Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון וקטן עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים מה שלומכם?

ידידה שלי רוצה לקנות רכב והבטחתי שאעזור לה.

התקציב הוא 15-20K.

הרכב צריך להיות (רמת החשיבות היא ע"פ הסדר):

אוטומט,

חסכוני,

אמין,

קטן,

בטיחותי.

אני יודע שדי ציינתי פה מאפיינים של רכב מושלם, אבל חשוב שהוא יהיה עול קטן מאשר גדול :)

מקווה שתוכלו לעזור לי ולה :)

בתודה, בר

פורסם

כל התנאים אפשריים לדעתי חוץ מבטיחותי...

אין רכבים קטנים וחסכוניים שהם גם בטיחותיים.

דגמים שכדאי לראות:

יונדאי גטס או אקסנט מבציר מאוחר...

מזדה דמיו

דיהטסו סיריון

אנילא מכיר אישית עוד אבל מסתבר שיש עוד שעונות על הדרישות שלך... מאמין שיבואו עוד המלצות...

פורסם

אפשר לחפש קליאו III 1.6, האבזור מעט תמוה, אבל הרכב בטיחותי ונוח. צריכת הדלק מעט גבוהה בתוך העיר בגלל המנוע הגדול, מחוץ לעיר הוא יתאמץ פחות ושם היתרון שלו.

מבחינת אמינות אם קונים אחת שמורה ומטפלים בה כמו שצריך היא תשמור על אמינות טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש את הגרנדה שהיא יחסית בטיחותית אבל עם גיר רובוטי.

לדעתי אם יש קליאו 3 בתקציב זאת אופציה טובה.

הדמיו כבר רכב ישן.

הייתי בודק גם גטס ברמות גימור gli/glx/gls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע על איזה פונטו אתה מדבר אבל לגיסי היתה פונטו ספייס 80 כ"ס גיר רציף. אחלה רכב שבעולם, חסכוני בדלק, אמין מאוד אבל בתקציב הזה הרבה יותר חשוב מצב הרכב מאשר איזה רכב מדובר. לא שווה לשים דגש על חסכון בדלק כי תקלה קטנה יכולה לקזז את כל החסכון בדלק לכן חשוב לחפש רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה טסט ארוך ושכל המכלולים בו עובדים כראוי (מזגן חלונות חשמל וכו').

בקיצור - בתקציב הזה מצב הרכב חשוב הרבה יותר מאיזה רכב מדובר. אם הק"מ שהיא נוסעת לא גבוהה אז בכלל לחסכון בדלק אין משמעות.

פורסם

לא לפונטו יש צריכת דלק גבוהה אלא לגטס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...