Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש המצלה לדבל דין אנדרואיד טוב במחיר סביר.

אם יש למישהו נסיון עם הזמנה של אחד באיביי או אתר אחר בחו"ל, אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

מצטרף

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם (נערך)

ערב טוב,

לאחרונה רכשתי דאבל דין אנדרואיד מותאם לרכב של חברת EONON הסינית.

הם מייצרים מכשירים אשר מתאימים ל-CAN BUS (צמת חשמל) וכן לצורת הפאנל של מותגים ספציפיים כך שלא נדרש לחתוך את הצמה המקורית וכל ההתקנה היא "PLUG AND PLAY".

תוכלו לבדוק באתר שלהם אם קיים מכשיר מותאם לרכב לשלכם.

למכשירים יש חומרה חזקה יחסית וכן גרסת אנדרואיד עדכנית. עם זאת, הם לא מפיצים עדכוני תוכנה אבל אם תפנו לשירות הלקוחות הם שולחים את הגרסא האחרונה הקיימת שלהם כולל הסבר כיצד להתקין אותה אבל מציינים כי האחריות היא עליכם.

גודל המסך משתנה בין דגם לדגם. במקרה שלי זה 8' מאוד מכובדים.

המכשיר מציג את לוגו הרכב שלכם (ניתן לבחירה), כולל דיבורית, כניסת USB, כניסה למצלמת דרך (אם אינני טועה רק מגדם שהם מייצרים), תמיכה במצלמת רוורס, יציאות לסאב ומגברים, אפשרות לSIM וקליטת WIFI ו- GPS.

אני אישית מדליק HOT SPOT מהנייד שלי וכך למשל משתמש בWAZE וYOUTUBE.

לא יודע לומר עדיין עד כמה הסאונד שלו איכותי כי הרמקולים שלי מקוריים ופשוטים. המכשיר מגיע עם EQ בסיסי מאוד אבל ניתן להוריד אפליקציות כרצונכם.

כמו כן, המכשיר שלי מציג גם על המסך דלתות פתוחות ונתוני רכב כמו כמות דלק, טמפרטורות מסויימות וכו'.. כל זה תלוי במה שמספק מחשב הרכב.

המכשיר מגיע במשלוח FEDEX מהיר ואני אישית שילמתי 640 שקל רק על מיסים וכו'.

המכשיר עצמו עלה לי כ-1500 ש"ח כלומר סה"כ כ-2100 ש"ח, לדעתי מחיר סביר מאוד ביחס לתמורה.

https://www.eonon.com/Car-GPS-Navigations/Android-Car-GPS.html

עריכה אחרונה על ידי Elifx

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

פורסם
כמה זמן לוקח לWAZE להתחבר ללווינים?

שניות בודדות. אם אתה מכיר מכשירי אנדרואיד אז לא תמצא הבדל במהירויות התגובה.

כמובן חשוב למקם את המקלט GPS במקום המתאים. אותו כנ"ל לגבי אנטנת הWIFI.

פורסם

Elifx שלום

שתי שאלות לי אליך.

1) האם המכשיר שרכשת תומך בעברית (תצוגה / ממשק / דיבור)?

2) האם לסקודה פאביה צריך מתאם (מסגרת פלסטיק) שמחליפים מהמערכת המקורית למערכת שרכשת?

תודה רבה

פורסם

SamiSushan - מדובר בדגם 5153F

Moshik Levi - המכשיר תומך בעברית כיוון שזהו סה"כ טאבלט אנדרואיד לכל דבר. כמובן שיש אפשרות לבחור מקלדת עברית. לגבי דיבור לא בדקתי, מניח שהתשובה היא כן.

לא נדרש כל מתאם בדמות מסגרת כו', כל העניין של החברה הזו הוא למכור מוצרים מותאמים ליצרנים כאילו היו מוצרים מקוריים.

הוספתי כמה תמונות, לפני ואחרי ההתקנה.

1.jpg2.jpg4.jpg5.jpg

3.jpg

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הזמנתי גם דבל דין מהם, שלחו לי באמצעות פדקס, קיבלתי הודעה מפדקס:

Screenshot_2016-03-03-11-49-36.jpg

האם הגיוני בכלל כל המיסים האלה והדמי חרטה ואגרת מחשב?

שילמתי על המשלוח של פדקס, אבל מסתבר שבארץ הם רוצים לזיין לך תצורה עד הסוף.

עריכה אחרונה על ידי SamiSushan
פורסם

בבקשה תעברו על חוקי הפורום.

בעיקר לגבי שימוש במילים גסות, כתיבה עם סימני פיסוק, הקפצת הודעות וכך הלאה.

יש מיסוי של כ32 אחוזי מס לערך על ייבוא סחורה אלקטרונית - ההיטל חל על עלות המוצר והשילוח הכולל שלו לארץ.

זה כואב, זה לא נעים אבל זו המדינה ואלו החוקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...