Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי קופה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אחי מעוניין לקנות יונדאי קופה 2.7 החדשה אבל אוטומטית מכיוון שאישתו לא יודעת ידני, רציתי לשאול אותכם חוות דעת על הרכב כי את האמת אין לי שמץ של מושג על רכב זה,התקציב שלו הוא בסביבות ה 150אלף ש"ח אבל הרכב חייב להיות אוטומטי לא יקר מידיי לאחזקה וחשוב שאהייה ספורטיבי אז אם יש לכם עוד הצעות שיכולות לעניין אותו אני ישמח להעביר לו אותן.

דורון.

פורסם

לדעתי אוטומטי 2.7 אמור לעלות כ 170-175Kש"ח

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

צר לי אך יונדאי קופה 2.7 ליטר טיפרוניק עולה כ-168 אלף שח. היחידה שנכנסת בתקציב היא ה-2 ליטר ידנית שמחירה 148 אלף שח. ואם יש להם ילדים שלא יסתמכו להכניס אותם מאחור מכיוון שנורא צפוף שם ואי אפשר להכניס שם מישהו שגובהו מעל 1.50 מטר.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

יונדאי קופה? ספורטיבית?

חוץ מפוזה וגימור באיכות ירודה - אין ברכב הזה כלום.

אם הוא מחפש ספורטיבי שיקנה סוזוקי ליאנה, לפי טופ גיר היא יותר ספורטיבית ;)

הוא מחפש רכב חדש בלבד?

פורסם

נסעתי,לא נהגתי,אני מדגיש,ביונדאי קופה 2.7.המנוע שלה מעולה,חזק גמיש ושקט והשילוב עם הגיר יוצר מכונית מהירה,לא טיל בליסטי,אבל אין לה שום בעייה לשייט בקלילות על 180 קמ"ש,ולהאיץ למהירויות האלו במהירות.לגבי איכות הגימור-למרות שזו היתה מכונית מבחן שעברה התעללויות,שום חלק לא הרעיש ולא קירקש,למרות שאין ספק שאיכות החומרים בה לא מסכנת את מרצדס,ב.מ.וו אודי ושות...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נהגתי ביונדאי קופה 2.0. איכות הגימור בסדר גמור. נסעתי ב-2.7 והמנוע באמת חזק למדי ונעים. המכונית נראית מצוין. צפופה מאוד מאחור ובתא הנוסעים אווירה מעט קלסטרופובית. היא לא ספורטיבית פרופר, אבל גם לא רעה במיוחד. האחיזה סבירה, ההתנהגות סבירה, ההיגוי סביר. שיקח נסיעת מבחן ויחליט בעצמו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממש ממש הוא לא התכוון לקנות חדש

דעתו וגם דעתי שאת רוב המכוניות לקנות יד ראשונה זו טעות

יש לכם הצעות יותר מעניינות אז..??

פורסם

ודאי.

במחיר הזה אתם יכולים למצוא ללא שום קושי אלפא 147 סלספיד, משנתון נמוך יותר.

היא הרבה יותר מהנה, הרבה יותר מרווחת מהיונדאי הצפופה מאוד(גם מקדימה-הראש נוגע בתקרה גם אם אתה לא כ"כ גבוה), המנוע יותר טוב. הבעיה היחידה שאמורה להיות היא האמינות אך לפי שמועות גם היא שופרה בצורה מפתיעה מאוד.

בהצלחה.

פורסם

לפני כמה זמן (קצת פחות מחודש) קנינו AUDI A4 1.8T משנת 2000, המחירון

שלה נע בסביבות המאה אלף יש לו גיר טיפטרוניק מאוד נחמד!

הביצועים שלו טובים מאוד, רעש יפה, מאוד מאוד נוח, כיאה לאודי, אוטו נהדר!

ולפי דעתי מכונית עם עיצוב מאוד יפה!

יש לה הרגשה די ספורטיבית, לא ברמה של הוטהאצ' כמובן אבל גם לא עגלת קניות!

עם אתה לא יודע איך האוטו נראה, תיכנס בחתימה שלי יש כמה תמונות שלה!

בהצלחה לך ולאשתך

יונתן

• תוכן חדש...