Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לקראת קניית רכב חדש (לא מהניילון) ובבעלותי הרכב שבכותרת.

לאחרונה (חצי שנה) דולקות לו בערך כל הנורות ברכב, הוא נתקע,

המזגן לא פועל והגעתי למצב שבו אין לי רצון וכסף להשקיע בו כדי למכור אותו ב-6K.

האם אתה מכירים את הנוהל למכירה לברזל?

מה הטווח מחירים שצריך לגבות? האם אפשר לקחת כמה דברים מהרכב שאצטרך לרכב הבא לפני? (מנורות, רמקולים וכו').

יש פרוצדורה רישומית?

הרכב נמצא בבאר שבע.

תודה לעוזרים!

פורסם

תנסה לפרסם למכירה עם התקלות שלו, אולי מישהו ירצה לקנות אותה בתור תורמת איברים או מישהו שיכול לתקן אותה בזול, בברזל לא תקבל עליה הרבה, ביד 2 אם תפרסם אותה ב1000-2000₪ אני נוטה להאמין שמישהו ירכוש.

אם יש לך מערכת טובה או רמקולים טובים כמובן ששווה לפרק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על העצה...

זה אומר שאצטרך לדעת מה התקלות... (לשלם על בדיקה וכולי)...

אין לי מושג מה התקלות ולא רוצה לדעת האמת.

רוצה להיפטר ממנו בגדול באיזה 2-3 אלף ויש מצב שמי שיתקן אותו ירוויח אחלה רכב בסוף אם יתקן

(כי החלפתי לו ראש מנוע לפני שנה וקצת, רדיאטור חדש, מצבר חדש)...

פורסם

לא,

גם מי שקונה רכב בתקציב כזה לא ייקח אותו לבדיקה.

תרשום את התקלות שיש לרכב וזהו. אתה לא מכונאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שאלה נוספת וקצת מוזרה...

בטסט שלי נגמר עוד שבועיים... תכלס לא שווה לי לחדש אותו לשנה ב-1200 שקל שאני יכול

לשמור לרכב הבא (שעדיין לא יודע איזה)...

אם נתפסים ללא טסט זה בלאגן? שווה לעשות וזהו? תודה.

פורסם

עד 4 חודשים ללא טסט - 250 ש"ח קנס ו 6 נקודות.

מ 4 עד 6 חודשים ללא טסט - 750 ש"ח ו 6 נקודות.

מעל 6 חודשים ללא טסט - הזמנה לבית משפט ו 6 נקודות.

בכל פעם שעוצרים לבדיקה, קנס חדש.

כמו כן, תנאי לכיסוי ביטוחי הוא רישיון רכב בתוקף.

בקיצור, אל תסע באוטו ללא טסט.

אם החלטת לא לחדש, ביום שיגמר הטסט תעמיד את האוטו.

פורסם

אם הרכב במצב נסיעה תפרסם אותו במחיר נמוך ביד2 עם פירוט של כל התקלות. יתכן ומישהו ירצה להשמיש אותו בהשקעה מינימלית או סתם להשתמש בו עד התקלה המשביתה הראשונה.

בפירוק לא תקבל עליה הרבה.

פורסם

לכל סיר יש מכסה, ומחפשי מציאות לא חסר. השווי לברזל הוא 600-800 ש"ח תפרסם את הרכב למכירה AS IS ב-2000 ש"ח וסביר שתמצא קונה ב-1500 ש"ח.

אם לא תמכור עד שלושה חודשים מתום התוקף, תבטל את הרשיון במשרד הרישוי, ומכור לברזל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור אחד שמתעסק בתחום בין אם זה קניית ומכירה רכבים ישנים, במצב הנוכחי של הרכב לפי תיאורך .

לא יישלמו לך יותר מ1500 ש"ח .

Audi A3 8L

• תוכן חדש...