Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אני עוד מספר שבועות מתכוון לרכוש רכב קטן והכי חשובה לי האמינות שלו ושיהיה אוטומט.

ננעלתי על מספר דגמים שיש בינן התלבטות מאוד קשה:

1. יונדאי i10 - יש שני דגמים, ה-1.1 הינו חדש יותר (יכול למצוא 2011/2012) אך הנפח מנוע שלו קטן

ואיני יודע לגביו. הנסיעות שלי הם 95 אחוזים עירוניות בבאר שבע (אין עליות או כבישים קשים). ה-1.25

ישן יותר ואולי צורך יותר דלק, אני לא יודע.

2. דייהטסו סיריון - רכב ממש חמוד, לא יודע אם מצועצע מדיי ולא יודע לגבי אמינותו. הביצועים שלו נראים לי טובים. הכיוון זה שנת 2011.

3. סוזוקי ספלאש - נראה רכב מדליק, אבל נראה מבחוץ צפוץ מאוד... (לא שאני מסיע אנשים באופן תדיר),

עגלת תינוק תיכנס מאחורה?

התקציב הוא עד 45 שקל ולא יותר....

אשמח לדעות בנושא, הכיוון שלי הולך יותר ליונדאי משום מה (ה1.1) או הסיריון, עוד לא הייתי בתוך או נסעתי על אחת מהן כלל.

עריכה אחרונה על ידי Joshlomo
פורסם

שלושת הרכבים טובים אבל שים לב שיש להם רק 4 כוכבי בטיחות. אני מציע לך גם לקחת בחשבון את יונדאי I20.

מרווחת יחסית לסופר מיני, בטיחותית (6 כריות אויר גם בגרסה הבסיסית, ESP ויש לה 5 כוכבי בטיחות)

אמינות טובה (שלי כבר היגיעה לכמעט 170000 ק"מ) לכל רכב יהיו בעיות, קח בחשבון שזה תלוי הרבה בצורת התחזוקה+הרבה מזל.

בגדול הרכב נחשב לאמין.

צריכת דלק סבירה, חלקים זולים, מאובזרת מאוד. לדעתי, אחלה קניה למי שמחפש רכב להגיע מנקודה A לנקודה B בלי בעיות.

פורסם
שלושת הרכבים טובים אבל שים לב שיש להם רק 4 כוכבי בטיחות. אני מציע לך גם לקחת בחשבון את יונדאי I20.

מרווחת יחסית לסופר מיני, בטיחותית (6 כריות אויר גם בגרסה הבסיסית, ESP ויש לה 5 כוכבי בטיחות)

אמינות טובה (שלי כבר היגיעה לכמעט 170000 ק"מ) לכל רכב יהיו בעיות, קח בחשבון שזה תלוי הרבה בצורת התחזוקה+הרבה מזל.

בגדול הרכב נחשב לאמין.

צריכת דלק סבירה, חלקים זולים, מאובזרת מאוד. לדעתי, אחלה קניה למי שמחפש רכב להגיע מנקודה A לנקודה B בלי בעיות.

היי תודה על המענה המהיר...

יונדאי i20 2010 לפי החיפושים שלי קצת מחוץ לתקציב ואם היא בפנים זה רק מסוכנות רעב ואחרי 100 אלף ק"מ במינימום...

אני רוצה רכב לפחות ל-4 או 5 שנים ככה שאני לא רוצה רכב שקרעו אותו בליסינג או השכרה.

זה נראה רכב טוב ולכן אמרתי שאולי אחיה הקטן ייתן חוויה זהה בהתאם למגבלות.

פורסם

בעייתי לשאול אותי כי אני הייתי קונה גיר ידני ואז גם חוסך בדלק וגם מרוויח שנתון גבוהה יותר ;).

אבל לשאלתך, אולי הייתי קונה את ה I10 למרות שאני לא כזה אוהב את הרכב הזה.

אגב יש פה מודעה מעניינת, אם אתה לא נוסע הרבה בשנה זו יכולה להיות קניה טובה:

?ui=2&ik=17198fd92f&view=fimg&th=1512e0249ed83a66&attid=0.3&disp=emb&realattid=ii_1512e00fd44f851a&attbid=ANGjdJ-cSlWTq702unqK5XyX3wxHVW4Z-fDxVlNKGXNVQ7qbIn2j94yfh1FLmXvlt0iwfUNiQQzgH6eOU7ZIkXxLegYkI3E6ojBc4OmxjByjBB7N2AqHvGtC0FHJuhs&sz=w1026-h930&ats=1448195462099&rm=1512e0249ed83a66&zw&atsh=1

פורסם
בעייתי לשאול אותי כי אני הייתי קונה גיר ידני ואז גם חוסך בדלק וגם מרוויח שנתון גבוהה יותר ;).

אבל לשאלתך, אולי הייתי קונה את ה I10 למרות שאני לא כזה אוהב את הרכב הזה.

אגב יש פה מודעה מעניינת, אם אתה לא נוסע הרבה בשנה זו יכולה להיות קניה טובה:

?ui=2&ik=17198fd92f&view=fimg&th=1512e0249ed83a66&attid=0.3&disp=emb&realattid=ii_1512e00fd44f851a&attbid=ANGjdJ-cSlWTq702unqK5XyX3wxHVW4Z-fDxVlNKGXNVQ7qbIn2j94yfh1FLmXvlt0iwfUNiQQzgH6eOU7ZIkXxLegYkI3E6ojBc4OmxjByjBB7N2AqHvGtC0FHJuhs&sz=w1026-h930&ats=1448195462099&rm=1512e0249ed83a66&zw&atsh=1

ידני לא יכול בגלל האישה...

המודעה לא עולה לי (לא רואים כלום חוץ מאייקון של תמונה שבור) , תוכל לתת לינק?

פורסם

תבדוק טוב לגבי עגלת תינוק ביונדאי i10.

בזמנו גם אני שקלתי i10 או ספלאש, ה i10 נפלה בגלל מרחב פנים (לא הגענו לבגז'), הספלאש בגלל תא מטען פצפון, עגלה לא תכנס שם.

לדעתי - כאשר יש תינוק בתמונה - עדיף לעלות בקבוצת סופר מיני.

חבר שלי החליף i10 שהוא היה מאוד מרוצה ממנה - חודשיים לפני שנולד ילד ראשון.

פורסם

מיקרה ו i20 אלה אופציות טובות.

שתיהן אמורות לעשות את העבודה.

אני גם יודע שחבר טוב שלי וזוגתו מחזיקים מיקרה ויש להם תינוקת, הם מרוצים (מהמיקרה. גם מהתינוקת).

פורסם

תגידו, מה אני צריך לבדוק אצל סוכנויות רכב שטוענים שהרכב הוא "יד ראשונה מליסינג פרטי"?

אני צריך לדרוש מסמכים? זה בחזקת יד ראשונה מנהג יחיד? צריך להיזהר?

פורסם

לא יודע בדיוק מה אומר המחירון, אבל לדעתי האישית - קח את הטיעון הזה בערבון מאוד מוגבל,

תתייחס לרכב כליסינג לכל דבר, ותבדוק אותו ב 7 עיניים.

לא אומר לפסול את הרכב, אבל תבדוק אותו טוב טוב לגופו של עניין.

לסוחרי רכב בסוכנויות השונות יש "נטייה" להגיד שזה ליסינג פרטי, שזה נהג יחיד, אם זה רכב השכרה - שזה היה בהשכרה ארוכת טווח אצל אותו אדם במשך תקופה ארוכה \ כל התקופה. אני לוקח את כל זה בערבון מאוד מוגבל.

• תוכן חדש...