Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיישנתי בקורבט C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש!

הקורבט הזאת היא סוג של חלום ילדות שלי, כילד היו לי 3 תמונות תלויות מעל המיטה- סמנתה פוקס, קונטאש אדומה וקורבט כזאת שחורה.

אייקון מוטורי.

תהנה מכל רגע וסע בזהירות, העדר בקרות אחיזה ומומנט בריא ריסקו הרבה קורבטים כאלה.

וואו, נראה מדליק. נתקלתי רק עכשיו בשרשור. ובחרת אחלה צוות להיות שותף לחלום.

ואגב חלומות, לזה עם הציטוט מעלי.. תראה את פותח השרשור. הייתי בודק אם אפשר להביא את סמנתה פוקס בתקנות אספנות.. חלומות אפשר להגשים:)..

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תודה לכל המפרגנים :)

RS,אני עוד מחכה לסיבוב באברט' .

עדכון: הרכב יצא מאוטו-איטליה עם צנרת חדשה (בקרוב אעלה וידאו ).

אחרי שסדרנו נזילות שמן קלות וגיא עבר על הרכב לתקינות לנסיעה "נמרצת" אני יכול לדווח שאני חושב שהרכב מנסה להרוג אותי בנחמדות.

הילוך ראשון או שני יציאה מרמזור או סתם פנייה,מעט מנת גז (לא יותר מידי) עם טיפה היגוי היא זורקת,אומנם זה נשלט מאחר ומדובר על מהיריות נמוכות,אבל אני צריך להזכיר לעצמי להיות ילד טוב,כי לא רחוק היום שאגמור נגד כיוון התנועה עם האף במדרכה.

מצד שני,אני צוחק כמו ילד בן 8 כל פעם שהיא עושה את זה.

וכן הצמיגים (האחוריים) חדשים דנדשים.

תאוצה בקו ישר מאוד שימושית,טונות של מומנט לא משנה באיזה הילוך אני וכמה סל"ד לחיצה יפה על הגז והיא קופצת קדימה כמו כלום.

סוגיית הקלאץ' הקשה-אני חייב להגיד שאני מתרגל אליו דיי מהר ,אמנם אני עדיין מקלקל בפקקים בעליות ,אך אני כולי תקווה שגם זה יהפוך למינורי בנתיים עברנו יחד רק 600 קילומטר.

דבר אחד מפריע לי מאוד ואותו אני חייב לסדר,הפנלים של הדלתות חייבים חיבור מחדש ,כל פעם שאני עובר מעל מהמורה בכביש הם רועדים ורוטטים,אם מישהו רוצה להמליץ על רפד\איש מקצוע שמתעסק בתחום אשמח באיזור תל אביב אשמח.

והמזגן נכנס ויוצא מפעולה,כשהוא עובד הוא מקפיא לי את הביצים,אך לאחר חצי שעה הוא יכול לצאת מפעולה ונשוף עלי אוויר פושר.

דלק-היא שותה,אבל כמו שציינתי בפתיחת השרשור ממש לא סוף העולם משולב באיזור ה1-7 .

וזהו בקצרה,כיף אדיר, ילדים קטנים מצביעים ומחייכים,הציפורים שרות, ובגדול היא עושה את העולם מקום טוב יותר (וגם רועש יותר).

עריכה אחרונה על ידי nimnim

Porsche 944 turbo

פורסם

הילוך ראשון או שני יציאה מרמזור או סתם פנייה,מעט מנת גז (לא יותר מידי) עם טיפה היגוי היא זורקת,אומנם זה נשלט מאחר ומדובר על מהיריות נמוכות,אבל אני צריך להזכיר לעצמי להיות ילד טוב,כי לא רחוק היום שאגמור נגד כיוון התנועה עם האף במדרכה.

תחליף לקפיצים קדמיים של Z51 84.

זה הסט-אפ שהשתמשו בו כל הקבוצות ששלטו במירוצי Showroom-Stock בארה"ב בשנים 85-86-87 (שליטה שגרמה להרחקת הקורבט מהסבב ב-88!).

אנטירולים: 30 מ"מ מקדימה, 24 מ"מ מאחורה (שניהם הגיעו כסטנדרט ב-Z51 של 85, וגם מ-88 והלאה)

קפיצים: 5.72 ק"ג\מ"מ מאחורה (הגיע כסטנדרט ב-Z51 משנת 85 והלאה), 10.2 ק"ג\מ"מ מקדימה (הגיעו אך ורק ב-Z51 של 84).

פורסם
נמרוד נשמע לפי התופעה שהמזגן מקרר מדי ומקפיא את הצנרת.
יש דבר כזה? ספר לי,כי גיא אומר שחסר גז,מה שפחות מסתדר לי כי כשאין גז אז המזגן לא אמור כלל. בכל אופו מזגן זה כלי מאוד נחוץ מאחר ותיבת ההילוכים פולטת הרבה חום.

Porsche 944 turbo

פורסם

תתחדש.

מניסיוני, נהג מתחיל צודק. כשהמזגן מקרר יותר טוב ולאחר מכן יוצא אוויר פושר זה בגלל הקפאה של הצנרת. כנראה טרמוסטט תקול.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ממטרף לנהג מתחיל ואמיר.

לפי מה שאני יודע, תופעה כזו עלולה בהחלט לקרות והסיבה הכמעט וודאית היא תרמוסט שלא עובד כלל או מזייף. תתחיל מלבדוק אותו.

פורסם

נמרוד, אל תאיים.

אתה מוזמן תמיד.

ואם בא לך שנצלם את הכלה, רק תגיד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...