Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת רכב ב- 30000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעצתכם בנושא רכישת רכב בתקציב של 30000 ש"ח עפ"י הצרכים הבאים:

אוטומט.

בטיחותי, אמין, ורצוי שיהיה יחסית חסכוני בדלק [נוסעת כ-400 ק"מ בשבוע, עירוני+בינעירוני]

מבחינת גודל, אני לא צריכה רכב משפחתי, אבל כן חשוב לי שיהיה מרווח ברמה אנושית.

זה יהיה רכב ראשון שלי, ואני לא בדיוק יודעת מה אני צריכה, כך שאם יש נתונים שלא כתבתי אשמח אם תאירו את עיני.

תודה גדולה.

פורסם

מירי שלום, וברוכה הבאה לפורום!

לגודל של הרכב שאת מחפשת קוראים סופר מיני (לא קטן כמו מיני, ולא גדול כמו משפחתי)

אני מניח שאת מחפשת רכב אוטומטי, ולכן אמליץ לך לחפש דייהטסו סיריון.

בהצלחה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי בודק דייהטסו סיריון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עשיתי נסיעות מבחן על רכבים כאלה לא מזמן בשביל עצמי את בעבר, בגרסאות אוטומטית בסיריון ורובטית בפונטו.

הסיריון הרבה יותר זריזה וחזקה, הפונטו יותר נוחה לנהיגה בכל פרמטר אחד, בהתחשב שמסתדרים עם גיר רובוטי.

בהצלחה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

לא חושבת שאסתדר עם רובוטי.

הרישיון שלי על אוטומט, ואני עדיין נהגת חדשה, ככה שלא הייתי רוצה לאתגר את עצמי יותר מידי.

אני רואה שההמלצה היא כמעט גורפת על סיריון.

במידה והחיסכון בדלק פחות משמעותי, עדיף ללכת על משפחתית?

פורסם

משפחתית לרוב תהיה ישנה יותר,צריך יותר מקום חניה,מצד שני היא מרווחת יותר,חזקה יותר,תא מטען גדול יותר.

הבעיה שגיר רובוטי בעיר לא נעים כמו פלנטרי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב כזה הייתי ממליץ לך על יונדאי אקסנט בשנים 2007 עד 2009 הוא לא גדול מידי ולא קטן מנוע 1400

רכב אמין . תבדקי.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני הייתי נשאר עם הסריון, לדעתי רכב מצויין בתור רכב ראשון לנהגת חדשה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תודה גדולה לכולכם.

אני קוראת כל אשכול נעוץ בענין רכישת רכב ולומדת הרבה.

מקווה בעזרת השם למצוא משהו טוב בהקדם.

פורסם

עלי והצליחי :mm_yeah:

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

שוב בעניין הרכב:

אני מחפשת באתרי יד 2 למיניהם ומנסה לסנן מבין המודעות את מה שיכול להתאים לי, ומלבד רכבים בודדים, כמעט כולם עם קילומטראז' גבוה מאד.

המליצו לי בגדול לא לקחת רכב עם מעל 100,000 ק"מ, אבל בפועל יוצא שאני מתלבטת בין רכבים סביב השנים 2007/2008, שעשו כבר 170,000 ק"מ ויותר. והמחיר שלהם אפילו לא נמוך יותר.

עד כמה חשוב באמת לא להתפשר על זה? מה המשמעות המעשית של רכב שנסע כ"כ הרבה? בכמה ק"מ אני אתחיל להרגיש חריקות בתפקוד?

תודה גדולה לכולכם על הייעוץ.

פורסם

מי שהמליץ לך הוא לא ריאלי. בעיקרון אין לרכב תאריך תפוגה, צריך למצוא רכב שטיפלו בו כיאות, ורכב כזה יסע עוד הרבה קילומטראז גם שיחצה את קו ה-200 ואף 300 אלף קילומטר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• ספונסר פורום
פורסם

במחיר הזה אפשר לקנות c4 2009 סיטרואן.

ללובינסקע טרייד יש עכשיו מבצע על הרכבים האלו הכולל שנתיים אחריות.

תקבלי הרבה יותר רכב מסיריון לאותו המחיר.

אורן

• תוכן חדש...