Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול למאזדה 3 2010 נפח 1600 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 3 קומפורט שנת 2010 עם מנוע 1600 סמק .

אני מעוניין לבצע טיפול של :

החלפת שמן מנוע

החלפת פילטר שמן + טבעת לאגן שמן.

החלפת פילטר אוויר.

החלפת 4 מצתים מקוריים.

מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם מק"טים לחלקים מקוריים + מקום לרכוש את החלקים במחיר סביר בירושלים ?

בנוסף אני מתכוון להחליף את שמן המנוע לסינטטי מלא 5/30 של ליקוי מולי . האם זה מתאים ?

במידה ולא, איזה שמן מתאים לטיפול הנל ?

תודה מראש :)

פורסם (נערך)

מצורף דף המידע על המנוע שלך:

Z6.pdf

תזמין את כל החלפים מאייפקס בירושלים. זה שמן מעולה לדוגמא:

http://www.apexmotors.co.il/Product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%A7%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9C-castrol-magnatec-5w-30-a1

אם קנית כבר שמן של ליקווי מולי, מה הדגם המדויק?

-פילטר אוויר של BOSCH או MANN.

-פילטר שמן כנ"ל, או מקורי כמובן.

-המצתים הם אירידיום מדגם sk16pr-e13 אך אני לא מוצא אותם באיביי לכן תוכל ללכת על המקביל של NGK

http://www.ebay.com/itm/MAZDA-2-1-3-08-07-NGK-IRIDIUM-SPARK-PLUGS-x-4-IFR5E13-6903-NEW-IN-BOX-/181462985055?hash=item2a4009695f:g:4AIAAOSwd4tTwAOD

נסה גם לבדוק מה המחיר אצל אייפקס.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

הייתי אומר לך לשלוף אחד ולבדוק אם הוא באמת מאירידיום ומה מצבו, אבל מאזדה בנו את כל הרכב על הפלאגים לכן כדאי כבר להחליף אם מפרקים.

בינתיים תזמין אותם מאיביי. במקרה הכי גרוע הם ימתינו בקופסא אצלך במשך 30K.

Stay Dirty

פורסם (נערך)

במאזדה 3 bl שזה הדור של המאזדה שלך לא הורכבו מצתי אירידיום.. הרכבים האלה הגיעו במקור עם פלאגים ngk bkr5e.. שאותם מחליפים כל 45000 ק״מ. הפלגים שמוחלפים במוסכים המורשים מגיעים עם חותמת מאזדה ואם אני זוכר נכון את המק״ט הוא bp1318110a.

וסתם לידע כללי המאזדות 3 1.6 הגיעו עם פלגים אירדיום עד שנת 2005

במנוע 2000 כל המודלים עם פלגים אירידיום.

עריכה אחרונה על ידי Avi Yaakov

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...