Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי כינוי-מנהלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, יש גבול.

יש פה איזו מתקפה של משני כינוי בזמן האחרון. זה כבר מגוחך. או שתירשמו בשם שמתאים לכם מלכתחילה, או שאל תירשמו בכלל.

אני לא מבין, מה רע בקובי? למה לבקש לשנות את השם בהתאם לאוטו? הרי עוד חצי שנה בטח תחליף אותו, ומה אז? תבקש לשנות שוב? הפעם ל"suzuki swift 1.3"? מה אתה מעדיף שנקרא לך בפורום? קובי, או "מיצובישי סופר לנסר 94 1.6 אוטומטי"??

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני רוצה לישאול שאלה

למה אתם (המנהלים) מתנגדים להוסיף אפשרות של שינוי שם, וכל אחד ישנה את השם שלו מתי שבא לו ואיך שבא לו

הרי רק השם משתנה ולא האדם שמאחורי

לאוניד שאין לו בעיה עם הכינוי שלו ונוהג (בעצם עוד מעט נוהג) על וולקסואגן פולו די בסדר יחסית

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
טוב, יש גבול.

יש פה איזו מתקפה של משני כינוי בזמן האחרון. זה כבר מגוחך. או שתירשמו בשם שמתאים לכם מלכתחילה, או שאל תירשמו בכלל.

אני לא מבין, מה רע בקובי? למה לבקש לשנות את השם בהתאם לאוטו? הרי עוד חצי שנה בטח תחליף אותו, ומה אז? תבקש לשנות שוב? הפעם ל"suzuki swift 1.3"? מה אתה מעדיף שנקרא לך בפורום? קובי, או "מיצובישי סופר לנסר 94 1.6 אוטומטי"??

רוני

רוני ידידי אני משנה את הכינוי לטובתי האישית משמע ככה יותר נוח לי!

אני לא חייב הסברים בטח לא לך

מגאן קופה 1.6

פורסם
רוני ידידי אני משנה את הכינוי לטובתי האישית משמע ככה יותר נוח לי!

אני לא חייב הסברים בטח לא לך

אהה... אוי, אני מצטער. באמת באמת מצטער. סלח לי. אני לא יודע איך אפילו לרגע קט עלה בדעתי שאתה חייב הסברים (ועוד מכל האנשים דווקא לי - הו היהירות!! אני בוש ונכלם). אם אתה משנה את הכינוי לטובתך האישית כי זה יותר נוח לך, אז אין שום בעיה. לי פשוט זה לא כל כך נוח, אז תאלץ לשנות אותו לבד. שוב סליחה ושיהיה לך יום טוב והמשך גלישה נעימה בפורום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני רוצה לישאול שאלה

למה אתם (המנהלים) מתנגדים להוסיף אפשרות של שינוי שם, וכל אחד ישנה את השם שלו מתי שבא לו ואיך שבא לו

הרי רק השם משתנה ולא האדם שמאחורי

לאוניד שאין לו בעיה עם הכינוי שלו ונוהג (בעצם עוד מעט נוהג) על וולקסואגן פולו די בסדר יחסית

המושג "תהו-ובהו" אומר לך משהו?

באיזה פורום ברשת העולמתי כן נותנים לך לשנות את השם-משתמש באופן חופשי?

אתה (וכשאני אומר "אתה" אני מתכוון לכל מי שרוצה לשנות את הכינוי שלו) רוצה שם חדש? תיצור משתמש חדש... אף אחד לא מגביל אותך...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
המושג "תהו-ובהו" אומר לך משהו?

באיזה פורום ברשת העולמתי כן נותנים לך לשנות את השם-משתמש באופן חופשי?

אתה (וכשאני אומר "אתה" אני מתכוון לכל מי שרוצה לשנות את הכינוי שלו) רוצה שם חדש? תיצור משתמש חדש... אף אחד לא מגביל אותך...

או קיי גם זה הגיוני וגם זאת אפשרות(ואפילו אהבתי אותה). אז תיצרו

אפשרות של סגירת חשבון (שלא ראיתי כאן עדיין) כדי שמשתמש שירצה שם חדש

יסגור את חשבונו הישן ויפתח אחד חדש

או שאתה תעדיף משתמש אחד ו70 משתמשים רשומים על שמו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...