Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי בסובארו הנ"ל, דגם rx מנוע 2000.

הרכב נוצץ שמור ברמות, הדבר היחיד שמפריע לי זה שיש טסות :(

כמה צריכים לעלות חישוקים מקוריים לרכב הזה? שיהיה משומש (לא מאמין שאפשר למצוא חדש)

כמובן שעל הדרך אשמח להכוונה לאיפה לקנות או מי מכיר מישהו שמוכר.

תודה מראש!

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם
http://www.google.co.il/search?noj=1&tbm=isch&sa=1&ei=o715Vr-EOIbyPciUNA&q=subaru+impreza+hatchback+2008&oq=subaru+impreza+hatchback+2008 &gs_l=mobile-gws-serp.3..0l2j0i8i30l3.8549.9008.0.9491.2.2.0.0.0.0.270.519.2-2.2.0....0...1c.1.64.mobile-gws-serp..0.2.518.2Ix80VKWA5o#imgrc=1GWJRg54qYj70M%3A

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

צלצלתי לבחור, נמכרו לצערי

חבל כי בדיוק לטעמי וגם מקוריים (חשוב לי מאוד)

אם יש רעיון נוסף אני אשמח

פורסם

זה אומר שאתה מחפש במידה "17?

אני חושב שמרבית הסוברואים מהשנים האחרונות מגיעים עם מרווח חורים 5X100 ואופסט בטווח המקובל.

אם אתה מתעקש על מקורי, מעבר לענין הפירוקיות שהוצע כבר, נסה לפנות למקומות כמו ג.מ. פורטל שאולי מחזיקים בכאלו מרכבים שהוחלף בהם לחישוקים אחרים.

אם תהיה מוכן להתפשר על המקוריות, אז יש עוד אפשרויות בשוק, בין אם אצל החברה הנ"ל, אצל טיירקלאב וחנויות מתמחות אחרות.

פורסם

במידה ותרצה אני מוכר גאנטים מקוריים של סובארו Brz, במצב מצויין. מוזמן לגלל אותם. כמובן מידה 17 5*100

• תוכן חדש...