Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום ביקרתי אצל החבר'ה מ-SOUND FX פ"ת והתקנתי שם סט קומפוננט קדמי 5.25 של מורל (מדגם פולס עם טוויטרים של הייבריד).

ההתקנה בוצעה בצורה מקצועית מאוד,כולל ביצוע טיונינג למערכת ששינה את הסאונד בצורה משמעותית, מעבר לזה היחס חברי (בניגוד למס' מתקינים שבעבר התקנתי אצלהם שמעדיפים שתיהיה במרחק 100 מ' מהרכב כדי "שלא תפריע"),והם גם עזרו לי עם מספר דברים שלא קשורים להתקנת הקומפוננט (החלפת ידית הילוכים וחיבור לרמקולים האחוריים שבמקור הותקנו בצורה מאוד מקצועית (חוברו למגש עם אזיקונים....),אבל עכשיו בעזרתם האדיבה הרמקולים מחוברים כמו שצריך.

מעבר לזה היה נחמד להכיר אותם מעבר לכינויים שלהם בפורום.

לסיכום,ממליץ על המקום למי שמעוניין בהתקנה מקצועית ויחס אדיב.

נ.ב

כמו כן,למי שמחפש קומפוננט זול שנותן תמורה לא רעה למחיר אני ממליץ על מה שאני התקנתי, הם נשמעים לא רע בכלל (יחסית כמובן לסט שעלה לי 400 שקל),והם בטח עדיפים על זוג רמקולים FULL RANGE שתשיגו במחיר זהה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

400 ש"ח על פולס עם טוויטרים של היבריד? מאיפה?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

כל מה שאני קונה לרכב זה ממישהו שמביא את כל מוצרי הסאונד בייבוא מקביל (ובמקרה של פריטים ישראלים יש לו קומבינות עם מס' חברות והוא מקבל מחירים מאוד זולים),והוא מוכר לי את החלקים במחירים שמאוד מתקרבים למחירי העלות שלו.

לצורך העניין מגבר רוקפורד ייעלה לי אצלו כ-1000-1200 שקל (ל-4004),ויש עוד המון פריטים.

אם תרצה,אני אבדוק לך אם יש אפשרות שתקנה גם במחיר הזה.

נ.ב

למען הסר ספק,לא מדובר במכשירים גנובים חס וחלילה (יש לי סלידה עזה מאלה שרוכשים מוצרים עזים), אלא במכשירים חדשים לחלוטין באריזתם המקורית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שמח שאתה מרוצה...

הייתי ממליץ לך להוריד את הרמקולים 9*6 מאחורה, להכניס מגבר טוב, וסאב, ואתה יוצא מבסוט...

ואני מודיע לכל אותם חברי הפורום החמודים שלא כ"כ אוהבים את התר'דים האלו:

במהלך שבוע הבא הג'אסטי שלי נכנסת לפירוק ע"י עופר, לצורך התקנת אזעקה + נ"מ, וסט קומפוננטים של זטק 4", המגבר והסאב כבר מורכבים (הרכבה עצמית, לא היה לי סבלנות לחכות), אבל צריכים להחליף מגבר.

אני מתכנן לצלם, הרבה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מורל מייצרים בארץ, ולכן קצת יותר מ-400 שקל זה המחיר של הפולס אם אינני טועה.

אבל לגבי המגברים של רוקפורד מהדגמים החדשים - אם תוכל להשיג את ה4004 במחיר שציינת, זה ממש לא רע.

פורסם
אז היום ביקרתי אצל החבר'ה מ-SOUND FX פ"ת והתקנתי שם סט קומפוננט קדמי 5.25 של מורל (מדגם פולס עם טוויטרים של הייבריד).

ההתקנה בוצעה בצורה מקצועית מאוד,כולל ביצוע טיונינג למערכת ששינה את הסאונד בצורה משמעותית, מעבר לזה היחס חברי (בניגוד למס' מתקינים שבעבר התקנתי אצלהם שמעדיפים שתיהיה במרחק 100 מ' מהרכב כדי "שלא תפריע"),והם גם עזרו לי עם מספר דברים שלא קשורים להתקנת הקומפוננט (החלפת ידית הילוכים וחיבור לרמקולים האחוריים שבמקור הותקנו בצורה מאוד מקצועית (חוברו למגש עם אזיקונים....),אבל עכשיו בעזרתם האדיבה הרמקולים מחוברים כמו שצריך.

מעבר לזה היה נחמד להכיר אותם מעבר לכינויים שלהם בפורום.

לסיכום,ממליץ על המקום למי שמעוניין בהתקנה מקצועית ויחס אדיב.

נ.ב

כמו כן,למי שמחפש קומפוננט זול שנותן תמורה לא רעה למחיר אני ממליץ על מה שאני התקנתי, הם נשמעים לא רע בכלל (יחסית כמובן לסט שעלה לי 400 שקל),והם בטח עדיפים על זוג רמקולים FULL RANGE שתשיגו במחיר זהה.

שיהיה בשעה טובה.

שמח שאתה מרוצה...

הייתי ממליץ לך להוריד את הרמקולים 9*6 מאחורה, להכניס מגבר טוב, וסאב, ואתה יוצא מבסוט...

ואני מודיע לכל אותם חברי הפורום החמודים שלא כ"כ אוהבים את התר'דים האלו:

במהלך שבוע הבא הג'אסטי שלי נכנסת לפירוק ע"י עופר, לצורך התקנת אזעקה + נ"מ, וסט קומפוננטים של זטק 4", המגבר והסאב כבר מורכבים (הרכבה עצמית, לא היה לי סבלנות לחכות), אבל צריכים להחליף מגבר.

אני מתכנן לצלם, הרבה.

גם לך.

תהנו!!!

פורסם

אבל טוויטרים של הייבריד לבדם עולים משהו כמו 300 ש"ח מינימום...

אגב, לי כבר יש את אותו ה"סט קומפוננט" פולס עם הייבריד, אבל אני רוצה אולי להחליף קרוס ומיד...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...