Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, לצערי עשיתי תאונה והאיביזה שלי(2010) טוטלוס.

אני מחפש רכב חדש בתקציב של 70-80 אלף ש"ח

הכיוונים שלי הם:

סיטרואן C1 קקטוס

MG3

יונדאי i20

כמובן שאני אשמח לשמוע על רכבים אחרים

חשוב לי מאוד האיבזור, שתראה טוב וחסכונית בדלק

תודה.

עריכה אחרונה על ידי fcbj
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שים לב את רוב ההצ'בקים הידניות החדשות תוכל למצוא בד"כ עם מנוע 1.2 אטמוספרי וללא הרבה אבזור. את היונדאי לא הייתי לוקח בחשבון, היא לא לטעמי.

הקקטוס (C4 ולא C1) דיי יחודי בנוף המוטורי של ארצנו וממליץ לך לעשות נסיעת מבחן אם הוא מתאים לך.

הMG3 לא תהיה כזו חסכונית עקב מנוע מיושן.

תוכל לשקול גם את הדאצ'יה סנדרו עם מנוע 0.9 שגם יכול להיות אופציה.

פורסם

אתה מחפש רק ידנית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי חושב יותר בכיוון איביזה 1.0 ידנית

לגבי ה-MG, אני לא ממש אהבתי את הרכב כי נקודת החוזק העיקרית שאמורה להיות, המנוע, היא בעצם נקודת תורפה- המנוע יעיל פחות או יותר רק באיזור 3000-5000 סלד, והוא דיי רועש.

פורסם
אתה מחפש רק ידנית?

האמת שאני מעדיף אוטומט, אבל דווקא הרכבים האלה תפסו לי את העין

לא אכפת לי כ"כ שיהיה ידני

תודה לכם אשמח לשמוע עוד דעות

פורסם

לדעתי על נראית טוב אז בפירוש הקקטוס, והיא גם מאובזרת וחיסכונית. אבל היא ידנית.

אם אוטומט אז לדעתי עדיין איביזה, אולי עם קצת שיפורים למראה שנראה מעט אנמי.

פורסם
לדעתי על נראית טוב אז בפירוש הקקטוס, והיא גם מאובזרת וחיסכונית. אבל היא ידנית.

אם אוטומט אז לדעתי עדיין איביזה, אולי עם קצת שיפורים למראה שנראה מעט אנמי.

האמת שהבחירה הטבעית שלי היא איביזה, אבל אחרי שנה וחצי אני חושב אולי לגוון

בכל מקרה לקחתי לתשומת לבי ונשקול אותה גם

לגבי הקקטוס היא ממש קורצת לי, אנשים אומרים לי לא כדאי סיטרואן

מה אתם אומרים?

פורסם

אני הייתי מחכה לקקטוס 1.2 טורבו שאמורה להגיע. מנסיעה קצרה על הקקטוס אני יכול לדווח- זה רכב מיוחד מאוד- המושבים מרגישים כמו ספות, העיצוב שונה, תא הנוסעים מרגיש טוב והנסיעה נוחה. המנוע סביר, יחסית ל-1.2 אטמוספרי הוא טוב, אבל לכשעצמו הוא לא ממש חזק ועקיפות בין עירוניות דורשות תכנון/ויתור. שים לב למשהו שלי הציק- הכל ברכב נעשה ממסך מגע איטי (הפעלת מזגן, רדיו..), מה שאומר להוריד עיניים מהכביש או להשאיר את מסך המגע על מזגן ולשלוט מההגה על רדיו.

פורסם

אם ידני הייתי הולך על האיביזה,רכב מאוד זריז והמהנה לנהיגה,איכות חומרים טובה,מושבים נוחים לדעתי הבחירה הטובה לתקציב עם מנוע ה1.0.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי האיביזה היא הבחירה הכי טובה בסכום הזה, אבל כנראה פותש מחפש "להשתדרג" ולא להחליף איביזה באיביזה.

בדיוק

גם עם האיביזה אני משתדרג בתכלס כי היה לי 2010

אבל אני לא רוצה להיות מקובע וכנראה שאני אגוון

לגבי הדאצ'יה, עד כמה היא אמינה?

כמה היא מאובזרת ואיכותית? אני מניח שלגבי ביצועים היא לא משהו אבל מוכן להתפשר בשביל מחיר טוב

כרגע ההתלבטות היא בין הקקטוס, איביזה וmg3

כמובן שאני פתוח לעוד רכבים שמעוצבים יפה, מאובזרים לטעמי, חסכונית ואמינה כמה שאפשר

ושוב תודה רבה לכולם

• תוכן חדש...