Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע הזמן להתקדם לSSD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יש המלצה על כונן SSD? או שגם כוננים זולים מעליאקספרס (עם ביקורות חיוביות, עד כמה שאפשר להסתמך על הביקורות בטווח שימוש כל כך קצר) הולכים?

פורסם

גיבוי עושים בשלושה מקומות:

1. מחשב

2. כונן חיצוני (SSD או רגיל)

3. ענן

כל מה שלא נופל בהגדרה הזאת הוא חומר שלא אכפת לך לאבד.

פורסם
פורסם

מנצלש- מה כונן סוליד סטייס הכי זול שהאינטרנט יכול למצוא? 120/8 גיגה, חברה מוכרת, תשלום בפייפאל או באמאזון חובה

עד כה הכי זול שמצאתי 170 ₪ עד הבית של סאנדיסק 120 גיגה באיביי

פורסם

אענה לשניכם .

חפש את ה bx 200 crucial שרק עתה הוכרז וכבר נמכר . לסמסונג יש גם סדרה חדשה ה EVO\PRO 950 כרגע אין זמינות ואם כן מחיר יקר.

לאלון, אכן כן זה הכי זול שאני מכיר לא תמצא זול מזה.

פורסם
אענה לשניכם .

חפש את ה bx 200 crucial שרק עתה הוכרז וכבר נמכר . לסמסונג יש גם סדרה חדשה ה EVO\PRO 950 כרגע אין זמינות ואם כן מחיר יקר.

הוא עדיף על הsamsung והtranscend המוכרים?

הוא עולה קצת יותר מהם

פורסם

טוב עשיתי שיעורי בית כרגע רד מה crucial כונן מעולה לכל הדעות מוצר חדש יש לו בעיה בהעברה של קבצים גדולים (20GB) משהו נקודתי שייפתר בעדכון Firmware הבא.

לך על הסמסונג.

פורסם

בעקרון ה BX200 והסאמסונג EVO נחשבים הטובים ביותר כיום מבחינת עלות תועלת. מי שלחוץ במזומן שיקח את ה BX200, מי שקצת פחות לחוץ, הסאמסונג עדיף.

פורסם
אענה לשניכם .

הסמסונג מהיר יותר בממוצע מה- Crucial.

בכל מקרה הוא גם עדיף בהרבה מה- Transcend המוזכר.

Samsung 950 EVO - לא יצא כונן כזה, וה- Samsung 950 Pro הוא בכלל כונן M.2 NVME, חיה אחרת לחלוטין, יקר רצח וצריך לוודא תמיכה בלוח. הוא מדבר על לפטופים ישנים, אין מצב לתמיכה בכונני M2 NVME בטח לא בפורמט 2280. אני גם חושב שלפטופים מודרניים שיתמכו בזה אפשר לספור על יד אחת.

פורסם (נערך)

מכל מלמדי השכלתי.

ממה שאני יודע ה-950 יגיע גם בתצורה של 2.5 אינצ' ולא רק בתצורה של M.2.

ב Q1 של 2016 סמסונג תחשוף את הפיתוח החדש שלה צ'יפים של 32GB באמצעות טכנולוגית ה- 48-layer V-NAND צפו למבול של כוננים של 1TB במחירים טובים.

קצת על טכנולוגיית ה NVMe החדשה(Non Volatile Memory Express) עד היום הדיסקים היו עובדים מול הבקרים SATA\ SAS או ה SCSI למי שזוכר =צוואר בקבוק .בטכנולוגיה זו הכוננים יעבדו מול תקן ה-PCIe המהיר. הבקר "יושב" בתוך הכונן כך שלא נתפס לנו סלוט PCIE.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אולי יצא, אולי לא - לא יודע. אבל אין הגיון שיקראו לו גם 950 פרו, כי בחיבור SATA הביצועים יחתכו בצורה אגרסיבית.

לגבי NVME, זה לא לחלוטין מדוייק. NVME הוא הפרוטוקול ולא צורת הממשק. יש הרבה כוננים שעובדים על ממשק PCI-E (חלק x2 וחלק x4), אבל עדיין משתמשים בפרוטוקול AHCI. הכונן יהיה לרוב מהיר יותר מכונן SATA בזכות רוחב הפס העדיף, אך לא יהנה מה- Latency הנמוך וכל המסיביים של NVME.

כלומר מי שרוצה כונן NVME, לא מספיק שיתפוס כל כונן M.2, אלא חייב לוודא גם שספציפית הכונן תומך ב- NVME, וגם שסוקט ה- M2 בלוח האם שלו תומך ב-4 ערוצי PCI-E ולא רק 2, וכמובן שהביוס תומך באתחול מ- NVME.

• תוכן חדש...