Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה של audi a1 sportaqck 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחר אני נפגש עם בחור כדי לקנות ממנו audi a1 2014 1400Tfsi sportack.

לאחר חיפושים ובירורים הבנתי כי מדובר ברכב שעונה על הצרכים שלי.

רציתי לדעת אם משהו יכול להמליץ או דווקא להתריע על דברים שחשוב לדעת לפני רכישת הרכב( כך לדוגמא, בגולף הקודמת שלי אכלתי אותה עם הגיר...)

הגיר אמין? מה עם המנוע 1400Tfsi? צריכת דלק וכו'.

בקיצור, כל פיסת מידע שתעזור לי לגבש החלטה שלמה יותר תועיל.

אשמח מאוד!!!

תודה

פורסם

מה הדרישות שלך (מה חשוב לך יותר- כוח\אמינות\בטיחות\מרווח\דלק)? אוטומט\ידני? סופר מיני\משפחתית? איך אתה נוסע (לבד\עם אנשים\בין עירוני\עירוני)?

לגבי המנוע והגיר, הם טובים מאוד ומספקים הרבה כוח מסל"ד נמוך יחד עם צריכת דלק טובה. הבעייה היא האמינות- האוטו לא יהווה מתחרה למאזדה למשל מבחינת אמינות... לסבי הייתה ג'טה עם אותה יחידת הנעה, הוא בעיקר אכל דרעק ממנה. מצד אחד, ככל שעולים בשנתון האמינות משתפרת, מצד שני זה תלוי מאוד על איזה אקזמפלר אתה נופל. האמינות במנועים ה"חדשים" של VAG השתפרה מאוד (1.4 עם 140\150 כ"ס, 1.8 עם 192 וכו').

לדעתי חלופה טובה לאודי צגיעה דווקא מבית- הגולף עם מנוע 1.4 125 כ"ס (לא 122 כמו באודי) אחרי המתיחת פנים עולה 132K, אוקטביה עם אותו מנוע בהספק של 150 כ"ס תעלה בסביבות 140K, הגולף עם ההספק המתוגבר ויותר אבזור תעלה 150K, ולדעתי השוס האמיתי היא האחות לפלטפורמה של האוטו- פולו GTI (שאם אתה מוכן לידני חורגת מהתקציב ב-4K בערך, ואם אוטומט אז עוד רבבה).

• תוכן חדש...