Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

יש ברשותי שברולט ספארק LT 2013, מנוע 1.2 עם 85 כ"ס. האוטו הוא מצויין בגדול, חסכוני וכל זה, אבל! הכוח שלו ברצפה. עליתי את פרוייד בחיפה (מי שמכיר יודע על מה אני מדבר), ואם לכל רכב די קשה לעלות אבל זה סביל, בספארק זה בלתי נסבל בעליל. זו רק דוגמא אחת קיצונית לעניין. כמובן שאני לא מרשה לעצמי לנסוע בנתיב השמאלי כי תוך שניה מהבהבים לי לעוף ימינה וזה משגע אותי.

רציתי לדעת אם יש דרך סבירה לשפר במעט את הביצועים של הרכב כך שיהיה לו יותר כוח?

תודה רבה

פורסם

האם אתה מאיץ קצת לפני העליה,האם אתה מושך את ההילוכים מספיק בעליה? אין בעיה להגיע גם ל 6000 סלד,בשביל זה הוא קיים,אל תפחד מהרעשים,המנוע בנוי לזה ומדובר ברכב מודרני.

אם גם לאחר משיכת הילוכים אתה לא מרגיש סחיבה אז אין דרך לשפר את המנוע בצורה שתרגיש יותר סחיבה בעליות.

Miata ND2

פורסם

בקיצור להודעה מעליי - תעשה כל מה שאור לא עושה ברכב שלו (להגיע ל-6 אלף סל"ד).

אין דרך לשפר את ביצועי המנוע, רק להחליף רכב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז זהו שאני מושך ובאמת פחדתי מהמשיכה, מנוע קטנטן כזה, לא חשבתי שהוא יעמוד בלחץ.

אבל בכל מקרה באמת אשקול קנייה של סוניק, שמעתי עליה רק דברים טובים

תודה לכם!

פורסם

לי אישית הייתה ספארק ...אהבתי אותה מאוד אבל כמוך זה היה מאוד חלש ונמאס כבר להידחק לאוטו קטנציק

קנית את הסוניק RS בטריידאין ומאושר מכל רגע!!!

פורסם
בקיצור להודעה מעליי - תעשה כל מה שאור לא עושה ברכב שלו (להגיע ל-6 אלף סל"ד).

אין דרך לשפר את ביצועי המנוע, רק להחליף רכב.

אני מחזק ומוסיף- צריך גם לפנות. אור לא עושה את זה גם...

• תוכן חדש...