לי עניין ה-4 על 4, אני לא חיית שטח ולא מתיימר להיכנס עם הרכב למקומות מאתגרים.

עד כמה זה לא חשוב?

רכב ללא הנעה כפולה גם רלוונטי? זה יוריד את המחיר והעלויות השוטפות.

פורסם (נערך)

בשונה מהגרמניות והארופאיות בכללי,היפניות מעוצבות אחרת בסביבת הנהג ולזה יש

להתרגל. בכל השאר חוץ מעבודת גיהוץ ריכוך בנסיעה (עבודת מתלים אירופית) וכו.

אן למאזדה במה להתבייש לדעתי מולם,עשה נסיעת מבחן (גם על הטויוטה)

כי האמינות היפנית מגלה גם שקט נפשי וחיסכון כספי מסויים,אבל בעיקר "חיסכון נפשי".

בכללי מי שאוהב לנהוג ועושה ק"מ גדול יומי,עדיין כיף ונעים לנהוג במאזדה יותר מהשמות

שרשמו כאן החברים,פשוט כיף.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

RAV4 ההיברידית החדשה עברה שידרוג באיכות החומרים ובחזות של הגריל הקדמי.

גם המנוע וההתנהגות הכביש שונה מRAV4 הקיים כיום. לרכב מנוע כמו של הלקסוס NX.

בנוסף, לרכב יש מנוע חשמלי נפרד לגלגלים האחוריים, שאינו קשור למנוע הרגיל, הנכנס לפעולה בהתאם לצורך.

לדעתי שווה להמתין מעט ולבחון את הרכב.

פורסם
אפשר להבין מה הבעיה באמינות הטויוטה RAV4?

פות"ש: מה אתה מחפש ברכב? לעלות מדרכות? לנסוע בשטח?

לא טענתי חלילה שהראב 4 אינה אמינה, נהפוכו החמאתי לה שהיא שייכת למשפחת הטיויטה המשובחת (למרות הריקולים פה ושם..) לראב 4, לפי מה שאני מבין (לא נהגתי עליה מימי) יש מספר מאפינים מטרידים: הגה מנותק, נוחות נסיעה לא משהו בעיר, רעשי כביש, כבדות בפתיחת נסיעה ועוד.

אין ספק שאם הנסועה שלך גדולה, שווה לחכות לבחינת הגירסא ההיברדית שצריכה להגיע שעל פי מה שקראתי וגם בשרושור זה אמורה להיות שונה לגמרי מהנוכחית.

הסתייגות קלה וכנראה שעדיין לא מבוססת (אלא רק על האינטואציות שלי) עושה רושם שעולם המכוניות ההיברדיות הולך להיעלם בעוד כמה שנים... טכנולוגית המימן שכבר עובדת באירופה וארהב הולכת להיות כנראה הבשורה הבאה והמוצלחת לאין שעור בהשוואה לטכנולוגיה ההיברדית. אין ספק שיהיה מעניין!

פורסם

גם בנסיעה בלקסוס NX החדשה גילתה לי שהלקסוס נוקשת ומלאכותית הגה כבד והתנהלות גמלונית,

וזהו רכב שאמור להיות דינאמית לפחות יותר משכנע וקליל בהתנהגות הכללית .

לא נהגתי בטויוטה RAV4 החדשה ואן לי מושג, אבל בהתבססות על אותה פלטפורמה לא נשמע לי

להיט,אבל יש כאלה שאוהבים נסיעה כבדה בתחושה הכללית של רכבם.לא מאמין שהטויוטה כל כך

גרועה. אבל המאזדה פשוט זורחת וטובה ברוב התחומים שמדברים אלי בנהיגה/נסיעה כללית.

• תוכן חדש...