Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת הדיוט - shipito ודומיו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החלטתי לפתוח לי שם חשבון. יש יותר מדי פריטים שאני מעונין לרכוש, אבל שהמוכר לא שולח מחוץ לגבולות ארהב הברית...

1. אני רואה שיש אתר בעברית. עם איזה אתר לעבוד? ה"מקורי" אמריקאי, באנגלית? או שזה המתורגם הישראלי? אותו הדבר?
  2. קראתי פה ושם שניתן לבצע איחוד של כמה חבילות ואז הם שולחים בפעם אחת. כיצד זה מתבצע? כמה זמן הם מוכנים לאחסן חבילה עד שחברותיה יגיעו גם כן, ואז לאחד לכדי אחת?
  3. כיצד מתבצעת התקשורת מולם, למשל להעביר מסר לגבי בקשת האיחוד: שולח דוא"ל רגיל? מסרון דרך האתר? או שיש אפשרויות סימון להוראות מוטמעות?
  4. האם shipito היא אכן הדרך הכי מוצלחת עבורנו כאן בישראל? או שיש ספק נוסף שעדיף?
  5. האם באמת אפס עלויות (למעט הפקדה ראשונית קטנה להפעלת החשבון)? או שיש דמי עלות חודשיים או משהו דומה?

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

5-אין תשלום חודשי.

4-לי היה ניסיון טוב איתם בשליחת oneplus one.

3-כשהייתה לי שאלה שאלתי דרך הצאט באתר,מהיר ומועיל.

1-אני עבדתי באתר באנגלית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לך כאן לא מעט תשובות:

https://il.shipito.com/faq#consolidate

אני אישית שלחתי פעם אחת עם שיפיטו, היה די מוצלח

למעט העניין שבו נאלצתי לשלם על משלוח יקר יותר (אקספרס), כ-$42

בגלל שהחבילה שנשלחה מאמזון הכילה 2 סוללות גיבוי חיצוניות ועל סוללות ליתיום

לא ניתן לשלוח בשיטות הזולות.

אם הייתי מודע לזה, הייתי משתמש בשירות של BUY2USA, היה יוצא לי חצי מחיר.

אני עבדתי עם האתר האמריקאי באנגלית.

ממליץ לשלם על צילום החבילה כדי שתוכל לראות בעצמך כיצד הגיעה (מצבה), איך נראית

ואם אתה באמת רוצה, אתה יכול לשלם על תמונה של תוכן החבילה והם יפתחו אותה במיוחד לצילום.

פורסם

אני משתמש בשירות של Mustop משנת 1998. השירות אינו זול, אבל המוצרים מגיעים שמורים היטב ובזמן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני השתמשתי פעמים ב Buy2USA, פעם אחת ב shipito.

אין עלות חודשית כמו שנאמר.

אני גם השתמשתי באתר באנגלית.

לי היו בעיות כי הכנסתי בפעם הראשונה כתובת לא נכונה, באמת בטעות, אחרי זה בשביל לשנות כתובת ביקשו ממני כל מני תעודות כדי לוודא שאני לא איזה רמאי, החשבון נכנס לי להקפאה, יאמר לזכותם שהתמיכה היתה בסדר ואחרי שהעלתי לאתר משהו (לא זוכר מה) כמה ימים אחרי הכל הסתדר.

ל- Buy2USA מצד אחד יש ייתרון, יש שירות טלפוני בעיברית פה בארץ, מצד שני, כל משלוח יקר דרכם יעבור ודאית דרך רשויות המיסים ותשלם מס.

עם shipito קיים הסיכוי שהמשלוח איכשהו יגיע ישירות אליך ותחסוך כסף, (במידה ומדובר במוצר יקר)

קיימות עוד הרבה חברות שילוח בסגנון, כמו https://www.mustop.co.il/, ויש עוד כמה אם תחפש תדע.

לא יודע להגיד איזה הכי זול ואמין

פורסם (נערך)

1. אני עובד באתר באנגלית, אין לי נסיון עם המתורגם, אבל זה נראה אותו דבר.

2. אתה צריך חשבון PREMIUM בשביל זה, ואז במחסן יכולות לחכות כמה חבילות שאתה רוצה (עד לנפח האחסון - שזה ע-נ-ק) וכשאתה מחליט, אתה מאחד אותם לחבילה אחת (בתשלום נוסף).

אני הגעתי למסקנה שזה לא משתלם כי החבילה המאוחדת גדולה יחסית (ולכן המשלוח שלה יקר) והמשלוח + עמלות האיחוד מתקזזים עם החסכון. פעמיים השתמשתי בשירות ובשני המקרים החסכון היה דולרים בודדים. בנוסף, איחוד של חבילותך שלא חייבות במכס יכול להפוך לחייב במכס.

3. בקשת האיחוד נעשית באתר בצורה מקוונת. אתה בוחר אילו חבילות לאחד וכו'. פשוט וקל יחסית.

4. אין לי נסיון עם אחרים אבל הרבה נסיון מאוד מוצלח עם שיפיטו - ממליץ בחום.

5. דולר אחד עמלה זו העלות למשלוח חבילה דרכם.

בעייני יש לשיפיטו (ודומייהם) שני יתרונות בולטים:

1. מוכרים שלא שולחים מחוץ לארה"ב. אני אוסיף - מכירות פומביות שפתוחות רק לכתובות אמריקאיות נסגרות לעיתים במחירים טובים יותר.

2. מוכרים שאמנם שולחים לארץ אבל בדואר PRIORITY וכדומה (או סתם במחיר מאוד גבוה) והמשלוח דרך שיפיטו מוריד בצורה דרמטית את מחיר המשלוח.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

לחבילה בודדת, דווקא ממליץ על מאסטופ ולא shipito. לshipito יש שני יתרונות: איחוד חבילות וזה שאתה יוצר את החשבונית באתר שלהם. מנגד, מאסטופ הרבה יותר זולים ומהירים לחבילה בודדת (שולחים עם DHL לארץ).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם (נערך)
מנגד, מאסטופ הרבה יותר זולים ומהירים לחבילה בודדת (שולחים עם DHL לארץ).

אני לא מבין איך זה יכול להיות. אם שיפיטו גובים דולר אחד עמלה ושולחים ב ECONOMY, איך MASTOP יצא זול יותר.

לדוגמה:

חבילה קטנה (140 גרם, 15X11X7 ס"מ) עלתה לי $4.5 משלוח ועוד דולר עמלה. כמה תעלה במאסטופ?

חבילה בינונית (790 גרם, 37X23X3 ס"מ) עלתה לי $17 משלוח ועוד דולר עמלה. כמה תעלה במאסטופ?

אם אני מבין נכון, המשלוח במאסטופ יעלה $33 בשניהם.

http://www.mustop.co.il/faq-import-from-us-to-israel/packages-from-usa-to-israel-calculation

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

לי היה ניסיון רע איתם בשילוח של ONEPLUS ONE, ואני מפחד להזמין מאז, בעיקר בגלל זמן ההמתנה, אתה אמור לחכות 90 יום רק עד שתפתח קייס, אחרי זה הם עוד בודקים, לקח לי כמעט חצי שנה עד שראיתי כסף חזרה, וגם אז הפסדתי עמלות שילוח שונות + עמלות המרה של פייפאל לבנק.

יש לקחת בחשבון.

עריכה: אם לא היה ברור, הזמנתי טלפון ולא ראיתי אותו מעולם

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לחבילה בודדת, דווקא ממליץ על מאסטופ ולא shipito. לshipito יש שני יתרונות: איחוד חבילות וזה שאתה יוצר את החשבונית באתר שלהם. מנגד, מאסטופ הרבה יותר זולים ומהירים לחבילה בודדת (שולחים עם DHL לארץ).

ברגע שאמרת DHL, זה הספיק לי.

האיחוד חבילות לא מוסיף שום יתרון, העניין של החשבונית אכן מהווה יתרון.

פורסם

איזו בעיה הייתה עם הone?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שיפיטו טובים אבל לא תמיד. יש הרבה דברים שדרך BUY2USA למשל(לא ניסיתי את מאסטופ) יהיה זול בהרבה

לשלוח, והיתרון של BUY2USA שיש אפשרות למשלוח ימי, שנכון שהוא לוקח חודשיים, אבל מוזיל משמעותית

חבילות גדולות וכבדות, מה שאין בשיפיטו.

אני משתמש בשיפיטו בעיקר לחבילות קטנות שב-BUY2USA יש מחיר מינימום של 20$ לחבילה, ובשיפיטו אין,

ואז ההפרש הוא משמעותי.

• תוכן חדש...