Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוקיות בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ביום חמישי הקרוב אני טס לגרמניה לחופשה קלה ורציתי לקנות לרכב שלי פורד פוקוס

חלקים קוסמטים חיצוניים משומשים לרכב ואולי גם מכניים.

אחרי חיפוש מעמיק ודי מעיק לא מצאתי שום כתובת או חנות :-(

אני ישהה באיזור ברלין.

אם תוכלו לעזור לי למצוא כתובות או חנויות זה יהיה מעולה!

בתודה מראש!

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

עזרה בבקשה מישהו מכיר?

פורסם

מצטרף לשאלה.

אם תמצא משהו אני אשמח לשמוע, אני טס עוד חודש וקצת ורוצה לקנות גם כמה דברים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אם אתה לא מחפש את החוויה של השיטוט בפירוקיה הרבה יותר כדאי לקנות את החלקים באינטרנט ולשלוח אותם למקום הלינה האחרון שלך. אבל אני מניח שאם אתה נוסע בחמישי זה מאוחר מדי.

פירוקיות יש בכל איזור בגרמניה, פשוט פתח דפי זהב gelbeseiten.de תחת סעיף Autoverwertung.

כמובן שהם נמצאות באיזורי תעשיה מחוץ לעיר ללא נגישות טובה לתחבורה ציבורית.

העובדים בדרך כלל יהיו תורכים שניתן לדבר איתם בגרמנית - לא נראה לי שתגיע רחוק באנגלית.

כשאתה מכין את רשימת הקניות שלך קח בחשבון מה נפוץ בכבישי גרמניה - פוקוס למשל יהיו בדרך כלל דיזל, ידניות, הצ'בק או סטיישן.

כלומר אם אתה צריך פנסים אחוריים לסדאן לא תמצא בקלות. מסרק הגה, למשל כן.

בכלל רצוי לשלוט בקטלוג החלקים של רכב היעד ולדעת באיזה גרסאות נוספות של הרכב ובאיזה שנות הייצור החלק הנדרש תואם.

העובדים לא יוכלו לעזור לך הרבה.

לעיתים קרובות ישלחו אותך לבחור חלק מתוך ערמה - לי למשל אמרו "מסרקי הגה של BMW זה בערמה הזו." תגיע עם בגדי עבודה וכפפות, ותיק מתאים לקחת את הקניות.

התשלום כמובן במזומן בלבד. לא תמצא טפסים לתיירים על הזדכות במע"מ, אלה לא חברים ב"הסבר פניך לתייר".

נסיעה טובה.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לפי התמונה יש לו פוקוס הצ'באק אז כנראה שהוא לא יתקשה למצוא משהו שם.

אגב עמוס, אתה מכיר במקרה חנויות שמוכרות אביזרים כמו פנסי ערפל, ידיות הילוכים וכו'?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

גם אני ראיתי את התמונה.

ניסיתי להגיד שאם אתה נכנס לפירוקיה ללא בירור מראש, יש לזה טעם רק לחלקים שהם נפוצים בגרמניה.

לעיתים קרובות יש הבדל בדגמי המנוע. למשל פוקוס 2 ליטר שנמכרה בארץ לא קיימת בגרמניה.

דוגמה אחרת, אם אתה צריך חלקים לאימפרזה תמצא בכל פירוקיה בארץ. בגרמניה לא בכל מקום.

פנסי ערפל וקישוטים תמצא בATU ובD&W. אם אתה קונה סחורה סינית אין לזה טעם, תזמין ישירות מסין לארץ. אביזרים גרמניים לרוב יקרים. כמו כל דבר עדיף לקנות באינטרנט, המבחר תמיד גדול ממה שתמצאבכל חנות. לרוב גם יותר זול.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני מתכוון לאביזרים מקוריים כמו ידית הילוכים או קיט פנסי ערפל לפיאט שלי. מכיר חנות כזאת שתמכור לי בגרמניה?

פורסם

אני רוצה לקנות מסגרות לפנסי ערפל הקדמיים ואולי הגה בלי כרית אוויר ותושבות בולמים

• תוכן חדש...