Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הרכב פיג'ו 206 XS 2002??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מציאות ביד 2 עד 20K

שמתי עין כבר מלא זמן על ה פיג'ו 206 XS ידני 110 כ"ס

היא עשתה 72 אלף קילומטר שנת 2002 זה נשמע חשוד אבל יש הסטורית טיפולים במוסך מורשה ויד ראשונה ושניה הייתה אצל אישה מבוגרת ובנה. השלישית זה גם אדם פרטי שלא השתולל עם הרכב

הוא רוצה עליה 18 וחצי מה אומרים שווה?

איך הרכב בכללי, והאם שווה את הגרסא של ה110 כס ו"להשאר מאחור" בגלל ה2002?

PEUGEOT 206XS

פורסם

18.5? המחירון שלה בקושי 12.5. אני מכרתי לאחרונה כזאת. רכב מהנה מאוד ואין עוד מתחרים במחיר שלו. לא הייתי משלם עליו 6 מעל המחירון גם אם המוכר היה מצפה אותו בפירורי זהב.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מחפש מציאות ? יותר נשמע כמו מחפש צרות.

פיזו' 206 2002 יד 4 87 אלף קלומטר ב-18 וחצי?

יש פה יותר מדי דברים מחשידים שלא שווה להתעסק איתם. בלי קשר המחיר מופרז.

פורסם

12.5 זה מחירון בסיס או מחירון משוכלל (ק"מ נמוך)?

זה רכב שנחשב לטוב ועם התנהגות מהנה מאוד. קשה מאוד להשיג כאלו במחירים זולים. אם הנתונים נכונים והרכב במצב טוב אז באמת מדובר ברכב אטרקטיבי ונדיר.

אני בהחלט מאמין שיהיה מי שישלם עליו מעל מחירון. כנראה שגם הרבה מעל מחירון.

אם זו רכישה לטווח ארוך (עד כמה שניתן) אז זה כנראה שווה את האקסטרא

פורסם
מחפש מציאות ? יותר נשמע כמו מחפש צרות.

פיזו' 206 2002 יד 4 87 אלף קלומטר ב-18 וחצי?

יש פה יותר מדי דברים מחשידים שלא שווה להתעסק איתם. בלי קשר המחיר מופרז.

מה מחשיד כאן?

שלוש ידיים מ 2002 זה סביר

מעט ק"מ? חשדנות בריאה זה טוב אבל בגדול מדובר בנתון חיובי. וגם מגובה בניירת של הרכב.

המחיר אכן יקר

• תוכן חדש...