Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במצלמת דרך dod ls430w

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום זה ככה?

נראה כי הפוקוס על הפאנל (פינה שמאלית למטה) ,

תנסה להרים אותה טיפה שלא יראו את הפאנל,

יש אפשרות לסובב את העדשה ידנית? אולי מישהו נגע וכך אבד הזום?

פורסם

עדשה יצאה מכיול - אורך המוקד משתנה למשל, כאשר העדשה מסתובבת.

תנסה בצורה עדינה, לסגור את העדשה - כלומר לסובב אותה עד שתינעל. זה נראה שחסר קצת .

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תבדוק. אין לך מה להפסיד.

תנסה להיזכר האם היא קיבלה מכה / נפלה / וכדומה... אולי משהו זז.

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לא קיבל מכה, לא נפל.ככה סתם יום בהיר אחד והסרטונים נראים כאילו מבעד למסך ערפל.

אין שום אפשרות להזיז את העדשה והיא מקובעת פיקס. מקרוב (טווח של עד כמטר) היא מצלמת יופי, אך לטווח רחוק, איום ונורא.

הגעתי למסקנה שחבל להשקיע במצלמות יקרות.

פורסם

כשרכשתי את מצלמת המוביוס שלי קיבלתי יחד איתה סוג של מפתח אלן קטן לכיוון הפוקוס. אף פעם לא היה לי בו שימוש, אבל ברור לי שהאפשרות הזאת קיימת. אולי כדאי לבדוק אם יש לך גם אפשרות כזאת?

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
פעל לפי עצתו של madxxx להרים את המצלמה כך שלא תראה את הדשבורד ואת מכסה המנוע ואז דווח אם יש שיפור.

הוצאתי אותה בכלל מחוץ לרכב, ולא היה שינוי.

וחוץ מזה היא הייתה מורכבת כך מאז ומתמיד, ועבדה ללא דופי.

פורסם
עדשה מפלסטיק נמסה בשמש

העדשות הן מזכוכית, במותג DOD אלו הן עדשות מעולות.

אולי, אולי הכיסוי עצמו החיצוני ביותר שאינו עדשה עשוי פלסטיק וגם אז, לא סביר בעליל שכן אלו מצלמות מאוד יקרות ואיכותיות.

יש אחריות למצלמה, אני ממליץ לגשת לאחת החנויות בארץ והם נותנים אחריות או שירות לפחות ובדיקה.

הבדיקה הפשוטה היא לקחת הביתה, לצלם וידאו בבית עצמים קרובים ורחוקים להתרחק מעצמים ולאחר מכן לבחון את הוידאו.

ישנם מקרים שבהם המצלמה מתפקסת על הדשבורד המוקפץ חזרה לשמשה מהשמש או על חפץ כזה או אחר או בהגדרות שונות.

ממליץ לאפס את ההגדרות גם כן.

פורסם
כשרכשתי את מצלמת המוביוס שלי קיבלתי יחד איתה סוג של מפתח אלן קטן לכיוון הפוקוס. אף פעם לא היה לי בו שימוש, אבל ברור לי שהאפשרות הזאת קיימת. אולי כדאי לבדוק אם יש לך גם אפשרות כזאת?

לפי מה שאני זוכר המפתח הוא לא בשביל לכוון את העדשה אלא כדי לפתוח את המצלמה (השתמשתי בו בזמן החלפת הסוללה לקבל).

פורסם

האם יש ברגי set screw לכיוונון עדין על העדשה? תוכל להעלות כמה תקריבים של העדשה מכל מיני זוויות?

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

חברים, יש את המצלמה ברשת וזאת אחת המצלמות המעולות שיש בשוק (יש לי את הדגם 460W המתקדם יותר).

בתמונות שתראו אין אפשרות לכוון את העדשה, לכן ממליץ לו לבדוק קודם כל את מה שרשמתי לו, לאחר מכן לפנות לרשת לפורום של המצלמות, באתר עצמו או בפורומים של TALK על המצלמה יש מידע לגבי BLURRY וכו'. יש תופעות ויש פתרונות ויש גם מימוש אחריות.

פורסם

לטווח קרוב היא מתפקסת יופי, ציינתי שגם כשאני מנתק את המצלמה מהתושבת ומוציא אותה בכלל מהרכב היא עדיין לא מצלמת טוב למרחקים ארוכים (או בינונים) .

לצערי כמו בחוקי המרפי, המצלמה לא באחריות כבר חודשים.

יש חור ריסט במצלמה, עשיתי ריסט, ננסה פעם נוספת אולי יעזור.

• תוכן חדש...