Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית בחירת סופר מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החלטתי לשתף מעט מהחוויה שלי בחיפוש רכב סופר מיני.

- הרכב ישמש רק אותי(36)

- הרכב יבחר על ידי אך ישולם ע"י המעסיק לכן העסקה היא בליסינג

- אני גבוה -1.93

- אוטומט

- בחיפושים הדגש היה על איכות/נוחות/איבזור (בקרת אקלים עושה לי את זה)

אז על מה נהגתי ואיך היה:

פיזו 208:

+ נוחה יחסית, לא רועשת מדי, מרווח לנהג ומאחור.דווקא את הלוח שעונים וההגה אהבתי, בגובה שלי היה ממש נח לראות את הלוח מעל להגה.

- עיצוב פנים מזעזע לטעמי(הצג והקונסולה המרכזית)

אופל קורסה:

+יחסית שקט בתא הנוסעים

-מנוע מרגיש חלש מאוד!, הרכב קצת קלסטרופובי. אולי הייתי ממליץ לאמא שלי, מרגיש רכב בוגר מדי...

רנו קליאו 1.2:

+מרגיש שהרכב יושב טוב על הכביש, בידוד רעשי כביש, כח זמין.מולטימדיה בעברית מלאה.

-רעשי רוח כאשר עוברים את ה50-60 כמו באיביזה,צפוף מאוד במושב האחורי, לא רכב לאנשים גבוהים הראש שלי חצי סמ מהגג אחרי תספורת...פלסטיקה. לא אהבתי את הקונסולה המרכזית.

סיאט איביזה 1.0 סטייל:

+להפתעתי המנוע והגיר עבדו מעולה לא הרגשתי שאני ברכב 1L והעברת ההילוכים חלקה מאוד.

-רעשי רוח ועוד רעשי רוח לא כיף בכלל. דש בורד משעמם.

פולו 1.2 110(נסיעת המבחן היתה על 90כ"ס):

+אוי כמה כיף השקט בנסיעה! איכות חומרים מעל כל הסופר מיני.בקרת אקלים.גג פנוראמי.

-מחסור באיבזור לעומת המתחרים, מרגישה קטנה מבפנים.

פורד פיאסטה 1.6:

+ הפתיעה אותי לטובה הנהיגה, יחסית שקטה.

-מרגישה גם כן צפופה מבפנים לנהיגה ומאחור.מיקום מזעזע של המסך ממש רחוק ויש צורך להתישר מהכסא ע"מ להגיע.

סקודה פאביה 1.2 סטייל:

+איבזור לא חסר פה, מושב נח, מרגישה הכי מרווחת גם לנהג גם מאחור וגם תא המטען.בקרת אקלים

- מעט רעשים בכביש מהיר, מוזר נשמע כאילו זה בא מהבגאז...

לאחר כל הנסיעות נפסלה הקליאו מאחר והגג נמוך מאוד, ה208 הרגישה מעט צעצוע לא התחברתי, הקורסה חלשה/משעממת, איביזה רועשת ברמת המציק.

נשארו הפיאסטה/פולו/פאביה, הכל כמובן ברמת איבזור הכי גבוהה.

בודקים עלויות ליסינג... הפיאסטה לא משתלמת וגם לא היה לה יתרון שעשה לי את זה מול האחרות(ד"א גם ה208)

המחיר של הפאביה 1.2 סטייל והפולו 1.2 110 כמעט זהה. זהו עכשיו נשאר לי את הסופ"ש לשבור את הראש, לבחור וביום ב' לסגור את ההזמנה...

עריכה אחרונה על ידי 205
פורסם

המזדה 2 לא נבדקה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שלא, קבעתי ולא יצא לי להגיע. העלות ליסינג שלה(דינאמיק) זהה לזו של הפולו והפאביה ד"א.

פורסם

במידה והעלות של המאזדה זהה זה הופך אותה ללא כדאית בעליל!! היא פשוט לא באותה רמה של הפאביה ובטח לא ברמה של הפולו.

אני נוהג כרגע על פולו בקיצור ממליץ.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

המזדה 2 אחלה אוטו, אמא שלי קנתה אותו לפני כחודש, אבל הדבר היחיד שהפריע לי זה שהמושבים ממש לא נוחים, אחרי חצי שעה ממש כבר רציתי לצאת מהרכב.. זה משהו שלא קרה לי..אני 1.78 ואתה 1.93.. אז שים לב לנוחות כשאתה עושה נסיעת מבחן.

ההתלבטות שלי היתה דומה.. הצרפתיות ירדו מהפרק כי אני אישית לא אוהב צרפתיות, והשוק שלהם קטסטרופלי.. אופל הוא פשוט לא רכב ששווה את הכסף שלו ולא מהווה תחרות לאף רכב בסופר מיני.. גם יונדאי I20 רכב חלש מאוד, ככה ששתי הפיינליסטיות שלי היו הסיאט והפאביה.. הסיאט נוסעת ממש סבבה יחסית למנוע של 1000 סמ"ק והמחיר שלה אטרקטיבי.. אבל הדש בורד מאוד משעמם ולא חודש בכלל כמה שנים טובות.. (שני הרכבים האחרונים שלי היו איביזות) בנוסף על כל פיפס צריך לשלם בסיאט הרבה מאוד כסף (ממחיר בסיס של 83 הגעתי ל 91 על הכביש, וגם אז הרכב לא הכי מאובזר שיש) הפאביה היתה מהנה לנהיגה ונוחה מאוד, קיבלתי עליה אחלה עסקה בשבוע מכירות של צ'אמפיונס.. לקחתי את הדגם הכי מפואר עם בקרת אקלים והנעה בכפתור, אני ממליץ לך ללכת על הפאביה במידה והמזדה 2 לא תהיה לך נוחה

פורסם

מטבעי אני נמשך יותר למנועי טורבו, יותר כיף לנהוג בהם, טורים נמוכים יותר בנסיעה וזמינות כח לכן לא הייתי לחוץ לגשת לנהוג במאזדה.

לגבי הפולו קצת קשה לי עם זה שהפשיטו את הרכב מכל איבזור. המסך מולטימדיה קטן מאוד ומדור ישן יותר, פחות כ.אוויר, ללא חיישני רוורס והשמשה האחורית דורשת שיותקנו מאחר והראות מצומצמת מאוד.

מצד שני הפאביה לא פולו ;) אבל מפנקת באבזור, מרווחת ונוחה. אם לא הייתי בליסינג והיה את ההפרש מחיר של קניה רגילה ללא היסוס הייתי לוקח את הפאביה.

ברגע שבליסינג המחיר זהה זה מוסיף מעט לכאב הראש.

פורסם

בגדול זה אותו הקונצרן והמנועים הם פחות או יותר זהים..

הפולו הוא שם חזק יותר ללא ספק והפאביה מאובזרת הרבה יותר.. כל בחירה שתיקח תהיה בחירה טובה..

אם דגם הסטייל זמין בליסינג אז אכן תהנה מבקרת אקלים ואבזור כוללני מאוד חזק.. אם הדגם הזה לא קיים בליסינג לך על הפולו.. במקרה הכי גרוע תוכל לשים חיישנים פשוטים שיעשו את העבודה ב 200-300 ש"ח..

• תוכן חדש...