Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במדרכה השבוע, מכה די רצינית בגלגל. די ברור שצריך כיוון פרונט.

עברתי על שרשורים ישנים בפורום.

האם להשקיע וללכת ל"דוד שוקרון" אף על פי שהוא הכי יקר(מישהו העיד פה על 400 ש"ח כי היה צריך 4 גלגלים)

או שמספיק ללכת לטכנוטסט (140 ש"ח עם קופון)

מדובר על רכב רגיל, נהיגה רגילה, משפחתית... אין דרישות מיוחדות. האם יש הצדקה להשקעה?

תודה

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש המלצות מעודכנות?

אצל האנטר לפני שנתיים הייתי ויצא מצויין. לפני שבועיים אחרי שהחלפתי בוקסות קדמיות הייתי שוב ונראה שהתחילו לחפף.. הוא עבד רק על גלגל קדמי אחד 2 דק' למרות ש2 האחוריים הופיעו באדום.

בכל מקרה מאז הבוקסה החדשה יצאה מהמשולש (!) ויצא לי לחזור למוסך שהחליף את כל המשולש ושם בו את הבוקסות החדשות (מקווה שלא יהיו הפתעות). הייתי רוצה לעשות שוב כיוון פרונט והפעם במקום שגם עובד ולא רק לוקח כסף.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

הייתי היום, 250 ש"ח. הבדל עצום מלפני שבועיים בהאנטר שעבדו 2 דק. בחושי הוא עבד איזה עשר דק, כולל פירוק 2 גלגלים קדמיים.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
יש המלצות מעודכנות?

אצל האנטר לפני שנתיים הייתי ויצא מצויין. לפני שבועיים אחרי שהחלפתי בוקסות קדמיות הייתי שוב ונראה שהתחילו לחפף.. הוא עבד רק על גלגל קדמי אחד 2 דק' למרות ש2 האחוריים הופיעו באדום.

בכל מקרה מאז הבוקסה החדשה יצאה מהמשולש (!) ויצא לי לחזור למוסך שהחליף את כל המשולש ושם בו את הבוקסות החדשות (מקווה שלא יהיו הפתעות). הייתי רוצה לעשות שוב כיוון פרונט והפעם במקום שגם עובד ולא רק לוקח כסף.

אני לא הייתי מרוצה מהם,לא עדו כיוון פרונט טוב ולקחו מחיר יקר מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...