Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד כמה שונה 106 XS לXSI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יותר ממעוניין לקנות את האוטו

ורציתי לדעת מה ההבדלים בין שני הגרסאות האלה,

כיוון שמבחוץ הם נראים אותו דבר למעט הבדל הכיתוב

תודה לעונים

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

בגדול הבדלי איבזור,ואם אני לא טועה (ויתקנו אותי המומחים אם אני טועה),ההספקים של מנועי ה-XS נמוכים מהספקי ה-XSI,אבל אני לא בטוח לגבי זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ההבדלים די מהותיים

מנוע 75 כ"ס מול 95 (יש שיאמרו 100).

ה-XSI גם מכויילת יותר ספורטיבי בנוסף לתוספות (גג, ג'נטים).

בין ה-XS ל-ל-XSI עובר הקו שמפריד בין ה-106 ה"סטנדרתיות" ל"ספורטיביות".

פורסם

רק לציין שידידי כאן מעליי מדבר כמובן על מנועי ה-1.4.

בגדול אם אתה מחפש רכב שיותר נוח ופחות "נטחן",לך על ה-XS, יש המון כאלה בשוק ותוכל למצוא אחת במצב טוב די בקלות.

לעומת זאת, XSI יהיה לך קשה למצוא במצב טוב,לרוב אלה יהיו רכבים עם הרבה ידיים (אל תתפלא משנת 95 עם יד שישית-שביעית),כמו כן זה לרוב רכב צעירים,שמחזיקים אותו כשנה תו"כ שבזמן הזה "קרעו" אותו.

אני מדבר מנסיון כי גם אני עשיתי על זה סקר שוק לא קטן,ובשבוע שעבר גם מצאתי את כלתי אחרי חיפושים נרחבים (106 XSI שנת 96).

כמו כן,קח בחשבון שאם תלך על ה-XSI,שמור לך בצד סכום נכבד ליישור קו בריא לרכב (סמוך עליי,הוא ייזדקק לזה).

נ.ב

שלא ישתמע לך מכל האמור שה-XSI לא מומלץ,ההיפך הוא הנכון (וכראייה,אני בעלים טריים של אחת כזו),אבל תדע מראש למה אתה נכנס.

ברגע שתיקח בחשבון הוצאות על יישור קו כמו שצריך (אני לצורך העניין הקצאתי סכום של 6K רק ליישור קו),אני בטוח שתהנה מהרכב.

ואגב,דבר אחד למדתי מחיפושי אחר הרכב,אל תמהר לקנות,תמתין עד שתמצא רכב ששוה את ההשקעה, תמיד יש מציאות.

את המציאה שלי מצאתי,מקווה שתמצא את שלך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

XSI אחלה רכב היגוי מעולה מנסיון(לי היתה הראלי MK1) עוד דבר קטן זה שיחסי ההעברה יותר קצרים

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...