Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב שהפורום קצת חוזר על עצמו ורציתי להכניס קצת רוח הומוריסטית לעניין.

רכשתי לאחרונה אופניים חשמליות,ורציתי לקבל חוות דעת על איזה מוצרים להשתמש? האם לפנות לדיטיילר מקצוע שאולי יעשה לאופניים מספר שכבות של קואטינג? אולי קצת פלסטלינה ומנזרנה?עשיתי כבר שאיפה עם onr..בקיצר הבנתם,תנו לדמיון שלכם להתפרע

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

הייתי מת לפתוח גם נושא בסגנון ״דיטיילינג קצת אחר״ אבל לא רציתי לצאת טמבל.

באיזה מוצרים אתם משתמשים גם לבית? חוץ מ apc

קראתי פעם שonr יעשה פלאים בתור מנקה רצפות.

פורסם

דווקא אופניים הייתי מצפה עם פלסטי-דיפ לפחות במקומות המועדים.

כ"כ קל לצבוע אותן שלא הייתי שוקל ליישם אוטם כלשהו או אפילו פלסטלינה.

נקיון אני עושה עם APC בדילול גבוה יחסית ומברשת רכה ואחרי כל שטיפה עושה שימון קל לשרשרת.

אם כבר דיטיילינג קצת שונה:

נשארו לי מלא פדים רכים לפוליש ידני, החלטתי להתנסות וגיליתי שהם עושים עבודה מצויינת בנקיון הגוף ובמיוחד - הפנים. משאירים משטח נקי וGLOSS של תינוק. :lol:

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

טוב,כנראה לא הבנתם.לא באמת התכוונתי לעשות דיטיילינג לאופנים,אלא להפוך תרד למצחיק עם כל מיני רעיונות הזויים.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אם כבר דיטיילינג קצת שונה:

נשארו לי מלא פדים רכים לפוליש ידני, החלטתי להתנסות וגיליתי שהם עושים עבודה מצויינת בנקיון הגוף ובמיוחד - הפנים. משאירים משטח נקי וGLOSS של תינוק. :lol:

תוהה אם אתה צוחק או לא...

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שוקל לעשות אופטי קואט לשיניים ולהתחיל לאכול חרסינות, אני רוצה להפוך לבנאדם הראשון שיש בתוכו אמבטיה ולא להפך.

"יאללה בירי".

פורסם

תכלס, הרעיון הכי גאוני שהיה לי נולד ביום שצפיתי באקסית מתאפרת.

קניתי סט מברשות איפור ועד היום משתמש בהם בintirior בעיקר במקומות בעייתיים בדש כמו כפתורים ופתחי אוורור.

שוקל לעשות אופטי קואט לשיניים ולהתחיל לאכול חרסינות, אני רוצה להפוך לבנאדם הראשון שיש בתוכו אמבטיה ולא להפך.

:lol:

מה לגבי מקלחת בשיטת הONR? יש רשמים?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

חושב לעבור על האסלה עם אוטם איכותי.

כך יהיה לי אפקט של שיטינג על ההפצצות שאני מטיל שם והם יחליקו ישר למטה ולא אצטרך לשפשף במברשת האלסה כל פעם.

רק אני מפחד שאחרי שלשול עם גזים אקבל אפקט של בידינג שם.. :roll:

#סליחה.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

אני שמח שהשרשור הזה נפתח! אני רואה שיש כאן אנשי מקצוע משו משו, אז ברשותכם שאלה: באיזה פד עלי להשתמש כדי להגיע לחיוך מקסים כמו שיש לעלם החמודות שבסרטון?

https://www.youtube.com/watch?v=HD2cLGdlHhc

תודה לעונים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...