Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לאחרונה צבעתי את הגלגלים בלבן.

סה"כ נראה מעולה אך אחרי כשבועיים הבעיה הכי גדולה היא שאני פשוט לא מצליח לנקות אותם ברמה מספקת , עדיין יש שאריות של פיח בלמים וחלקים שכמעט שחורים...

ניקיתי עם שני סוגי מברשות והחומר לגאנטים של CG האדום (דיאבלו או משו כזה) ולאחר מכן מעבר עם ג'רניק ולאחר מכן מטלית לייבוש.

איפה הבעיה ?

תודה.

2017 Type R

פורסם

אתה צריך להשתמש בנוזל ניקוי כללי שהוא APC ככה אני שוטף את הרכב, אצלי יש בנוסף מטלייזר שהוא מעין כסוף מטאלי ואחרי לכלוך לא רואים מזה כלום, צריך להבריק את הג'אנטים (פלסטידיפ שאצלי לא נוקה כבר חודשיים).

בכל אופן ככל שתשאיר יותר הרבה זמן את הלכלוך ככה הוא יידבק יותר, תנסה נוזל לניקוי כללי של אופטימום או של שופרסל (הצהוב) זה נקרא APC, בדילול של 1:4 או אפשר גם 1:3. להשפריץ עך הג'אנט להמתין דקה בערך ואז לשטוף עם גרניק ולעבור עם מטלית ג'ילדה (מנקה ממש טוב את הפלסטידיפ) או עם מיקרופייבר.

במידה ועשית מעט שכבות יהיה לך קשה לנקות את זה, צריך מינימום 4-6.

נ.ב הדיאבלו ג'ל הוא יחסית חזק ויכול לפורר את הפלסטידיפ, תשתדל שלא לגעת עם חומרים מוזרים, יש פורומים בלי סוף וגם אצלנו כאן לשיטות לנקות את הציפוי הנ"ל.

Opel Adam S 2017

פורסם

הסונקס לא מגיב עליו, הוא עדין לפלסטידיפ וזה מנסיון.

לא ממליץ לשפשף כי זה ציפוי גומי בסופו של דבר אם לא פגעת בציפוי בזמן האחרון אתה תפגום אותו בדרך..

אני לא נוגע בזה עם מברשות, אולי עדינות אבל בעיקר במטליות חד פעמיות של מיקרופייבר או ג'ילדה שמשום מה מנקה את הלכלוך ממש טוב על הציפוי גומי הנ"ל.

יש חומר ייעודי שנמכר רק בארה"ב לצערי, עולה 20 דולר ונקרא brake dust pro או בשם המקצור BDP, להשיגו - ממש יקר עם המשלוח.

כמו כן לאחר שאני מנקה את הפלסטידיפ אני מורח עליו הגנה כגון ג'ל ENDURANCE של מגווירס או אופטיבונד, ולאחר מכן מייבש את השאריות שלו כדי שלא יישאר שומני. משאיר את הג'נט מבריק ויפה.

Opel Adam S 2017

פורסם

הבנתי , אוקי אנסה.

מצחיק כי שמתי אינדורנס על הצמיגים אחרי שסיימתי לצבוע ולא חשבתי בכלל לשים גם על הג'אנט :(

נ.ב על איזה גילדה מדובר (הלבנות מעור או הרגילות הצהובות ?)

2017 Type R

פורסם

א - תוצאות מאוד מאוד יפות תתחדש נראה יפה והרבה יותר מחמיא

ב - אני גם בעל גנטים לבנים וזה מציק הלכלוך , אין ספריי או משו למריחה שהוא כמו ווקס , שמיישמים מחכים שיתיבש , מנגבים ואז כאשר מצטבר לכלוך פשוט מים בלבד מוריד אותו .

אין כזה ??? אם אין חייב להמציא !

פורסם

הלבן דווקא נראה יפה לדעתי אני גם רציתי לבצע על שלי, פשוט תופס הרבה לכלוך וצריך לנקות הרבה יותר מאשר צבע אחר.

CHUNDRIK - חשבת על מטלייזר כסוף / זהב?

הזהב יהיה מעט צעקני אבל הכסוף לדעתי 2 שכבות קלילות על כל ג'אנט יתן יופי של תוצאה, תוסיף על זה גלוסיפייר ובכלל הגלוס ינצנץ.

DMC - לג'אנט רגיל תשתמש פשוט בסונקס לג'אנט וזה ירד יופי, תשמור על שטיפה שבועית עם חומרים רגילים או אפילו שמפו רכב, אבל ככל שלא תנקה הרבה זמן ככה הלכלוך יצטבר. הסונקס נועד למקרים קשים.

מלבד זאת לפותח שרשור יש פלסטידיפ שזה ציפוי גומי בהתזה

Opel Adam S 2017

פורסם

אממ האמת שחשבתי בכלל על שחור אבל בעת הקניה חבר אומר לי שמע לבן יהיה מגניב , וזרמתי רק לא חשבתי על הניקוי האותו רגע.

עכשיו אני מאוד מצטער על זה לקחתי את הלבן , סיוט לנקיון ולא מתקנה עד הסוף לא משנה מה אני עושה.

כסוף אתה מתכוון על הלבן ?

2017 Type R

• תוכן חדש...