Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת לוחית רישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הרגע ירדתי לרכב,וראיתי שלוחית הרישוי מאחורה נעלמה.

גיסי אמר לי להתקשר למשטרה דחוף,לדווח.

מה ההשלכות של גניבת לוחית רישוי?

והאם זה לא סובל דיחוי עד ראשון?

פורסם

והאם זה לא סובל דיחוי עד ראשון?

זה לא סובל דיחוי. פעל עכשיו - יכול להיות שהיא מולבשת על רכב אחר ואז ישאלו למה לא דיווחת.

פורסם

תשמור את כל המסמכים הרלוונטיים בנושא,

אין לדעת מה יהיה בהמשך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא סובל דיחוי, להגיע בהקדם למשטרה ולהגיש על כך תלונה!

למה זה יכול לשמש? כביש 6, מצלמת מהירות, רמזור אדום, פיגוע דריסה, מעורבות בעבירות פליליות ועוד. מאמין שהתאור הספיק לך ;-)

שמור את המסמכים למקרה ויגיעו דוחות כלשהם וכו'.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מה שמוזר שזה רק הלוחית רישוי האחורית. אולי היא רק נפלה,אבל קשה לי להאמין.

בכל מקרה הגשתי תלונה כבר אתמול בערב.

פורסם

איזה היסטריה. רוב הסיכויים שהיא נפלה. קורה הרבה בגלל מצב הכבישים בארץ, המהמורות, הסדקים, הבורות והבאמפים. שני ברגים עלובים מחזיקים אותה וזה לא כזה נדיר. הולכים למכון רישוי ומזמינים חדשה. לדווח למשטרה זה תמיד בסדר אבל לא צריך להיכנס לסרטים שהמספר רישוי שלך הולך עכשיו לככב בסדרת מעשי פשע חמורים.

פורסם

אם זה לא נדיר, כמה פעמים מצאת או ראית לוחית זרוקה על הכביש או לצידי הכביש?

אני נוהג על כבישי הארץ מעל שלושים שנה, אפילו פעם אחת לא ראיתי לוחית זרוקה.

אז כן יכול להיות שזה קורה, אבל בהחלט שזה דבר נדיר.

• תוכן חדש...