Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים בסיאט איביזה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב לפני כחודש התחילו לי רעשים קטנים מצד הנהג מכיוון הגלגל , רעש כזהשל משהו משוחרר

אמרתי שיהיה את הזמן נטפל , הרעש לא היה קריטי .

סגרתי שבועיים ונהגתי מדי פעם באוטו , ועכשיו הרעשים התחזקו שהרגשה היא שמשהו הולך להישבר.

כמו רעש מתכתי הוא קורה בדרך כלל שאני נופל בבור וגם יכול לקרות סתם בנסיעה.

ולפי הרגשתי יש טיפה ירידה בסחיבה (יכול להיות פסיכולוגית) .

שום מוסך לא נתן לי תשובה , כל בית הציריה , הפעמון החיצוני / הפנימי נראים תקינים (מבחוץ כמובן )

יש לציין שהציריה לא דופקת בסיבובים , תושבת גיר העליונה בדק עבדכם הנאמן וראה סדק קטנטן ולא מאמין

שזה מקור הבעיה.

יש לי ידע טכני טוב וידיים טובות פשוט לא מצליח מאיפה הרעש.

עליתי סרטון בכוונה בהתחלת הילוך שלישי בכוונה כי שם שומעים את הרעש בצורה חזקה מאוד

(בכביש נשמע טיפה פחות חלש)

ממצאים :

הציריה לא דופקת בסיבובים , מה שכן שאני עוזב את הגז יש דפיקות קטנות שבאות מהתא מנוע

הרעש מגיע בבורות , בעיקר בכביש אבנים , גם לפעמים בקו ישר אין דפוס

הרעש מגיע אך ורק מגלגל מצד הנהג (צד שמאל)

ותמיד יש את הרעש , הוא לא נעלם .

אני מאזור רחובות , ואם יש אחד מחברי הכנופיה שיוכל לעזור לי בדילמה

יותר משמח ושווארמה עליי.

פרטים על הרכב:

סיאט איביזה 2003

ידנית

מנוע BBY

1400

164,000KM

עריכה אחרונה על ידי BabyL
  • תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשמע, אני אומר מה שהיה לי ואני לא אומר שזה קשור אך שווה.

בזמנו כשהחלפתי כל מיני שטויות לרכב, לאחר כמה ימים התחילו רעשים איומים ונוראים ברכב. משהו משוחרר ומפורק, כשעולים על באמפר או בורות בכלל הרגשת שהרכב מתפוצץ. לאחר שהרכב נשלח לדוד שלי התותח התגלו שהמשולשים\בולם היה משוחררים לגמרי !!! זאת לאחר ששום מכונאי כולל אלו שאני הכי סומך לא עלו על הבעיה שהיא אפילו לא בעיה.

מציע לך להסתכל על כל החלקים ולבדוק ששום דבר לא משוחרר.

פורסם

תשמע, אני אומר מה שהיה לי ואני לא אומר שזה קשור אך שווה.

בזמנו כשהחלפתי כל מיני שטויות לרכב, לאחר כמה ימים התחילו רעשים איומים ונוראים ברכב. משהו משוחרר ומפורק, כשעולים על באמפר או בורות בכלל הרגשת שהרכב מתפוצץ. לאחר שהרכב נשלח לדוד שלי התותח התגלו שהמשולשים\בולם היה משוחררים לגמרי !!! זאת לאחר ששום מכונאי כולל אלו שאני הכי סומך לא עלו על הבעיה שהיא אפילו לא בעיה.

מציע לך להסתכל על כל החלקים ולבדוק ששום דבר לא משוחרר.

אפשרי פשוט אין לי את הידע הטכני מספיק , אני מבין אבל לא יכול לזהות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאיזה גלגל אתה חושב שזה? מהקדמיים? פתח מכסה מנוע, תרים את הרכב ותסתכל על הרווחים כריות הבולמים כשהרכב באויר

אמנם זה רכב שונה משלך אבל העיקרון צריך להיות דומה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מאיזה גלגל אתה חושב שזה? מהקדמיים? פתח מכסה מנוע, תרים את הרכב ותסתכל על הרווחים כריות הבולמים כשהרכב באויר

אמנם זה רכב שונה משלך אבל העיקרון צריך להיות זהה.

בוודאות הרעש אך ורק בגלגל השמאלי מצד הנהג , אבדוק את זה ואחזור לעדכן .

פורסם (נערך)

אני אומר לך שהרעשים האלו היו לי בערך אחד לאחד. יכול להיות שבמציאות זה ישמע אחרת ואני טועה אך אני הייתי מציע לך לבדוק שוב פעם שהמתלה לא חופשי. (יכול להיות שזה יפגע בפרונט, תקנו אותי).

זה מזכיר לי בדיוק שהיתי שולח את האוטו למוסכניקים שלא מצאו שום דבר וכשדוד שלי "תיקן" שזה בעצם חיזק את כל האיזור הזה הם היו בשוק. כן, כי צריך להיות ממש מכונאי כדי לבדוק שאין חופש בבולג'וינט\בולמי זעזועים\מה שמחזק אותם.

בדיעבד נסעתי ככה תקופה כולל באמפרים, בורות ומהירויות גבוהות וזה החזיק הכל, לא מציע לנסות את זה כמובן.

נסה לפנות לאחד מהחברי כנופיה בפרטי, אחד מהם לפחות גר באיזור שלך אם אני לא טועה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
תרים את הרכב על הליפט או בעל מקצןע חופש בבית מייסב מייסב ואו תפוח חופשי

כבר שילמתי 400 ש"ח על בדיקה במוסכים שונים , אף אחד לא ידע מה הבעיה , אחד אמר צריך להוציא מנוע בכלל כדי לבדוק

אני אומר לך שהרעשים האלו היו לי בערך אחד לאחד. יכול להיות שבמציאות זה ישמע אחרת ואני טועה אך אני הייתי מציע לך לבדוק שוב פעם שהמתלה לא חופשי. (יכול להיות שזה יפגע בפרונט, תקנו אותי).

זה מזכיר לי בדיוק שהיתי שולח את האוטו למוסכניקים שלא מצאו שום דבר וכשדוד שלי "תיקן" שזה בעצם חיזק את כל האיזור הזה הם היו בשוק. כן, כי צריך להיות ממש מכונאי כדי לבדוק שאין חופש בבולג'וינט\בולמי זעזועים\מה שמחזק אותם.

בדיעבד נסעתי ככה תקופה כולל באמפרים, בורות ומהירויות גבוהות וזה החזיק הכל, לא מציע לנסות את זה כמובן.

נסה לפנות לאחד מהחברי כנופיה בפרטי, אחד מהם לפחות גר באיזור שלך אם אני לא טועה.

אין לי ידע לבדוק , לא יודע לא נעים לי לפנות לאנשים .

פורסם
נו באמת...להוציא מנוע?! מי האדיוט?!

אם בא לך להגיע עד חדרה תבוא ואבדוק לך.

ואני לא מבין למה צריך לשלם 400 ש"ח על איבחונים שאינם נכונים?

ולצערי אחד מהמוסכים האלו הוא מוסך מאוד מומלץ כאן בפורום , שנתן לי בדיקה שגויה + לקח כסף על הבדיקה

מפחד להגיע עד חדרה , מחשש שמשהו ישבר .

שמתי לב לעוד תופעה , יש כמו מכות קטנות ברגע שאני עוזב את הגז , אבל ברגע שאני מכניס קלאץ הם נעלמות.

תושבת גיר ?

פורסם (נערך)

הגעתי למוסך שמאוד מומלץ בפורום לבדוק מה פשר הבעיה , אותו מוסך אמר שהאוטו עבר תאונה דיי רצינית וכל האוטו היה עקום , והמנוע לא יושב על התושבת כמו שצריך , ובגלל שהציריה מתחברת עקום , היא מתחבר ככה \ במקום ככה - ,היא תעשה רעש וצריך להסתגל אליו.

בנוסף עשה איתי סיבוב לבדוק ועל הדרך קפץ להביא חלק למוסך שלו , לא חושב שבסיבוב הזה הוא בכלל בדק משהו אלא רק כדי לקחת טרמפ לקחת את החלק , ואמר שזה האוטו הכי עקום שראה

שפועל האוטו לא משך (מושך טיפה ימינה) , אבל לא עשיתי כיוון פרונט מאז שקניתי אותו.

האוטו נוסע ישר , חזק , לא שום בעיה מלבד הרעשים .

אם האוטו היה כל כך עקום , ברמה שהוא הסביר לי שהציריה שינתה את מקומה , הייתי מרגיש זאת.

אותו מוסך אמר הוא לנסות למכור את האוטו ככה או לעשות יישור שילדה ב5000 !

אני בן 19 , מבין קצת , אבל לא חשבתי שמוסך מפורסם ישקר לי , אחרי הכל בדקתי את הרכב במוסך מומלץ ברחובות ולאחר מכן ישור קו , דבר ששום מוסך אחר או מכונאי לא היה יכול להשים לב , לאחר קצת חשדות שלי

אמרתי נלך למוסך המרכזי ולבדיקת שלדה , האוטו יצא תקין לחלוטין ! , השוותי אותו לאותו מנוע מאותו סוג

והמרווחים מאשרים שאכן אין שום תאונה והמנוע לא יושב עקום .

כמו כן אותו מוסך לקח לי גם כסף על הבדיקה , התלוננתי שהרעש הוא מהציריה והוא פירק לבדוק

ואמר שהכל תקין , לא החליף כלום ולא נגע בשום דבר , ולקח 200 ש"ח לא יודע אם זה תקין אבל הבעיה

שמפריע לי שהציריה לא תקינה , אתמול פירקתי אותה והיא עושה רעשים ומשוחררת (אני מדבר על הפעמון הפנימי ) , שיכול להיות (רוב הסיכויים)שזה הדבר אשר עושה לי את הרעש ברכב .

לאותו מוסך לא אחזור , לא מעניין אותי כמה הוא מומלץ , מרגיש שעקצו אותי למרות שבעל הבית

היה בנאדם נחמד .

לא אפרסם מטעמי צניעות.

כל מה שאמרתי היה מילה ובמילה שבעל המוסך אמר לי .

עריכה אחרונה על ידי BabyL
פורסם
אם אתה לא מתכוון לפרסם את שם המוסך, מחוק את הפרסום שלך.

אנשים יכולים לעשות 1+1 ולהבין באיזה מוסך מדובר , אני לא יודע איך בעל המוסך הגיע למסקנות הללו , ואבחנה

האבסורדית , לכל המתעניין אוכל לשלוח בפרטי את שם המוסך המדובר עליו נפתח השרשור .

בחרתי שלא לחשוף את שם המוסך אלא רק לשתף .

• תוכן חדש...