Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מעוניין לקנות אוזניות שיושבות מעבר לאוזן, עד היום תמיד היו לי אוזניות שנכנסות לתוך האוזן וזה תמיד נופל ומציק. אמא שלי נמצאת עכשיו בגרמניה ויכול לרכוש דרכה שם את האוזניות.

ראיתי דגמים של בוס, סוני, שור, סנהייזר וכ'ו אך קצת הלכתי לאיבוד איזה חברה ודגם עדיף.

תקציב עד 250-300 יורו עם עדיפות למחיר זול יותר במידה ויש דגם שהוא מספיק טוב. לא מחפש איכות אולפן אבל שידעו לבודד רעשי סביבה כמה שניתן.

תודה, בן

Got To love It

פורסם (נערך)

אמנם אין לי ניסיון עם אוזניות אלו, אך החברות בוס +סנהייזר הן חברות הנחשבות כמעולות בתחום השמע.

לגבי סוני/ שור - אינני יודע כיצד הן נחשבות בשוק (יתכן שהן גם חברות איכותיות ויתכן שלא - אין לי מידע)

תעשה "מחקר" קטן באינטרנט, תבדוק איזה דגם מתאים לך מבחינת מידות/ נתונים טכניים וכו'.

אפשר גם למצוא חו"ד של משתמשים, כך שתוכל לדעת יתרונות/ חסרונות.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

יש לי קצת נסיון עם אוזניות.

לא יכול להמליץ לך על דגם אלחוטי כי לא בחנתי אותם יותר מדיי לעומק.

אני כרגע משתמש בחוטי של Audio Technica.

מבחינת אלחוטיות יש לי בבית גם סנהייזר MM550-X שאיכזבו אותי בגלל באס חלש מדיי, מה גם שמפעילים בהם את הבידוד רעשים האקטיבי האיכות נופלת מאוד.

יש לי עוד שתי אוזניות של סנהייזר, אחד גיימינג ואחד On-Ear לא זוכר את הדגם, בשניהם הבאס חלש מדיי לטעמי.

אני מצטרף לשאלה של למה אתה מאזין ומה חשוב לך באוזניות.

לכל החברות שציינת יש דגמים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות, אני ממליץ שתקרא קצת Reviews או תראה ביוטיוב ותחליט לאיזה אתה מתחבר יותר.

אם אתה מאזין הרבה זמן ברציפות (לדוגמא אני בעבודה יכול להיות כמה שעות עם אוזניות ביום) אז הנוחות זה פאקטור שצריך להיות מאוד חשוב.

פורסם

מאזין למגוון רחב של סגנונות, הנגן זה הפלאפון- LG G3.

שם את האוזניות כל יום למשך שעתיים אשר מחולקות לחצי (לעבודה ו- מהעבודה).

Got To love It

פורסם

אני רק אמליץ על הטובות במסגרת התקציב בחר לך 2 או 3 דגמים ואז נמשיך.

Sony MDR10RBT

Sennheiser-Urbanite-XL- הדגם הקודם החדש 2.0 עולה 500$.

Bluedio R+ הזולות מהמפתיעות.

Bose SoundLink.

V-MODA Crossfade Wireless לחובבי הבאסים.

MeElectronics Atlas Orion שוב זולות ומעולות.

Creative Aurvana Platinum.

PLANTRONICS BACKBEAT PRO.

הבחירה שלי ה V MODA והסוני.

פורסם
אני רק אמליץ על הטובות במסגרת התקציב בחר לך 2 או 3 דגמים ואז נמשיך.

Sony MDR10RBT

Sennheiser-Urbanite-XL- הדגם הקודם החדש 2.0 עולה 500$.

Bluedio R+ הזולות מהמפתיעות.

Bose SoundLink.

V-MODA Crossfade Wireless לחובבי הבאסים.

MeElectronics Atlas Orion שוב זולות ומעולות.

Creative Aurvana Platinum.

PLANTRONICS BACKBEAT PRO.

הבחירה שלי ה V MODA והסוני.

מודגש מה שכתבת

Got To love It

• תוכן חדש...