Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת לוחית רישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הקטע פה???...

אחד גונבים לו מצבר, אחר גונבים לו לוחית רישוי...

נגמרו הדברים לגנוב בארץ?, מה זה הגניבות המוזרות האלה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אולי מישהו מנסה להרכיב רכב מחלקים גנובים:

מצבר - Check!

לוחית רישוי - Check!

עכשיו רק נשאר לו לגנוב את שאר החלקים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אולי מישהו מנסה להרכיב רכב מחלקים גנובים:

מצבר - Check!

לוחית רישוי - Check!

עכשיו רק נשאר לו לגנוב את שאר החלקים.

בסוף יש לו רכב עם חזית של מונדיאו ותחת של סקודה יטי ובאמצע פולקסוואגן פולו.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

לפי הבחור שהחליף לי את הלוחית,אין ספק שנגנבה.

עלה לי תסריט אתמול שבמידה ולמי שגנב את הלוחית יש רכב כמו שלי ובאותו צבע, אני יכול לסבול מהרבה הטרדות,לא?

פורסם

הטרדות שונות שיכולות ליפול עליך ויהיו קשות לניטרול מבחינתך , יתקימו רק במקרה ששניכם הייתם בפוקוס באותו מיקום. שניכם באותו מיקום כאשר הכפיל היה למעשה הטריגר לצרות שנפלו עליך.

בגדול מצב נדיר שתהיו סמוכים בכל רגע נתון ובעיקר בעת ביצוע עבירה, בכל מצב אחר תוכל להוכיח שהיית בכלל במקום אחר והנושא מבחינתך נסגר.

פורסם
אם זה לא נדיר, כמה פעמים מצאת או ראית לוחית זרוקה על הכביש או לצידי הכביש?

אני נוהג על כבישי הארץ מעל שלושים שנה, אפילו פעם אחת לא ראיתי לוחית זרוקה.

אז כן יכול להיות שזה קורה, אבל בהחלט שזה דבר נדיר.

אתה צוחק? לי אישית כבר נפל פעמיים. ורואים בשולי הדרכים, אמנם לא במאות או אלפים אבל זה לחלוטין לא נדיר.

פורסם

ברכב ישן שהיה לי נגנבו 2 לוחות הרישוי. דיווחתי למשטרה וכמה ימים לאחר מכן באחד המחסומים נתפס רכב עם המספרים שלי שנגנב והיה בדרך לאיזו משחטה ביו"ש.

פורסם
מה הקטע פה???...

אחד גונבים לו מצבר, אחר גונבים לו לוחית רישוי...

נגמרו הדברים לגנוב בארץ?, מה זה הגניבות המוזרות האלה.

אני אישית קראתי פה בפורום על מישהו שהתלונן שלא הצליח להניע בבוקר , פתח את המכסה מנוע וראה שאין ראש מנוע. :-o

פורסם
אני אישית קראתי פה בפורום על מישהו שהתלונן שלא הצליח להניע בבוקר , פתח את המכסה מנוע וראה שאין ראש מנוע. :-o

היתכוונת למצבר, לא?.

ראש מנוע זה כבר מדהים...

זה מחזיר אותי ל-90, שאנשים היו גונבים מושבים של מטוס, מהמטוס!!!

איך עשו את זה????

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אני זומנתי פעם לחקירה במשטרת פ"ת בגלל מישהו שדיווח על ביצוע גניבה על ידי מישהו שנהג ברכב זהה לשלי ודיווח על מספר הרישוי שלי. חששתי מקנסות שיפלו עלי אם אכן המספר שוכפל (הארוע ב-1993, עדיין לא היו בישראל כבישי אגרה) ,אבל כנראה שהיה מדובר בטעות בזיהוי. המחיר היה יום אבוד לאשתי ולי, דלק מחיפה לפ"ת וחזרה וקנס חניה בפ"ת (הרשות היחידה בארץ ללא הסכם גומלין עם חיפה על הכרה בכרטיסי חניה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...