Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף mk5 fsi לחץ שמן נמוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני מספר ימים גולף fsi 2.0 2007 קניתי בפחות מרבע מחיר ככה שלא עניין אותי יותר מידי. לרכב היה רעש דומה לרכב דיזל. חשבתי אולי זה שסטומים. אולי מהטיימינג בדרך הבית נדלקה לי מנורה אדומה של שמן מיד עצרתי בצד בדקתי שמן ולא היה חסר (בדיעבד הסתבר שזה היה נורת לחץ שמן) אז המשכתי בנסיעה כרגיל חשבתי שזה בוצה באגן שמן המחלה של הגרמניות. ושלחתי את הרכב למוסך לבדוק מה קורה. המכונאי אמר שהיה שמן דליל כמו מים והחליף שמן וניקה שם כמו שצריך ועדיין המנורה נדלקת ויש רעש מהמנוע של רכב דיזל. הוא אומר שצריך לפתוח מנוע בשביל לראות מה קורה אולי זה משהו במשאבת שמן אולי משהו אחר. מישהו אולי יודע מה הכיוון? והאם לתת לו לפתוח מנוע? אני לא יודע כמה זמן נסעו ככה אם המנורה הבעלים הקודמים

פורסם

לרכב שברשותך אין שום מחלה של בעיות בוצה אלא אם הבעלים הזניח את הרכב.

גרור את הרכב למוסך רון לאיבחון מקצועי.

איזה כייף לי :)

פורסם

קניתי את הרכב דיי מוזנח. הרכב כרגע במוסך הבנתי שיש איזה תוסף ששמים בשמן השאלה אם תוסף יכול לעזור לרעש הזה

פורסם

המנועים האלו עושים רעש די דומה לדיזל מטבעם.

השאלה מה רמת הרעש.

אם הרעש חזק וניכר אז ייתכן שמקור הרעש הוא גל הארכובה.

וזה גם יכול להסביר את לחץ השמן הנמוך.

בכל מקרה כל מוסך סביר אמור לאבחן את זה ללא קושי.

פורסם

האמת לא יצא לי לשמוע עוד מנועים כאלה. הרעש לא ממש חזק אבל גם לא עובד שקט. גל הארכובה זה קראנק? אם כן הרעש לא מזה זה נשמע יותר כמו שסטומים

פורסם

יצא לי לטפל בכמה רכבים עם בעיות רעשים.

עשיתי פלאש מנוע, אחרי זה שטיפת שמן(שמים שמן חדש ומניעים לכמה דקות, ואחרי זה מורידים שמן עוד פעם).

שמים שמן איכותי שעומד בתקן ופילטר שמן מקורי או איכותי(Mann או של קנחט).

לי אישית הבעיות לא חזרו ולא נשמעו רעשים יותר.

כמובן שתלוי במצב הרכב שלך, יכול להיות באמת זה מה טיימינג ואז הסיפור שונהק

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
יצא לי לטפל בכמה רכבים עם בעיות רעשים.

עשיתי פלאש מנוע, אחרי זה שטיפת שמן(שמים שמן חדש ומניעים לכמה דקות, ואחרי זה מורידים שמן עוד פעם).

שמים שמן איכותי שעומד בתקן ופילטר שמן מקורי או איכותי(Mann או של קנחט).

לי אישית הבעיות לא חזרו ולא נשמעו רעשים יותר.

כמובן שתלוי במצב הרכב שלך, יכול להיות באמת זה מה טיימינג ואז הסיפור שונהק

ובקשר למנורה של הלחץ שמן מה יכול ליהיות?

פורסם

המכונאי שלי החליף פילטר שמן אבל ועדיין נדלק מנורה אני לא יודע אבל איזה פלטר הוא שם אני ישאל אותו זה משמעותי אם הפילטר לא איכותי?

פורסם

אתה מכונאי רון? אם אתה מתעסק אני יכול להוציא את הרכב ולבוא אליך כי זה ששמתי אצלו לא נראה לי מקצועי

פורסם
המכונאי שלי החליף פילטר שמן אבל ועדיין נדלק מנורה אני לא יודע אבל איזה פלטר הוא שם אני ישאל אותו זה משמעותי אם הפילטר לא איכותי?

תשמ'ע, אתה מתעסק בלנסות למצוא פיתרון לבעיה קריטית במנוע בהתכתבות דרך מסך המחשב וזה לא לעניין במקרה שלך. אני יכול לכתוב לך מגילה באורך מספר עמודים למה מנורת לחץ שמן עלולה לדלוק ואינני עושה מכיוון שמכונאי רכב מקצועי חייב לראות ולבדוק את הרכב.

מקווה שאתה מבין.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

האם נבדק לחץ שמן עם שעון מכני ?

דבר ראשון צריך לראות את הערכים של לחץ השמן כשהמנוע קר וחם

ולהמשיך משם .

כל הסימנים מראים שככל הנראה לא מדובר באזעקת שוא ולמנוע באמת אין לחץ שמן

ואת זה אני מסיק בגלל רעש הדיזל החזק שאתה מתאר .

אם יתברר שבאמת לחץ השמן נמוך (פחות מחצי באר בסרק כשהמנוע חם)ההיתי מתחיל מפרוק

אגן השמן כדי לוודא שאין בוצה או כל דבר אחר שחוסם את צינור המבוא של המשאבה .

אם אין בוצה ואין חסימה של צינור המבוא אז כדאי כשאגן השמן פתוח לפרק את כיסויי המיסבים

ולראות איך נראים מיסבי הטלטל ומיסבי הארכובה .

כשתגיעו לשם תעדכן אותנו וננסה כאן לעזור לך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...