Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ה147 היא אלפא אמיתית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שג'רמי קלארקסון אמר שחולה הגה אמיתי חייב להחזיק פעם בחייו אלפא, האם מלבד דגמי הספורט הוא גם ראה נגד עיניו את ה147?

רקע:

אופנוע זה כלי ראשי, הרכב משמש לערב גשום, סידורים, נסיעות ארוכות, בגדול, רכב שני, כזה שלא יראה פקקים, ויעשה כ8-10 אלף קילומטר ממוצע שנתי.

לא מחפש חורך אספלט, מחפש רכב עם ערך מוסף, בלי לוותר על אמינות, או הוצאות מטורפות.

כיום נוהג ב306 ידנית 1.4, שאחרי יישור קו מפגינה אמינות מופתית, הערך מוסף על אף המנוע החלש הוא מעולה, וגיליתי את זה בדרכי לחיפה כשבית אורן קרץ לי בדרך.

האם גם ה147 סובלת מרקבונות כמו האלפות הישנות?

מה לבדוק? אני מכוון ל120 סוסים לרוב בגלל האיבזור.

איפה בודקים ומטפלים במרכז?

דגשים לשים לב אליהם? מחלות? עלויות תחזוקה?

המתחרה הישירה כביכול היא 206xs, איך התחרות בינהם מבחינת ניהוג? יש לציין שה206 לא ממש באה בחשבון בגלל שרובם שבורות, וגם כי בא לי אלפא.

פורסם

אלפא מצויינת, עם שלדה והגה טובים מאוד ולכן הניהוג מצוין.

בנוסף לזה היא מהדגמים היותר אמינים שהאלפא ייצרו.

קח בחשבון איכות לא טובה בפנים, וצפיפות אמיתית במושב האחורי (אם זה משנה לך...).

פורסם

המושב האחורי בשימוש לעיתים רחוקות, אך כן חשוב שכיאה להאצ'בק המושב האחורי יוכל להתקפל (גם זה לעיתים נדירות)

איכות לא טובה בפנים איך זה מתבטא? אני כיום בעלים של פיג'ו שנת 99', עד כמה גרוע אתה מדבר?

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך בהוצאות, תשקול את דגם ה-105. ההבדל בביצועים בפועל לא כ"כ מורגש והמנוע פחות מורכב. החיסרון - דיסקים קדמיים לא מאווררים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין יותר רקבונות בפח באלפות. הן לא סובלות מחלודה יותר או פחות מרכבים אחרים בני זמנם.

הרקבונות זכורים לטוב מהסודים של סוף שנות השבעים - תחילת השמונים.

אלפא רגישה (כיאה לאלפא) לתחזוקה לא נכונה (גם בחלקים / נוזלים) וגם ליידע של המטפלים (לא הייתי נכנס עם אלפא למוסך שאינו מתמצא באלפות).

במרכז יש לך (מוסכים) את מיכאל אלפא, אוטואיטליה והתלתן. ברחובות את איציק.

ממליץ לך לחפור בפורום אלפא (כפי שכבר הומלץ). תמצא שם הרבה חומר.

אגב לשאלתך - נראה לי שזו אלפא אמיתית :-)

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין שום רקבונות, יש מחלות כמו לכל רכב. הכל ניתן לסדר בדרך כזו או אחרת. בגדול היא מאוד אמינה, מעולם לא נתקעתי איתה בשום מקום. היא כבר לא צעירה, מצריכה תשומת לב ויד אוהבת.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לשאלה בכותרת אין באמת תשובה חד משמעית ולדעתי האישית, התשובה גם כלל לא רלוונטית או מעניינת, השאלות שבאמת צריכות לעניין אותך הן:

1. איך אתה מתחבר לרכב ולא אחרים. נהגת בו אי פעם?

2. איך הוא, לא בהשוואה לאלפות עבר/עתיד אלא בהשוואה למתחרות האחרות ושם היא לא מככבת ולא נחותה, באמצע שכזאת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם אתה רוצה לחסוך בהוצאות, תשקול את דגם ה-105. ההבדל בביצועים בפועל לא כ"כ מורגש והמנוע פחות מורכב. החיסרון - דיסקים קדמיים לא מאווררים.

+1

כמו כן, ה-150 איבדו ממניותיהם לאחרונה, כך שנמכרות במחירים יחסית סבירים. מה שכן, רוב הרכבים עם מעל 220KKM

משכנתא זה קל

פורסם

רוב הרכבים עם מעל 220KKM כי הם בני 13 (רובם 2002) ו-13X17=221. הזמן טס...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלי לא :lol:

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לשאלה בכותרת אין באמת תשובה חד משמעית ולדעתי האישית, התשובה גם כלל לא רלוונטית או מעניינת, השאלות שבאמת צריכות לעניין אותך הן:

1. איך אתה מתחבר לרכב ולא אחרים. נהגת בו אי פעם?

2. איך הוא, לא בהשוואה לאלפות עבר/עתיד אלא בהשוואה למתחרות האחרות ושם היא לא מככבת ולא נחותה, באמצע שכזאת.

לא נהגתי בו מעולם, אבל המחיר הקורץ והסמל מקדימה גם.

אני חושב שלא מדובר בסכום אסטרונומי לרכב ולכן ה"נפילה" לא תהיה משמעותית.

הסחירות קשה נורא.

פורסם

אם אתה רוצה באמת להנות ממנה הייתי מחפש את ה 2 ליטר הידנית (ולדעתי יש אחת ממש שמורה ביד 2)

אתה מקבל מנוע חזק ואת כל האיבזור.

מה שכן צריך לבדוק זה כמה שמן הוא אוכל (כי הוא אוכל) פה ליטר ל 4000 ק"מ יהיה טוב ויש גם יוצאים מן הכלל לכל קצה.

האם הוחלפו משולשים (עליונים ותחתונים) ומתי נעשה לרכב קלאץ' אם בכלל. והאם כלל החלפה של גלגל תנופה או לא.

וטיימינג שלא זול

מעבר לכך הרכב מתגמל ויותר מכך אבל אני לא באמת אובייקטיבי.

לא מזמן מכרתי אחת כזאת עם קצת חמוצים בפנים ואני בלב שלם אומר שמכל הרכבים שהיו לי מגרמניות צרפתיות ויפניות לא נהניתי ככה משום רכב עם כל ה"חסרונות" שבו.

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

בשנה אני עושה כ7000 80000 קילומטר ככה שאכילת שמן פחות מטרידה אותי.

כמה זה לא זול?

והאם משולשים בעייתים שצריך לבדוק שהם הוחלפו?

• תוכן חדש...