Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i25 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום

קיבלנו הצעה לקניית יונדאי i25 שנת 2012 מנוע 1400, עם 36000 ק"מ מליסינג ב62000 ש"ח

הייתי מאוד שמחה לדעת אם העסקה כדאית כיוון שביד2 ראיתי הצעות מחיר לאותו דגם עם 60000 ק"מ במחיר של 55000+-

תודה רבה!

פורסם

נראה שהמחיר הגבוה יחסית הנדרש הוא בגלל הקיחומטראז' הנמוך יחסית.

תחליט אם הקילומטראז' הנמוך שווה לך 7000 ש"ח נוספים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי,

השאלה היא אם המחיר הזה הוא סביר לדגם? אני לא יודעת אם התחושה שקצת מנסים לסבן אתי נכונה או לא...

פורסם

המחיר המוצע הוא אכן מעט גבוה, אך לדעתי נתון למו"מ.

לא חושב שמנסים ל"סבן" אך בהחלט מנסים לקבל את המחיר הגבוה ביותר שיוכלו (ומי לא רוצה זאת?)

הורדה לליסנג ע"פ המחירון היא בין 13%-22%. לםני המכירה פתאום כל המכונית הופכות ל"ליסינג נהג יחיד" (הורדה של 10% בלבד)

על מכוניות עם ק"מ נמוך חברות מבקשות (ובד"כ מקבלות) מחירים גבוהים יותר, מאלה הנגזרים מנתוני הרכב, וכלי רכב עם ק"מ גבוה נמכרים בהרבה פחות.

לו היית רוכש את הרכב לצרכי מסחר, הפרש של כמה אלפי שקלים לכאן או לכאן הוא משמעותי מאד, אך מי שקונה את הרככב לשימושו לכמה שנים, הפרש של כמה אלפי שקלים אינו מאד משמעותי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
היי,

השאלה היא אם המחיר הזה הוא סביר לדגם? אני לא יודעת אם התחושה שקצת מנסים לסבן אתי נכונה או לא...

עניין של מו"מ.

קניתי בזמנו i30 עם 30K ק"מ ואכן ביקשו מחיר גבוה. ניסו לסבן אותי שההפחתה ליסינג נהג פרטי (עם אישור) זה רק 8% ועוד קומבינות.

בסופו של דבר , הפעלת לחץ ממנהל צי רכב בעבודה השיג קצת הנחה,

אבל לדעתי יותר קל לקבל מהם "שווי כסף" כמו טיפולים וכו. שלך שווה X, ולהם עולה חצי X.

פורסם

דובר פה רבות לאחרונה על ה I25, מדובר בהרבה מאוד כסף עבור תת משפחתית (איבזור נחות, מנוע 1.4, פחותץ מרווחת, פחות איכותית)

ממליץ בחום לחפש משפחתית "אמיתית"

• תוכן חדש...