Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה רוכשים מגבים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא משהו מסובך להרכיב מגבים אם יש לך קצת חוש טכני בסיסי.

במידה ואתה לא מבין תוכל לקנות באוטו דיפו למרות שלא יודע מה המחירים שם וירכיבו לך.

אני אישית קונה באזור יצחק שדה והמסגר בתל אביב בחנויות חלפים וזה יותר זול.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מיותר לחלוטין. מדובר במוצר בעל נפח די גדול, סביר שההובלה תהיה יקרה ותהפוך את היבוא ללא כדאי.

אתמול החלפתי מגבים במוסך מורשה יבואן (כנספח לטיפול תקופתי) - המחיר היה 40 ש"ח למוצר בסיסי ו-80 ש"ח למגבי סיליקון, כולל ההרכבה (עניין של 2-3 דקות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מזמין מגבי בוש מקוריים מאנגליה מחנות http://www.wiperblades.co.uk המחיר כולל משלוח לארץ יוצא זול יותר מהארץ, לדעתי שווה וחוסך התרוצצות במיוחד כדי לקנות, הרי זה מצריך זמן, דלק, חנייה. לדעתי אין על להזמין באינטרנט, הכי נוח ובד"כ גם זול יותר

פורסם

אני קונה את המגבים הכי זולים שאני מוצא באיביי, מחליף כל שנה.

היו לי כבר בוש שהתחילו לחרוק אחרי חצי שנה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בדקתי כמה עולים שם מגבים למכוניתי. אחרי משלוח ההפרש בינם לבין הארץ עומד על כמה עשרות בודדות של שקלים. לא משהו ששווה התעסקות בהזמנה מחו"ל לדעתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ביום חמישי ראית בחנות נוחות בתחנת דלק (נדמה לי שזה היה סונול או דלק אבל בודאות לא ילו) שמכרים מגבים ב- 20 ש"ח.

פורסם
אני מזמין מגבי בוש מקוריים מאנגליה מחנות http://www.wiperblades.co.uk המחיר כולל משלוח לארץ יוצא זול יותר מהארץ, לדעתי שווה וחוסך התרוצצות במיוחד כדי לקנות, הרי זה מצריך זמן, דלק, חנייה. לדעתי אין על להזמין באינטרנט, הכי נוח ובד"כ גם זול יותר

אני לא בטוח. ביצעתי הזמנת דמה וזוג המגבים הזול ביותר ל-SX4 עלה 21 ליש"ט כולל משלוח בדואר אויר. בעברית זה למעלה מ-120 ש"ח, לא כולל נסיעה לדואר כדי לאסוף את החבילה. בהחלט יותר מאשר רכישה בארץ, לפחות במקומות שאני מכיר. אין שום קושי לקנות מגבים בכל תחנת דלק, וזו לא סטיה מהדרך, הרי ממילא מתדלקים לעתים מזומנות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשווה תמיד בין אותו סוג ודגם של מגבים. לי הדואר הוא ליד העבודה כך שלא מצריך ממני נסיעה כלשהי. בתחנות דלק וכדומה יהיו מגבים לרכב שלך אם מדובר בדגם פופולרי, מבטיח לך שלרכב כמו שלי אין שם

פורסם

כמובן שאני מדבר על דגמים סטנדרטיים. דגמים חריגים מצריכים חלפים חריגים, ואי אפשר להסיק מהם לגבי 99% מהרכבים הנעים בכבישי הארץ.

פורסם (נערך)

איפה שאני שוטף את האוטו מדי פעם היה מבצע על זוג HR Silver ב₪60, היו לי כאלה ברכבים קודמים - מאוד מבסוט מהם, ולא הייתה להם בעיה לתת לי זוג באורך שונה.

מגב אחורי לג'ימני זה כבר סיפור אחר, ביקרתי בהמון חנויות אביזרים וחלפים (על הדרך, לא שנסעתי ספציפית לשם בשביל זה) ולאף אחד לא היה בגודל שצריך. גם במוסך מורשה אין ונותנים גודל אחד מעל.

בסוף מצאתי אצל ע.מ. בנתניה, ₪30. מקווה שישרוד יותר משנה אחת

בכל אופן לא חושב שזה משהו ששווה להזמין מחו"ל, במיוחד שדואר ישראל נוטים לאבד ולשבור דברים. ואם ללכת על מגבים יותר פשוטים בכיף אפשר לקנות זוג ב₪20 בתחנת דלק ולסגור פינה.

עריכה:

רצוי לדעת בדיוק מה הגודל של המגבים המקוריים ברכב שלך, בהמון חנויות חלפים יש קטלוגים של HR/בוש וכדומה ומה שרשום שם (מניסיון אישי) לגמרי מנותק מהמציאות.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

50 שקל למגבי סיליקון של H&R באוטוסטור. עושים עבודה מעולה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...