Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפליקציית Engie - מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטוח שאין סכנה בשימוש במתאמים הסיניים האלה? ואני מתכוון לטווח הארוך. אני סומך על ההצעה של אסף, הוא לא יציע לי משהו שאני אצטער עליו.. אבל בכל מקרה, נשמע לי קצת מטריד - מתאם סיני, זול כל כך, לך תסמוך על סיניים.

*אני יודע שאני סותר את עצמי כשאני אומר שאני סומך על אסף אבל בעצם עדיין מוטרד, אבל זה אני, ואני רוצה להיות בטוח ב100%.

פורסם
בטוח שאין סכנה בשימוש במתאמים הסיניים האלה? ואני מתכוון לטווח הארוך. אני סומך על ההצעה של אסף, הוא לא יציע לי משהו שאני אצטער עליו.. אבל בכל מקרה, נשמע לי קצת מטריד - מתאם סיני, זול כל כך, לך תסמוך על סיניים.

*אני יודע שאני סותר את עצמי כשאני אומר שאני סומך על אסף אבל בעצם עדיין מוטרד, אבל זה אני, ואני רוצה להיות בטוח ב100%.

אשמח לתשובה. :)

פורסם
בוקר טוב. מתעלק ברשותכם.

אני לא מצליח לחבר בין הדונגל שקיבלתי עם האנג'י לבין הטורק.

יש הגדרות נוספות שאני צריך לעשות?

איזה טלפון?

בשני מכשירים סינים גם אני לא הצלחתי.

פורסם

גרסאות 1.5 ו- 2.1 הן גרסאות של elm327.

המכשירים הסיניים מכילים חיקויים "פרוצים" של הגרסאות האלה. ההבדל הוא שגרסה 1.5 הפרוצה היא יחסית מוצלחת ואילו 2.1 היא במקרה הטוב חיקוי של גרסה 1.5 כאשר שינו רק את המספר שרשום..

להרבה אנשים היא עושה בעיות.

פורסם
גרסאות 1.5 ו- 2.1 הן גרסאות של elm327.

המכשירים הסיניים מכילים חיקויים "פרוצים" של הגרסאות האלה. ההבדל הוא שגרסה 1.5 הפרוצה היא יחסית מוצלחת ואילו 2.1 היא במקרה הטוב חיקוי של גרסה 1.5 כאשר שינו רק את המספר שרשום..

להרבה אנשים היא עושה בעיות.

אני הזמנתי 2.1. מז"א "במקרה הטוב חיקוי של 1.5"? ה2.1 יהיה גרוע? לא יקלוט? יעשה נזק לרכב?

פורסם

כל מה שכתבתי ידוע לי מקריאה מרובה בפורומים מחול. יש לאנשים שם נסיון לא טוב עם הגרסה 2.1. למיטב זכרוני אפילו קראתי שיש חשש לשלום המחשב אבל אל תתפוס אותי במילה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...