Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפליקציית Engie - מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם האפליקצייה כדאית? משתלמת? כמובן לכאלה שמעדיפים לא לקנות סורק תקלות יקר.

אין פה איזה קאץ'? 38 שקלים לסורק תקלות נשמע מוזר.

פורסם
זה אכן מוזר - כי הוא עולה 13 שקל:

http://www.ebay.com/itm/Mini-ELM327-V2-1-OBD2-II-Bluetooth-Diagnostic-Car-Auto-Interface-Scanner-FUS-/331707784827?hash=item4d3b531e7b:g:bCwAAOSwnDxUmThk&item=331707784827&vxp=mtr

תזמין לך מאיביי ותשתמש ב TORQUE אם יש לך אנדרואיד.

מה ההבדל בין האנג'י למה שהבאת מהאיביי? מה יותר מומלץ? והאם זה באמת עובד טוב?

פורסם (נערך)

זה אותו המכשיר בדיוק. תזמין את הזול יותר. זה עובד מצוין, נותן לך עזרה ראשונה בפתרון תקלות.

שים לב שהוא לא נכנס לעומק, הוא לא רואה מחשב כריות אוויר או מחשב גיר.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
זה אותו המכשיר בדיוק. תזמין את הזול יותר. זה עובד מצוין, נותן לך עזרה ראשונה בפתרון תקלות.

אולי זה ישמע קצת טיפשי, אבל.... זה לא יאפשר גישה יותר נוחה לאנשים לפרוץ לרכב? אחרי הכל אתה מקשר בין הרכב שלך למכשיר, שאנשים אחרים יכולים לפרוץ לאפליקציה ולראות נתונים של אנשים שחיברו את המכשיר לרכב, ואולי להשתמש בזה.

אם מה שרשמתי למעלה נשמע הזוי ולא אפשרי - למה לא.

הוא מתאים גם לפיג'ו נכון?

עריכה:

וכל מה שקשור למנוע? פלאגים, סלילי הצתה, מזרחקים וכו'? הוא ישלח קוד תקלה שיאפשר לאבחן מה התקלה?

פורסם

אולי אם אדם משועמם יחלוף ליד הרכב ויתחבר דרך הבלוטוס שלו, הוא יכול לראות מה סל"ד הסרק שלך או איך עובד חיישן החמצן שלך. אין לך מה להתבייש או להחביא את הנתונים האלה.

כל עוד הפיג'ו שלך מעל שנת 2001 אז הוא יתאים.

וכן, תקלות ונתונים שקשורים למנוע הוא שולף.

Stay Dirty

פורסם (נערך)
אולי אם אדם משועמם יחלוף ליד הרכב ויתחבר דרך הבלוטוס שלו, הוא יכול לראות מה סל"ד הסרק שלך או איך עובד חיישן החמצן שלך. אין לך מה להתבייש או להחביא את הנתונים האלה.

כל עוד הפיג'ו שלך מעל שנת 2001 אז הוא יתאים.

וכן, תקלות ונתונים שקשורים למנוע הוא שולף.

לא רע, לא רע.

תודה רבה אסף. :)

עריכה:

המוצר לא חייב להיות מחובר 24/7 לרכב נכון?

עריכה אחרונה על ידי SG159
פורסם

יש סורק שנותן גם מידע על תקלות גיר ומחשב? אפשר לינק לאביי לסורק כזה?

האם הוא יכול לתת אינדיקציה מוקדמת על בעיית חוסר נוזל קירור ברכבים ללא נורת מפלס נוזל קירור?

פורסם

שים לב רק אם הרכב שלך קורא דגם 1.5 או דגם 2.1 כי אצלי בפיאט הזמנתי את החדש יותר 2.1 והרכב לא קלט אותו, אז הזמנתי את ה 1.5 שהוא עושה עבודה אחלה.

גם כן הורדתי את הטורק PRO ב 13 ש"ח שנה שעברה והוא עושה אחלה עבודה, לא יודע לגבי דברים במערכת לא חושב שהוא יכול לשנות ממש דברים במחשב הרכב.

Opel Adam S 2017

פורסם
שים לב רק אם הרכב שלך קורא דגם 1.5 או דגם 2.1 כי אצלי בפיאט הזמנתי את החדש יותר 2.1 והרכב לא קלט אותו, אז הזמנתי את ה 1.5 שהוא עושה עבודה אחלה.

גם כן הורדתי את הטורק PRO ב 13 ש"ח שנה שעברה והוא עושה אחלה עבודה, לא יודע לגבי דברים במערכת לא חושב שהוא יכול לשנות ממש דברים במחשב הרכב.

איך אני בודק?

פורסם

לא בדיוק נכון, צריך גם להתאים את המכשיר לגרסא מדוייקת, שהרי יש אלפים של גרסאות החל מ 1.2 עד 2. משהו..

פורסם

אני קיבלתי את המתאם מאנג"י בימיים הראישונים שעוד חילקו חינם.

התנסתי קצת בתוכנה וננתי פידבק לחבר"ה שלהם על האפליקציה,כיום אני כמובן עם טורק כי לא ממש מעניין אותי היכן לתקן וכו.

אם הייתי צריך לבחור בין מתאם מאיביי ב-13 שקל למתאם מהחבר"ה הנחמדים האלה ב-40 הייתי מזמין מהם,

סתם כדי לתמוך ברעיון.8)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אני קיבלתי את המתאם מאנג"י בימיים הראישונים שעוד חילקו חינם.

התנסתי קצת בתוכנה וננתי פידבק לחבר"ה שלהם על האפליקציה,כיום אני כמובן עם טורק כי לא ממש מעניין אותי היכן לתקן וכו.

אם הייתי צריך לבחור בין מתאם מאיביי ב-13 שקל למתאם מהחבר"ה הנחמדים האלה ב-40 הייתי מזמין מהם,

סתם כדי לתמוך ברעיון.8)

למה ב 40? אני קניתי מתאם OBD2 ב 2 דולר. הגיע אחרי שבועיים.

• תוכן חדש...