Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i20 או פיקנטו או ריו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה לא בלחץ אולי כדאי לך לשקול את שברולט ספארק החדשה. מחיר המחירון מעט גבוה יותר אבל כמו כל השוק - מהיום הראשון סביר שיינתנו הנחות + אם אתה קונה בליסינג אז נראה לי שההפרש במחיר פחות קריטי.

פורסם

אהלן,

אנחנו מכירים את ההתלבטות שלך ממקור ראשון ושומעים אותן בשיחות שלנו עם הלקוחות.

על מנת לסייע לך להחליט מה נכון עבורך, לדעתנו אתה צריך דבר ראשון להיסגר מה גודל הרכב שמתאים לך.

הפיקנטו הוא רכב מצויין, אמין ומוכח בשוק הישראלי. לשימוש של זוג הוא מספיק, וגם אם צריך מדי פעם להסיע עוד שלושה אנשים בנוסף לנהג הוא יעשה את העבודה. הוא ישתחל לכל חניה בדלות, ונותן תחושה של אוטו גדול מכפי שהוא באמת. אבל הוא עדיין קטן בהשוואה ל I20 ולריו. שתיהן יתנו לך תחושה של אוטו גדול יותר, ויחד עם זאת שתיהן מאפשרות עדיין להיכנס לחניות שמשפחתית רגילה תתקשה מאוד לחנות בה.

הפיקנטו ספורט מאובזר מאוד, אבל אינו רכב 'ספורטיבי' כהגדרתו באתר של חובבי רכב. הוא עדיין רכב מקסים.

כדי לסייע לך, אתה צריך לדעתנו להחליט על הגודל שאתה רוצה, ואז הבחירה בין פיקנטו ל I10 או בין ריו ל I20, ואז להחליט בין חדש למשומש.

מכאן זו באמת ההרגשה וההחלטה הסובייקטיבית שלך. בכל החלטה שתיקח אין כאן "נפילה".

פורסם

טוב תודה רבה האמת שירדתי מהריו והאיי20.. אני רוצה משהו עם קילומטראז נמוך

עכשיו אני מתלבט סופית בין 3 רכבים.. אם תוכלו לעזור לי באשכול שפתחתי..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?588070-%D7%94%D7%AA%D7%9C%D7%91%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9F-3-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-70k

תודה רבה!!

• תוכן חדש...