Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i20 או פיקנטו או ריו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני קונה רכב בימים הקרובים, אתמול כבר שריינתי i20 inspire שנת 2012 עם 56000 ק"מ במחיר 68000.

עכשיו אני פתאום קצת מתלבט.. חלק מהאנשים אומרים לי שהI20 לא הכי טובות, או שיונדאי לא הכי טובים.. ושבמחיר הזה עדיף להביא פיקנטו חדשה.

הקטע שרציתי בהתחלה משהו קצת יותר מרווח מפיקנטו.. אני לא ממש סגור על זה.

הרכב נועד תכלס רק לנסיעה בעיר.. מדי פעם משהו קצת יותר רחוק.

ההתלבטות בגדול היא בין i20, איביזה, rio שיגיעו ביד שניה בין 2012-2013

ובמחיר הזה בערך אפשר להביא פיקנטו חדשה... אז אשמח לעזרה ממכם.

ראיתי i20 וריו יד שניה אבל איביזה כמעט לא מצאתי

המחירים שמדוברים פה לפחות ממה שאני ראיתי הם בין 55-70

מה הייתם לוקחים מביניהם??

בעיקר לנסיעה בעיר.. שתהיה נוחה ובטיחותית עם אבזור סבבה

פורסם

לעיר פיקנטו בהחלט תספק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טל

כבעלים של I20 ידנית שנת 2013( ככה שאני משוחד) לא הייתי בכלל שוקל אחרת.

בזמנו גם בדקתי על הפיקנטו, סיאט וסקודה.

קניתי את היונדאי ....ככה שברור שזאת הייתה העדפה שלי.

אגב, אני כנראה משדרג בקרוב אז אם מעניין אותך ידנית פרטית עם 26000 דבר איתי.

בכל אופן ובלי קשר אם אני יכול לעזור במשהו שלח לי הודעה בפרטית, אשמח לדבר איתך טלפונית אם יש לך שאלות ספציפיות.

פורסם
טל

כבעלים של I20 ידנית שנת 2013( ככה שאני משוחד) לא הייתי בכלל שוקל אחרת.

בזמנו גם בדקתי על הפיקנטו, סיאט וסקודה.

קניתי את היונדאי ....ככה שברור שזאת הייתה העדפה שלי.

אגב, אני כנראה משדרג בקרוב אז אם מעניין אותך ידנית פרטית עם 26000 דבר איתי.

בכל אופן ובלי קשר אם אני יכול לעזור במשהו שלח לי הודעה בפרטית, אשמח לדבר איתך טלפונית אם יש לך שאלות ספציפיות.

תודה

אצלי מדובר על אוטומט, ויש לי שאלה לגבי הi20

בהתחלה הציעו לי ב66K ואז ראיתי ב68K שיש את הinspire- מדובר על 2012 עם בערך 55K ק"מ

מה ההבדל? ממה שראיתי האינספייר היא 1400 עם 100כ"ס והרגילה 1200 עם 80

כדאי להוסיף?

פורסם

אינספייר זאת גירסה מאובזרת יותר מאשר האינסייט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש מגנזיום,חלון שמש,הגה מצופה עור.

פורסם
לעיר פיקנטו בהחלט תספק.

הוצאת לי את המילים מהפה.. במיוחד אם "בעיר" הכוונה היא לתל אביב.. כי זאת עיר לרכבים קטנים.

בכל אופן, תנסה לקחת לנסיעת מבחן לפני שאתה קופץ להחלטות כאלו ואחרות - תראה שאתה בכלל מתחבר לרכב.

פורסם
הוצאת לי את המילים מהפה.. במיוחד אם "בעיר" הכוונה היא לתל אביב.. כי זאת עיר לרכבים קטנים.

בכל אופן, תנסה לקחת לנסיעת מבחן לפני שאתה קופץ להחלטות כאלו ואחרות - תראה שאתה בכלל מתחבר לרכב.

האמת שפזלתי לכיוון הפיקנטו ספורט והחדשה יקרה לי קצת היום הייתי בקיה.

יש לי ב70K או פיקנטו 2016 חדשה מליסינג או פיקנטו ספורט 2015 עם 5000 ק"מ ממישהו

מה כדאי???

פורסם

הספורט עם לוק טוב יותר,אם כי זה לא באמת רכב ספורטיבי,לכן ההלבטות שלך היא מה אתה מעדיף,רכב חדש או לוק ספורטיבי יותר.

פורסם
האמת שפזלתי לכיוון הפיקנטו ספורט והחדשה יקרה לי קצת היום הייתי בקיה.

יש לי ב70K או פיקנטו 2016 חדשה מליסינג או פיקנטו ספורט 2015 עם 5000 ק"מ ממישהו

מה כדאי???

אחי אם אתה קונה מליסינג קח בחשבון שאין לך 7 שנים אחריות. לא יודע כמה חברות הליסינג מבטיחות (והאמת שזה די מעניין), אבל בטוח לא 7 שנים כמו מהניילונים

פורסם

אחריות על מנוע וגיר לא שווה 10K.

אני הייתי קונה את הפיקנטו 2016, תבדוק כמובן שתאריך העלייה לכביש הוא בינואר - כי כשתבוא למכור, את אף אחד זה לא יעניין שהרכב שלך מדצמבר 2015 או נובמבר 2015.

רכב חדש מבטיח לך 3 שנים אחריות מפגוש לפגוש, חוסך לך מכוני בדיקה, עצבים, התפשרות על הצבע, התפשרות על שריטות\מעיכות\ריפוד קרוע...אם אתה נוסע בעיר, אין שום סיבה לקנות רכב משומש בשביל עוד כמה סנטימטרים של מרווח - הפיקנטו מרגישה די מרווחת בפנים.

• תוכן חדש...