Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השלט שלי עבר בצורה חלקית מההתחלה, היה צריך ללחוץ כמה פעמים בכל פעם ועכשיו שבר לחלוטין. החלפתי סוללה אבל עדיין לא עובד.

יש משהו שאפשר לעשות לפני שהולכים איתו למורשה?

פורסם

דגם,שנה, ואולי אפילו תמונה של השלט (...), יעזרו מאד לעזור לך.

"רכב ישן"=99% שהמערכת לא מקורית, וב"מוסך מורשה" לא ידעו בכלל מה אתה רוצה מהם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

טוב. אז זה דווקא כן מפתח ושלט מקורי.

העצות שקיבלת טובות, אבל כדאי לוודא קודם אם הבעיה במוח או במקלט.

אם יש מפתח נוסף, בדוק איתו. כמו כן, אתה יכול לפרק את הפלסטיקה של המפתח (הזהר לא לאבד את הצ'יפ של האימובילייזר!!!) ולנסות ללחוץ ישירות (בזהירות) על הכפתורים בPCB עם מברג קטן.

אם זה עובד, ומהתמונות נראה לי שאכן מה שנשבר הם הלחצנים עצמם. במקרה כזה, כל מה שאתה צריך, זה קייס חדש מאיביי בגרושים, שתעביר אליו את האלקטרטניקה (צ'יפ ולוח של השלט) ואת הלהב של המפתח, וסגרת עניין. (רק תבדוק עם המוכר שמקבלים גם לחצנים חדשים, כי בתמונה זה נראה שלא...)

אתה יכול באותה הזדמנות לעבור למפתח מתקפל, אבל זה יעלה לך עוד כמה עשרות שקלים לשכפל את הלהב שבא עם הקייס.

יש סיכוי שצריך פשוט לקודד את השלט מחדש. מנעולן ידע איך עושים זאת, אני אישית לא מכיר את הנהול ברכב הזה.

ויש מצב שאכן הPCB בשלט הלך, וידרוש החלפה (וכמובן קידוד מחדש).

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...