Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים בסיאט איביזה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
בחיית זומזום, פותח השירוש, פברק איזו קבלה, מתאים על האש.

אני חושב שראוי לציין את שמות המוסכים הנוספים שבדקו כדי שנוכל להפעיל שיקול דעת ולהחליט ממי להתרחק, רון או אלה שלא עלו על הבעיה בשלדה.

אם כבר לפברק אז שיזדרז ככה תיפול ההוצאה לסוף השנה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כמה דברים:

1. ראשית הבהרה: אין לי שום היכרות עם רון או עם פות"ש ועם הסיפור המובא כאן מעבר לפרטים שנכתבו לעיני כל.
  2. מהתנהלותו בשרשור, אני מקבל את הרושם שרון נהג בהגינות יתרה עם פות"ש. רון הגיב וחשף את עצמו מיוזמתו למרות העובדה שפות"ש לא עשה זאת ולמרות שהוא יכל להמשיך ליהנות מהחיסיון שפות"ש בחר להעניק לו. בנוסף, אין מחלוקת על המחיר שרון גבה עבור הבדיקה שלו. המחיר הזה הוא מחיר הוגן לסוג כזה של שירות, ואם באמת היה כאן ניסיון "להשחיל" את הלקוח, הרי שהוא יכל לנקוב במחיר גבוה יותר או לבצע תיקון יקר בידיעה שעקב מצבו של הרכב הוא לא יחזיק מעמד זמן רב.
  3. אומנם אינני מחשיב עצמי כמומחה, אבל בתמונות ניתן לראות די בבירור שאכן הרכב קיבל מכה ושיש עניין של ממש בטענותיו של רון.
  4. לטעמי, לפחות חלק מהתגובות האוהדות שרון זכה להן, היו מוגזמות. אין לי בעיה עם לקוחות מרוצים, כן יש לי בעיה עם מסע הצלב שנפתח כאן כנגד אדם שהעז להטיל ספק בבעל מקצוע, שלפחות בעיני חלק מהמגיבים פה הוא סוג של גורו. גם אם יתברר בדיעבד שפות"ש שיקר, הרי שזוהי חוכמה שבדיעבד וכל אותם אלה שקטלו אותו בצורה פראית לא יוכלו להסתתר מאחורי הטענה הזאת. בשום מקום בעולם זה לא פשע לקבל חוו"ד נוספת.
  5. פות"ש אינו תמים. הגם שאני מבין את המצב הבסיסי שבו הוא נמצא (בחור צעיר ששם את מעט מעותיו על רכב שמתגלה לאחר מכן כדפוק), הרי שבניגוד למה שכתוב בכותרת השרשור, אין כאן "סתם מחשבה" ובטח שלא "תמימות". זה בסדר להטיל ספק, אבל יש דרך להביע את זה. ולא, לציין שהמוסכניק לקח את הרכב שלך לנסיעת מבחן (כי מה לעשות, כדי לאבחן דברים מסויימים אין מנוס מביצוע נסיעת מבחן) ועל הדרך עצר לאסוף איזה חלק מחנות חלפים, זאת ממש לא הדרך. יש לך נקודה - דבוק בה, אל תנסה לעורר אנטגוניזם באמצעות דברים שאינם קשורים לנקודה הזאת ושביננו ההשפעה שלהם עליך ו/או על מכוניתך בטלה בשישים.
  6. יאללה, תביא כבר חשבונית של מוסך אחר שבדק לך את הרכב וקבע שהוא ישר - אני רוצה לדעת ממתי אני צריך להתחיל לצום :-P

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני בספק אם הוא יגיב כאן אחרי כל זה. בכל אופן זה יהיה שירות לציבור לדעת באילו מוסכים הוא בדק את השילדה ואמרו לו שהכל תקין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עשיתם ממנו צחוק, איך אתם מצפים שהוא יגיב פה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

או "מצ'ב תצלום של בדיקה במוסך X אשר מצא כי אין פגיעה בשלדה של הרכב הנ'ל"

או "אני רוצה להתנצל בפני מוסך רון על ההטעיה הנ'ל"

אם הוא באמת הלך למוסכים אחרים לאחר חו"ד של רון, אין סיבה שלא יצליח לארגן לכולנו מנגל.

עקבתי אחרי השרשור הזה מאז תחילתו, כל הכבוד לרון שבחר לחשוף את עצמו ולענות תשובות הענייניות, ושלא בחר בדרך של התעלמות או תלונה למנהלי הפורום בדלתיים סגורות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תלונה למנהלי הפורום על מה?

תינוקגדול לא רשם על איזה מוסך מדובר, רק "לכלך" בפרטי, לעניות דעתי מי שלא שאל בחיים לא יכל לנחש שמדובר במוסך רון (או מוסך שמוליק, חיים, נחום.. לא משנה באמת מי. אין פה שום תיאור שיוביל לרון)

ו-בכל מקרה, ממתי מנהלי הפורום נוהגים לצנזר חוות דעות שליליות על מוסכים? ההפך, אם כבר.

(כשמדובר במתלוננים שהצדק עמם, מעטים ככל שיהיו)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני לא שופט את פות"ש. גם אני בן 20, ואין לי יותר מדי כסף בצד בשביל כל מיני תקלות כאלה ואחרות. אני מאמין שפות"ש עשה את הבדיקות האחרות כדי להיות בטוח ב100% ולא להסתמך על חוות דעת אחת, גם אם היא של בעל מקצוע הכי מומלץ כאן בפורום.

לדעתי לא הייתם צריכים לתקוף אותו ככה, הוא לא מי יודע מה לכלך על המוסך, סך הכל צעיר שמתוסכל מהרכב שקנה. מה גם שלאחר בדיקה במוסכים אחרים לטענתו מצאו שהרכב נקי, וזה מה שהוציא את התסכול שלו על רון.

לפי התגובות של רון ושאר חברי הפורום, רון בהחלט עושה רושם של בעל מקצוע מומחה. נשמח לראות את הבדיקות מהמוסכים השניים, ואני עוד יותר אשמח לאיזה מנגל. מי יודע אולי בסוף אקנה לי איזה ואגית :-D

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

לא מי יודע מה לכלך על המוסך? הוא כתב שהוא מרגיש שעקצו אותו, ושהוא לא האמין שמוסך כל כך מומלץ ישקר לו. הוא לא שאל, התייעץ, העלה תהיה. הוא קבע עובדה ששיקרו לו ועקצו אותו. אילו זה היה מוסך אחר פחות מוכר, והייתי מחפש חוות דעת עליו ונתקל בפוסט של פותח השרשור, סביר להניח שהייתי מחפש מוסך אחר.

פורסם
לא מי יודע מה לכלך על המוסך? הוא כתב שהוא מרגיש שעקצו אותו, ושהוא לא האמין שמוסך כל כך מומלץ ישקר לו. הוא לא שאל, התייעץ, העלה תהיה. הוא קבע עובדה ששיקרו לו ועקצו אותו. אילו זה היה מוסך אחר פחות מוכר, והייתי מחפש חוות דעת עליו ונתקל בפוסט של פותח השרשור, סביר להניח שהייתי מחפש מוסך אחר.

נכון, אבל הוא לא הזכיר את שם המוסך. מה גם שכל הדברים נרשמו מתסכול, לא צריך להיות גאון כדי להבין את זה. בן אדם מתוסכל יוציא גם דברים לא קשורים כל כך, כמו הקטע הזה שרון אסף חלק על הדרך. שוב, אני לא מצדיק את פות"ש, אבל זאת גם לא סיבה שכולם יצאו עליו. אני מאמין שלא רק שהוא יבין שהוא טעה, אלא הוא גם יחזור לרון, למרות שהוא רשם שהוא לא יחזור לשם בחיים.

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

השאלה - האם פותח הדיון יודע כיום באמת את מצב השלדה ברכב.

במידה ויש סטייה בשלדה או בתת השלדה הקדמית ברכב - יהיו בעיות תמיד.

הן מבחינת הבטיחות והן תקלות אחרות.

חבל להשקיע בתיקונים נקודתיים, כאשר יש ספק ואפשרות כי עקב בעיית השלדה הן יחזרו.

הוא חייב לבדוק את השלדה ולהיות בטוח מה מצבה.

לגשת למכון לבדיקת רכב כגון המעבדה / קומפיוטסט שם יבצעו מדידות לשלדה.

והתשלום הוא כמחצית מהתשלום המלא לבדיקת רכב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

1. פותח השרשור לא הזכיר את השם של רון אך נתן רמז עבה.

2. פותח השרשור קבע שרון שיקר לו.

3. השרשור הנ"ל יכול לפגוע לאדם בפרנסה, במיוחד לאור הדברים החמורים שנרשמו בהתחלה.

למען הסר ספק:

מעולם לא טיפלתי אצל רון ואינני מכיר אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד שני הוא לא חשף את בעל המקצוע. בעל המקצוע בחר להיחשף כדי שהוכיח שהוא צודק (והוא צודק).

הבחור לא מבין בתחום ויצא מבולבל מ3 מוסכים שונים לפני. כמו אצל כל ישראלי מצוי, התגבשה אצלו הדעה שעבדו עליו במיוחד אחרי שהחלפת הפעמון ביטלה את הרעש (לא משנה שבעתיד הקרוב זה יחזור, הוא לא יודע את זה).

אבל מה, עדת המעריצים מיהרה לקטול אותו בלי פרופורציה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...