Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום יש לי Good Year שכבר צריך להחליף, התקציב לא גדול במיוחד לכן לא יכול לקחת אותם שוב.

חשבתי על הדגמים הבאים:

165/70R14 SN828 81T TL Falken

או

165/70R14 81T DYNAXER HP3 Kleber

או

165/70R14 SN831 81S TL OE Falken

מדובר על רכב פיאט פונטו ספייס 2005 - גרסת הדינמיק 80 כ"ס.

מה דעתכם?

פורסם

מה הדרישות שלך מהצמיג?

למרות שבמידה הזו קצת קשה להתייחס לדרישות, אני הייתי מתרכז יותר באפקט השקט/רעש שיוצר הצמיג.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הפאלקן SN828 בוודאות לא.

ה-831 אמור להיות קצת יותר טוב ומגיע אם אני לא טועה כצמיג מקורי בניסן מיקרה. אם תמצא 832 מה טוב.

הקלבר גם מקבל ביקורות טובות יחסית.

אבל תכלס ממה שאני רואה פערי המחירים במידה הזו בין הצמיגים לא כאלו גדולים. בכמה הציעו לך את הצמיגים המדוברים?

אם היית מרוצה מהגודייר אתה יכול לרכוש אותו שוב.

עוד צמיגים להכניס לשיקול - הנקוק K425, פירלי P1, קונטיננטל אקו-קונטקט 3/5

פורסם

תודה TOM!

ה 165/70R14 SN831 81S TL OE

ו 165/70R14 81T DYNAXER HP3

עולים 260 לצמיג, השאלה איזה עדיף לקחת.

הגודייר לדעתי עולים יקר יחסית (לא בדקתי הסיבוב הזה), ואני לא רואה סיבה להוציא יותר מ 260 שקל לצמיג ברכב כזה

פורסם

באתר היבואן טיירקלאב, מופיע ה-SN831 תמורת 268 ש"ח וישנם 5% הנחה נוספים אם תתכתב עם הנציג בפורום (יכול להיות שגם במוקד הטלפוני שלהם).

באתר היבואן של גודייר, iTire, ברכישת 4 צמיגים ו-5% הנחה נוספים בקבלת קוד קופון מהנציג בפורום, תוכל לרכוש את הגודייר תמורת כ-263 ש"ח.

באתר יד2צמיגים, תוכל למצוא את מרבית הצמיגים במחירים זולים אף יותר. שים לב שלאור מספר מקרי עבר, יש ליצור תיאום מוחלט מול הצמיגיה הנבחרת ולוודא בעת ההתקנה שאכן מדובר בצמיגים הרצויים, תאריכי היצור תקינים ואין חיובים נוספים.

מאיפה אתה אגב?

פורסם

לא.

העלות שמצויינת בכל אחד מהאתרים כוללת הכל.

באתרי היבואנים, במהלך ההזמנה אתה בוחר צמיגיה שקרובה אליך מתוך רשימה ולשם ישלחו הצמיגים לאחר כיום עסקים אחד.

באתרי יד2צמיגים, אתה מבצע הזמנה לצמיגיה או מתקשר ישירות אליה וקובע מולה הכל. האתר הוא רק מעין מתווך ועל כן ההדגשה לביצוע תיאום מוחלט.

בכל אופן הנציגים שישמחו לעזור לך (ותכלס אתה יכול להתקשר גם למוקדים הטלפוניים שלהם, מופיע בלינקים למעלה) -

נציג טיירקלאב - אלדד.

נציג גודייר - ירון.

אתה יכול לעשות גם סקירה פרטנית מול צמיגיות באזורך ולקבל הצעות מחיר, שמא מי מהם יציע מחירים נמוכים יותר.

פורסם

היו לי את הקלאבר שנתיים, במידה דומה. צמיג מצויין. עבר ועמד בלא מעט התעללויות.

לדעתי כדאי לך להוסיף לרשימה את הc.drive לא נופל ממנו.

• תוכן חדש...