Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משועבד לבנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קראתי כאן כמה שרשורים בחיפוש על רכבים שמשועבדים לבנק אבל עדיין נשארתי עם כמה שאלות שלא מצאתי עליהן תשובה ברורה.

אם אני כן סומך על הבן אדם, לפי תחושת בטן הבן אדם נראלי מאוד אמין, אבל אני לא סומך על הבנק, מה אני צריך לעשות? בעקרון הוא אמר לי שאני ילך לכסות לו את ההלוואה ואז יום אחרי נעשה העברת בעלות.

עכשיו מי אמר שאיך שאני משלם לו על השיעבוד הם ישחררו באמת את השיעבוד? אולי יש לו עוד חובות? האם אני צריך ללכת איתו לבנק? ומה כדאי לבקש מהם בדיוק? ומה מומלץ לרשום בזכרון הדברים? תודה רבה מראש!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אתה יכול לבקש מכתב כוונות מהבנק, בו הם מתחייבים להסיר שעבוד ברגע שאתה מעביר להם את הסכום אותו קבעת עם המוכר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תכין שיק בנקאי לפקודת המוכר.

לך איתו לבנק שלו. תשאיר את השיק אצל המנהל, שלא יפקידו עדיין בחשבון.

שהבנק יסיר את השיעבוד רק מהרישיון.

לכו יחד לדואר תעבירו בעלות.

חיזרו לבנק, שיפקידו את השיק לחשבון שלו, ושהבנק יביא לך ביד העתק מהמכתב שהוא שולח לרשם המשכונות בו הבנק מבקש לשחרר את המישכון שרשום על הרכב.

תבדוק אחרי שלושה שבועות שהמישכון ירד. אם לא ירד תמתין עוד שבוע. אם לא ירד גם אחרי השבוע הנוסף, גש עם המכתב שנתנו לך העתק שלו ללשכת רשם המשכונות, ויורידו לך את המישכון בו במקום.

סע משם צוהל ושמח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אוקיי תודה רבה רק איך בודקים בדיוק אם המשכון ירד?

ודרך אגב אני לא בטוח שהבנק יסכים להשאיר אצלו צק בנקאי בלי להפקיד אותו כי צריך לבדוק אם הוא אמיתי ןזה לוקח שלושה ימים לא?

עריכה אחרונה על ידי pronella

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

כשהבנק יוריד את השיעבוד לא יהיה תוצאה לחיפוש הרכב באתר הזה? או שגם למשכון צריך לפנות?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תוכן חדש...