Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אישור לרכב מיושן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להוציא גם ב-100 ש"ח.

המוסך שלי היה מנפיק לי בחינם כי הייתי עושה אצלו טיפול שוטף ומשם למכון הרישוי.

תתמקח אם יבקשו יותר, כי מניסיון עם כמה וכמה מוסכים, הם לא באמת מבצעים איזו שהיא בדיקה מעמיקה ובטח שלא מפרקים גלגלים כפי שהם נדרשים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז הם מזלזלים במקצוע שלהם. אתה משלם על שירות? שיעשו אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה משלם פרוטקשיין לא על שירות.

אני מניח שאת 99% מבעלי הרכבים הישנים מעניין האישור הטכני ולא עצם הבדיקה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אותי מעניין לנהוג ברכב תקין.

פורסם

גם אותי.

נניח ולא היה נדרש אישור רכב מיושן כתנאי למעבר טסט, היית דורש מהמוסך עצמאית ,אחת לחצי שנה, לפרק 4 גלגלים ולבצע כל מה שנדרש כיום לצורך קבלת האישור?

אם כן, אתה ככל הנראה משתייך לקבוצת ה-1%.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע אם הייתי בודק כל חצי שנה, אבל אם כבר מכריחים אותי לבוא למוסך כל חצי שנה ולשלם על בדיקה ואישור, אז שיעשו את זה כמו שצריך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להפך, למוסך אין אינטרס לעבוד סתם. הוא יכול להרוויח את הכסף הזה גם בלי לעשות כלום ובמעט זמן- מעלה את הרכב על ליפט, מציץ על הבלמים ויאלה תביא 150 ש"ח וסע. בגלל זה צריך מוסכניק שמתייחס ברצינות לעבודה שלו, מפרק גלגלים ובודק.

פורסם

מסכים אתך.

למה להסתפק ב150?

בוא נספר לך כמו לכולם שהמשאבות בלם שלך נוזלות,שהבולמים גמורים,שגומיות לציריות קרועות...

יש ויש,יש מוסכים הוגנים ויש כאלה שלא הוגנים.

ולכן- מציע להכנס למוסך שסומכים עליו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ועל מי סומכים? על מי שרציני. אחד שישקר לך שהבולמים גמורים יכול גם לשקר הפוך כשאין לו זמן או כח להתעסק, העיקר לקבל דמי בדיקה. יוצא ששילמת על כלום.

• תוכן חדש...